« Върни се назад Публикувано на 08.09.2022 / 17:25

ВНИМАНИЕ: ИЗМАМНИК! „ЛИДЕРЪТ“ НА ПАРТИЯ „МИР“ СИМЕОН СЛАВЧЕВ МАМИ ПО ДОГОВОР И НЕ ПЛАЩА! ПАРТИЯ „МИР“ СЪС ЗАПОРИРАНА ПАРТИЙНА СМЕТКА ОТ НАП, НО ХЛЕБИ ОТ ОРЪЖЕЕН ТЪРГОВЕЦ! ДАНС И НАП МОМЕНТАЛНО ДА ПРОВЕРЯТ КАК СЕ ПРАВИ КАМПАНИЯ С ПАРИ „НА ЧЕРНО“!

Тоя, дето го виждате на снимката и който е опънал плакат, че e горд с „нашия християнски морал“, е ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ „ЛИДЕР“ /в сто кавички/ на партия „МИР“. Симеон Славчев.

Тази партия също се е запътила към парламента, участвайки на идващите парламентарни избори. „Пътят бил дълъг!“, вика въпросният Симеон Славчев, когато НЕ СИ ПЛАЩА масрафа и толкова се е взел на сериозно, като всяко дребно мъжле, че не скива, че пътя му приключи след като реши да се ебава със сайта АФЕРА, със сайта BIG5, с Веселина Томова и с Васил Петев.

В края на месец юни т.г. лицето Симеон Славчев, което се пъчи като „лидер“ /в сто кавички!/ на Партия „МИР“, САМ потърси сайтовете АФЕРА и ВIG5 с настояване да бъде сключен договор за рекламно обслужване в период от една година. Сам го поиска! Нито аз, Веселина Томова, нито колегата ми Васил Петев, боб сме хвърляли и сън не спали, за да се натискаме на въпросното лице и партията му за реклама.

Надлежен договор по всички законови и нормативни правила бе сключен между нас и Симеон Славчев в качеството си на „лидер“ на Партия МИР от 1 юли т.г.

Още от първия месец, въпреки надлежно издадена фактура по всички правила на закона, Симеон Славчев не преведе парите по сключения договор в срок. Наложи се през ден, а впоследствие – всеки ден! въпросното лице настоятелно да бъде молено да преведе парите по сключения договор и издадената фактура, тъй като месец юли изтичаше. Хеле, в първите дни на август най-после след тотално скъсани нерви от нашата страна, Славчев преведе парите по договора за месец юли т.г.

През цялото време оправданието му беше, че сметката на партия МИР била запорирана, че още утре ще намери пари и ще ги внесе, и така – всеки ден.

През месец август т.г. сагата се повтори в кресчендо. По надлежно издадената фактура за месец август т.г. Симеон Славчев отново НЕ преведе пари и отново през ден, а впоследствие и всеки ден се наложи и аз, и Васил Петев, да си късаме нервите за да му звъним, пишем, настояваме и предупреждаваме. Всеки ден той обещаваше, че ще преведе пари и не ги превеждаше, и отново изтъкваше, че парите на партийната сметка МИР са запорирани, лъжейки, че утре ще преведе парите, утре ставаше вдругиден и така до безкрай…

Пари за месец август /днес е вече 8 септември т.г./ така и не бяха преведени по надлежно сключения договор!

Проверка на АФЕРА показа, че банковата сметка на партия МИР е запорирана от 6 октомври 2021 година в банка Токуда, т.е. партийната сметка е запорирана, заради задължения, които Симеон Славчев не е изплатил, още от преди година! Размерът на запора е 15 000 лв., от които 13 000 лв. са главница, а 2 000 лв. са лихви до настоящия момент.

И сега – в задачката се пита: защо този партиен „лидер“ сключва договор след като знае, че партийната му сметка е запорирана от преди година за задължения, които още не е изплатил?!

На какви пари разчита?! Очевадно разчита на пари, дадени „на черно“ без документ.

Кого мами и с кого се ебава, неплащайки по сключения договор с АФЕРА и BIG5?!  Толкова ли му е акъла, че да не си дава сметка какво означава да се ебаваш с АФЕРА и Веселина Томова?!

Разследване на АФЕРА показа, че въпросният „лидер“ /в сто кавички/ на Партия МИР Симеон Славчев получава финансова помощ от оръжейния бизнес. На страницата си във Фейсбук синът на оръжейния търговец Петър Манджуков – Ивайло гордо е посочил и е сложил своя снимка с логото на партия МИР:

Нищо лошо няма Петър Манджуков и син да спонсорират, която си искат партия, въпреки че сме силно разочаровани, че хора, които се занимават с толкова сериозен бизнес, проявяват такава ахмашка непрозорливост да залагат на подобен измамник.

Така или иначе, ДАНС и НАП е добре да проверят с какви пари прави кампания и се издържа партия МИР, след като партийната им сметка е запорирана и след като не изпълняват задълженията си по договора с нас за да си плащат дължимото. Има ли документи за пари транслирани към партия МИР и къде са влезли те – в джобовете на Славчев ли „на черно“, щом като банковата партийна сметка е запорирана?!

АФЕРА и BIG5 запазват правото си да заведат дело срещу лицето Симеон Славчев за неизпълнение на сключения договор, а вие внимавайте – измамник! За да не сбъркате случайно, гласувайки за тоя тип и „партията“ му! От партия МИР – бЕгайте далеч!

Веселина Томова

 

«