Публикувано на 24.07.2020 / 18:57

ВНИМАНИЕ! БОРИСОВ СЪБИРА СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ, ВКАРВАТ КРИМИТА СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ С КОМБИНАЦИЯ ЗА ПРОВОКАЦИИ, ПОЧВАТ ПСИХО ТЕРОР ЗА ОТКАЗ ОТ ПРОТЕСТ!

ВНИМАНИЕ! БОРИСОВ СЪБИРА СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ, ВКАРВАТ КРИМИТА СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ С КОМБАНИЦИЯ ЗА ПРОВОКАЦИИ, ПОЧВАТ ПСИХО ТЕРОР ЗА ОТКАЗ ОТ ПРОТЕСТ!Брилянтни източници на АФЕРА от най-висшия ешелон на властта информираха, че в неделя, 26 ти юли, Бойко Борисов събира всички шефове на спецслужби у нас. Срещата няма да бъде официална и ще е конфиденциална.

На нея ще бъдат обсъждани методи и оперативни комбинации как да бъдат спрени протестите.

Едни от маньоврите, които ще бъдат прилагани, са вкарване сред протестиращите на лица от крими контигента, които да вършат зулуми, за да бъдат те приписани впоследствие на протестиращите и да бъде посочен като „лош“ „подстрекателят“ им Румен Радев.

Ще се привикват тихомълком протестиращи, като над тях ще оказва психо терор да се откажат да протестират.

Целта е да бъдат спрени протестите, както и да бъдат торпилирани отвътре от крими контигент, слугуващ и обслужващ спец.службите.

А чрез „спец“ комбинации протеста да бъде разбит и оцапан от действията на внедрените лица, като всичко бъде приписано на „лошия“ Румен Радев.

ВНИМАНИЕ!

Afera.bg

Коментари 74 за
“ВНИМАНИЕ! БОРИСОВ СЪБИРА СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ, ВКАРВАТ КРИМИТА СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ С КОМБИНАЦИЯ ЗА ПРОВОКАЦИИ, ПОЧВАТ ПСИХО ТЕРОР ЗА ОТКАЗ ОТ ПРОТЕСТ!”

 1. Разбира се, че ще вкара платени МУТРИ да опропастят ПРОТЕСТА!!! Боко спасява кожата с всякакви средства! ЕС и САЩ му дават МНОГО, АМА МНОГО ПАРИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОРЪЧКА К()ВИД!!!

  Но операция к()рона претърпява СВЕТОВЕН ПРОВАЛ!

  А без анализ на ДНК НЯМА КАК ДА НИ ЧИПИРАТ!
  МАСОВОТО ТЕСТИРАНЕ Е ПЪРВИЯТ ЕТАП от въвеждането на ДНК паспортиззацията!

  https://www.youtube.com/watch?v=OhasCXty0Jw

 2. кое е интересното ами индулгенцията да си извън закона хахаха ше го обясня но не сега

 3. Като цяло се докладва , всяка служба си има правила , едни докладват на обяд .други сутрин .трети вечер принципи но има нещо интересно хахаха

 4. А знаете ли по и как се работи в специалните служби хахаха не знаете гледате филми и се чудите хахахас.Да няма нищо специално хахаха

 5. Да след срещата заплатите на начелниците скачат двойно ,маймуните да бухат с по 2000хиляди и да мълчат хахаха

 6. Тече всичко тече .има един филм Момчето си отива с герой Ран хахаха сб огом любима хахаха

 7. Въпрос 1: Кога хапе най-много змията?
  Отговор: Когато умира!!!
  Въпрос 2: Кои напускат първи потъващия кораб?
  Отговор: Плъховете!!!
  Въпрос 3: Кои оцеляват най-дълго?
  Отговор: Хлебарките!!! (това е специално за държавните служители с над 11 г. трудов стаж в държавната администрация…)

 8. Те пък едни служби вчера шефа на Данс цял ден ми налива лимонада в гъза хахах , споко няма да ви хакам мизерници,няма страшно аз не се крия вие ме търсите хахахах .

