« Върни се назад Публикувано на 19.12.2023 / 10:44

ВНИМАНИЕ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ НА ПОРЕДНИЯ ЦИРКОВ СПЕКТАКЪЛ НА РУМЕН РАДЕВ! САМО ИДИОТИ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРЖАТ НА ПОРЕДНИЯ „ПРОЕКТ“ MADE IN „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“!

Физкултурникът Николай Копринков /а ала Цветан Цветанов/ – интелектуалец?!?

Толкова е досадно, толкова е нелепо, толкова е банално, но няма как! – не може да се пропусне този ПОРЕДЕН кретенски, идиотски и бездарен напън Румен Радев да прави нов „политически проект“.

Напред с кого? С „копринките“ естествено, с кого друг? Когато си ЗАВИСИМ, ТЪП, КУХ И БЕЗПРОСВЕТЕН, НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ЛИШЕН ОТ ВСЯКАКЪВ УСЕТ КЪМ ХОРА, и когато единственото, което те води е ЛИЧНАТА ТИ ПСИХОПАТИЙНА АБМИЦИЯ ЗА ВЛАСТ И КАРИЕРА, читави човеци не се допускат!

Едни и същи издухани флигорни са напъплили и така наречения „нов проект“ на Радев – „Трети март“, или каквото и подобно безумно име да му измислят.

„Тръгвам!“, рекъл Румен Радев на един свой авер.

Къде тръгваш, бе, аланкооолу?! Не се ли насра достатъчно досега с провалените ти тотално опити да правиш партии в сянка? Не вдяна ли на накрая, че истински качествен отбор се прави от ЛИЧНОСТИ, с характери, с позиции, а не с кинтозависими малебита като „Пътя на копринката“ ти?!

След като благодарение на Радев и „копринките“ му, посредством позорното му надупване на американците, България се сдоби И с простоидиотите, и е на този хал, където е, Радев вместо да се скрие и да поеме цялата отговорност за това, което нахака на България, прави нов проект със същите клоуни.

Александърмалиновци пишман „стратези“, масони алчни да погълнат цялата земя „копринковци“, „леви“ нафталинени провалени партайгеносета и изобщо – ташак, музика и вести от Генерал Маринкин.

Всичките му рецитации са подвластни на една дърварска уж „стратегия“ да се впише в русофилството, защото огромния процент от населението е русофилски настроено, ама в същото време да си остане натовски генерал, щото там е вербуван за цял живот.

„Новия проект“ „Трети март“, с който генерал Маринкин „тръгвал“, е пълен отсега с такива скандално компрометирани фигури, че като ви лъснат официално ПАК, ПАК ще повръщате.

Около Радев е пълно единствено с некадърници, обаче задължително без гръбнаци, които още по-задължително раболепстват и козируват, защото Радев не понася някой да му казва истината в очите, а не понася, защото е страхлив като мишок!

Затова – внимание, драги зрители, на поредния цирков спектакъл на Румен Радев!

Само идиоти може да се вържат на поредния му „нов проект“ made in „Пътя на копринката“!

Бруталната истина е само една: че виновникът за това, което в момента е България, е точно Румен Радев, защото ТОЙ натресе на държавата „просто идиотите“ и десносектантите. Не ни стигаше Боко Тиквата, когото изпра/ха/ заради идиотската си некадърност, а сега и идиотите на Радев управляват държавата.

И тоя наглец тръгнал „нова партия“ да прави ПАК с наглите си крадци „копринковците“!

Ако и вие сте идиоти – вържете му се!

Afera.bg

«