    1. Знам трудно е аз не съществувам хахах ,даже и в ЦРУ хха аз им правя щуротиите хахаха за това ме мразят хахаха Тук са глупаците хахах но не е така

 9. Близко е до ума,че разбойко ще приложи своите мерзки похвати за да укроти нарастващите вълнения.Още един аргумент в полза на тезата,че президента трябва да побърза с поемане на решителната инициатива и да обяви извънредно положение и лично да поеме управлението. Едновременно с това трябва да обяви частична мобилизация на запаса и не е зле да помисли за поискване на военна помощ от Русия,за неутрализация на американските военни бази,вътрешната опасност от турско-цигански банди и турско военно нахлуване.

 10. От задокеанските му партньори. 400 кг. Дрога в Студентски град, снимки и клипове от спалнята му и ясно потвърждение за автентичността на гласът му. Все още ли вярвате, че Божков има ресурса и топките за това? Боко, Пеевски и Доган са свършени, но внимание кои ще лансират след това. Широко отворени очи и уши.

 11. Четвърти километър ако го внедрят на протестите ше яде най-много бой защото има недостиг на хапчета и весели инжекции,освен това половината фъфлят и носят плакатите наобратно…

 12. Има народна мъдрост : „Рибата се вмирисва от главата “ !

  А главата на ГЕРБ не само се е вмирисала, ами ВОНИ !

  1. Прав сте, и не забравяйте, че Ицето беше този, който раздели ВСС на две колегии, за да улесни и в крайна сметка бетонира избора на каскета!

 13. „Организирана Престъпност в България“ – Уикипедия каза:

  Трябва протестиращите да са нащрек, гадни изненади са повече от възможни, но едва ли чрез официалните служби. Според мен много по-вероятно от „приятелчетата“ от сивите охранителни формирования и с помощта на няколко дози бело раздадено от босовете за кураж. Може и да бъркам, сори…

 14. МЪЛНИЯ ! Кинаджийката в покоите на Бойко Борисов е Шехеризада ТВ !

  1 .Гривната на ръката е същата като на снимките от „Евроком” при крясъците й срещу Сашо Диков, когато връчваше на Борисов акциите на „Левски”.

  2 .Мерена от снимките на Сашо е висока 167 сантиметра толкова е и на снимките с пачките евра .

  3. Китката е същата и от снимките на Евроком и от снимките с еврата .

  4. ТЕЛЕФОНЪТ Е СЪЩАТА МАРКА И МОДЕЛ с който Борисов е пращал СМС-ите на Божков !

  5. Снимала го е с неговия телефон , качила е снимките в облак . Оттам ги е дръпнал и разпространил друг доброжелател на Бойко Борисов , а не самата тя .

  6. Според протокола на НСО телефоните на гостите на Бойко Борисов се взимат, за да не му сложат някой пластичен взрив в тях .

  7. Бръкнала е в чекмеджето с пачките и знае за тях, ЗАЩОТО ТЯ ГИ НОСИ ТАМ , взима от тях и си връща заемите си, с който е построила палата си , който струва над милион и половина лева .

  7. Тя е снимала Бойко Борисов и докато спи !

  8. ШПИОНИТЕ НЕ СНИМАТ МИНИСТРИТЕ, ДОКАТО СПЯТ . В ТОВА ИМ СЪСТОЯНИЕ ГИ СНИМАТ КУРВИТЕ ИМ .

  9. Бракът й е фиктивен, Борисов я обладава (ако може) рогоносецът й е за прикритие.

  10. Уискито до главата му го пие, защото на Борисов му трябва му пет –шест питие за смелост , за да се справи с такава „красива” жена .

  11. Снимала го е , за да не вземе да я смени с другата от Барселона и издържката й да спре .

  12. Стари женски номера . Разбере ли една жена, че я сменяват и луксозната й издръжка се спира, курваринът умира .

  Да я викат и да я разпитват : от кой са парите, които ги носи в това чекмедже. Да я слагат на детектора на лъжата и да я разпитват докато не е липсала и тя някъде .

  Молим уважаемите колежки и колеги по правните ни науки, които пишат в този сайт, да изложат коментарите си по горните данни , като използват затова единствено и само четирите закона на формалната логика .

  За същото молим и програмистите като използват, единствено и само четерите логически оператора :

  „ако”, „то” , „и” , „или” плюс четирите на закона на формалната логика, законите на математическата и логическата дедукция .

  За същото молим и юзерите и юзерките с други занаяти.

 15. Боко ще стои и нвма да подаеа оставка. Ще иьползва целия арсенал от глупости. Хайката му ще го подкрепя, защото за тях няма друг изход. Докато на режисьорите не им писне и свалят палеца надолу. Кой знае може пък боко да е първия български политик влязъл затвора. Помислете върху това…

 16. Хахахаха този смешник ли ги сабира бе този тулуп този велик каратист кадето няма едно състезание лъжеца само да ви кажа че през кумонизма този са го взимали да носи саковете на състезателите и да шпионира кой иска да остава в чужбина да не се прибира в България и като са им давали десерт на момчетата е крадял таблите с тортички да ги носи на придружаващата делегация смешник тогава на отбор от 20 каратисти са ходили по 25 другари делегация да видят свят и този шпионин е присъствал не като каратист а като шпионин мрасник това е той великият каратист . Тиксо страхливец си ти само така можеш подмолно сарце да излезеш срещи някой нямаш подлежи страхлив до кога ще мачкаш хорицата бе охо.

 17. „Брилянтните източници“ хубаво информират, но тая работа която е намислил Тъпакът няма да стане така както Той си я представя / по-скоро въобразява /.
  Ако и да са обезкървени от към кадърни хора, в службите всичко се документира, за всички действия има писмена следа. И ако написаните намерения са верни, бъдете сигурни, че след 26 юли ще има писане. Така се прави, особено, когато някои ръководители и подчинени / особено подчинени / са със съмнителни качества. Ще документират нарежданията, ако не за друго, то поне за да си „вържат гащите. Защото в бъдеще никога не се знае какво щя дойде, какво ще стане, накъде ще се обърнат нещата. А те, нещата, винаги се обръщат. Доказано е !
  В заключение – чрез службите е малко вероятно да се опорочи и протеста чрез провокатори. И Той, Тъпакът, поне за това се досеща !
  Вариантът това да стане е да се организира чрез бандитските структури, но и там няма да е лесно, защото мутрите, колкото и да са невежи, имат безпогрешен инстинкт за самосъхранение, от една страна, а от друга, те вече отдавна не Му вярват…за обичане и дума да не става !

 18. Шефовете на спец.служби имат уникалната възможност да използват специални разузнавателни средства на въпросната среща и да заковат тиквето и неудобни колеги – предатели на род,Родина и клетвата, ако искат да са „спец“ и след урагана!

 19. Дали пък не е налице следната хипотеза: Валерчито – далаверчито и Тулуп „била“ войвода да са овладели ситуацията в мръсната коалиция и не дават на чекмедже-боко да „гъкне“?

 20. Супер Компютър Разкри Тайната на акронима ГЕРБ .

  Боко го е кръстил на самия себе си :

  Говедо

  Едро

  Рогато

  Безмозъчно

 21. Daritkova, you are not dear to me and that is why you are led by a mobster, bandit, robber, etc. The whole world knows it, but only you do NOT!

 22. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Не разбирам, как с тия килограми Борисов и притеснения е още жив!

 23. Уважаеми сънародници,

  С прискърбие Ви съобщаваме, че Бойко Методиев Борисов е във вегетативно състояние ! Жив, ама защо ? На Севда Шехеризадата, къщата изобщо не дава признак на живот ! В Бояна , също нищо не свети ! Къде е тази най-близка Дама” на нашия Боко ? Тя е винаги на един спескан хуй разстояние от него !

 24. Бойко Борисов, – ТИ СИ МЪРТВЕЦ!
  Не го ли разбра НЕЩАСТНИКО?
  Видях ТЪПАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ на снимка, на която ТИ НАГЛЕЦО, КРАДЕЦО и ПРОСТ НЕГРАМОТНИКО беше ОГРАДЕН С ЧЕРВЕН ФЛУМАСТЕР!
  СБОГОМ МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ!

 25. Г-жо Томова, информацията Ви е достоверна, потвърдена и от други източници. Но това, за което пишете за обсъждане на „методи и оперативни комбинации как да бъдат спрени протестите“ има данни, че вече са в ход от няколко дни, преди още предстоящото привикване на шефовете на службите от борисов. Указания в посоката са дадени от него към министрите на МО, МВР и председателя на ДАНС, както и на други силови структури, извън правителствените, както и на шефове на футболни агитки. Заедно с това са задействани и задграничните представителства на РБ чрез посланиците на ГЕРБ, получили подобни инструкции за страните, в които са акредитирани с цел да дискредитират протестите на сънародниците ни пред местните власти. В тази кампания са включени и работещи в посолствата на РБ дипломати, офицери за връзка на МВР, комуникатори от ДАНС, няколко официални представители на службите, включ. военни аташета.
  Вероятно и поради това чест прави на българите от Берлин, които вчера са прехвърлили протеста от посолството пред централата на партията, създала и финансираща ББ и ГЕРБ – управляващия ХДС, чиито лидери в лицето на Меркел, АКК и фон дер Лайен продължават да не виждат ставащото в България поради партийни и лични интереси. Лозунгите на младите ни сънародници, изписани на немски език красноречиво са показвали престъпленията на все още българския премиер и неговата шайка, както и бездействието на германското правителство към ставащото у нас. Очевидно тези българи са узнали и биографията на посланичката ни в Германия, както и връзките на съпруга й като корпоративен адвокат с мафията. По подобен начин вероятно ще се развият и демонстрациите в Мюнхен, които от генералното консулство, начело на което и в момента е един от най-близките авери на борисов – подсъдимия бивш председател на ДАР Др.Димитров, ще се прехвърлят пред сградата на баварския ХСС, написал устава на ГЕРБ и чрез фондацията си „Ханс Зайдел“, плюс нашето задкулисие, довели мракобесието на власт в РБ начело с хунтата.

  1. За съжаление това съдържание не е на разположение в момента
   Последвали сте връзка, която може би е остаряла или е видима само за аудитория, към която не принадлежите. Блокирал ме е тиквата…верицата му айдушка!

 26. Градската десница, пардон, градсият кенеф каза:

  Това, което ще накара Тиквата и Каскета да хвърлят оставки и след това служебен кабинет на Радев е единствено и само КОГАТО НА ЕДНА ОПРЕДЕЛЕНА ДАТА (без значение дали ще е през почивните дни или работен ден, най-добре събота или неделя, поради ред прични, когато повечето хората са свободни и не са на работа) ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗСИПЕ В СОФИЯ НА ТРИЪГЪЛНИКА (гледката за герберастите ще е шокираща, ще припаднат по няколко пъти). ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ КРАХА НА ТИКВАТА И ПАДАНЕТО НА ГРОБ, КОГАТО ВИДЯТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, МОЖЕ И МИЛИОН ДА СЕ СЪБЕРЕМ (В НАЧАЛОТО САМО В СОФИЯ ИМАШЕ наведнъж по 100-120 хил човека, представяте ли си ако цяла България се вдигне…толкова ли е трудно да отделите 1 ден от живота си, да препътувате до София), УПЛАХАТА В ТОЗИ ДЕН НА МУТРИТЕ ЩЕ Е УЖАСЯВАЩА ЗА ТЯХ…..СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КАК НА МУТРИТЕ ЩЕ ИМ СЕ ПОДКОСЯТ КОЛЕНАТА ПРИ ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ. ТИКВАТА ЩЕ ПОЛУЧИ ИНСУЛТ

  1. Така е. Отдавна съм казал, че трябват ЕДИН МИЛИОН ХОРА ЗАЕДНО!
   И процесите ще тръгнат от самосебеси. Просто трябва масата от хора в София, да стане критична.

 27. НЕ БОЙТЕ СЕ, ФЮРЕРЪТ Е НА ПРЕД ПРАГА НА СЪДНИКА НА ВСИЧКИ !

  Никой няма да изпълни, никакви негови заповеди ! Освен последната .

  Спомнете си край на Хитлер, неговия езически Кумир !

  „ЕЛАТЕ И МЕ ИЗНЕСЕТЕ ! ОТ МЕН ВЕЧЕ НИЩО НЕ СТАВА !”

  ЖИВЯХ, КРАДОХ, КРАДОХ, КРАДОХ, И СЕ … ПРЕДАДОХ !

  А сега вижте :

  Съобщението от днес, от нашата, Столичната общинна 24.07.2020

  „Продължава временната организация на движение във връзка с рехабилитация на бул. „България“ в участъка от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Тодор Каблешков“”

  Нищо НЕ ПРОДЪЛЖАВА като ремонти.

  ДНЕС, ДНЕС обявиха, че се затваря, заради ремонт, ДНЕС .

  Точно от този “ЗАПОЧНАЛ ВНЕЗАПНО ДА СЕ РЕМОНТИРА УЧАСТЪК” минава пътя от бърлогата на Диктатора до болницата в Лозенец (Правителствената) .

  Достъпът до този участък щеше да бъде блокиран от ПРОТЕСТА .

  ЕСЕВСОВЦИТЕ сами си го затвориха, за да не ходят там протестиращи, за да не видят и да не пречат на транспорта на Тиранина до тази болница .

  ВЪВ ВЪЛЧАТА МУ БЪРЛОГА, В „БОЯНА” НЯМА КАК ДА МУ ПРАВЯТ СКЕНЕРИ И ВЛИВАНИЯ НА ПРОТЕОЛЕТИЧНИ ЕНЗИМИ ( разграждат съсиреци кръв в мозъка, или в коронарните артериите, хранещи сърцето ).

  Явно вчера, вчера, като е видял , че Президентът Радев призова за борба до край, ФЮРЕРЪТ Е ТРЪГНАЛ, ДА ГУШВА БУКЕТА .

  Ако не беше така зле, досега все щеше да е ИЗМЯУКАЛ отнякъде, с Севда Шавлива .

  ФЮРЕРЪТ ДА ПРОКЪЛНЕМ, НАРОДЪТ ДА ОТЪРВЕМ !

  Всички заедно, като стигнеме до тук, Произнесете :

  „ВСИЧКОТО ДОБРО, КОЕТО НА НАС СИ НИ СТОРИЛ , ХИЛЯДА ПЪТИ ПО ТОЛКОВА НА ТЕБЕ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, ОТ ГРАД БАНКЯ, ДА СИ СЕ ВЪРНЕ СЪЩОТО .”

  Така ние нищо лошо не му пожелаваме . Това, което той на нас ни е сторил, на него да му се върне ведната, хиляда пъти по толкова .

  Ако добро ни е сторил, добро , добро ще му се върне по хиляда пъти умножено, АКО Е ЛОШО, ТО ЧЕРНАТА ЕНЕРГИЯ, ОБРАТНО, МУ Я ВРЪЩАМЕ НА НЕГО, ПО ХИЛЯДА ПЪТИ УВЕЛИЧЕНА .

  И НЕКА СЪДНИКЪТ ДА МУ БЪДЕ НАШИЯТ БОГ ПРАВОСЛАВЕН !

  Българските вещици, село Вещица, обл. Видин, община Белоградчик .

  Най-добрите проклинаторки , от най-унищожения край от фашисткия Фюрер !

 28. Има ли право Президентът като върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Република България да изиска съдействие от армията за опазване на гражданския мир?

 29. Да,ще боли…
  но кой каза,че всичко ще е наред ?!
  Когато кървавия дъжд завали
  има една посока-напред !

 30. Протестиращите да спрат да хвърлят каквото и да е през главите на полицаите. Властта не се впечатлява от семки, бонбонки и книжни самолетчета. Хвърлянето може да създаде условия за провокации. Спрете да хвърляте!

  1. Симо, голям тактик се извъди, бе приятелю…Без страх и паника, моля те.Благодари се, че все още не за започнали да хвърлят камъни и дърве и да стрелят, че тогава страхливият Боко за минути ще сдаде властта. Затова протести до дупка и блокаж на цяла България в сряда!

   1. И като досега хвърляxa, какво, Боко нещо се притесни и получи сърдечна криза ли? От хвърлянето само изядоха бой невинни хора, а хвърлячите изчезнаха в тълпата. Наистина ли не си давате сметка с кого сиимате работа. На тия няма да им мигне окото, протеста вече го окървавиха.
    Нали казах, кибиците да не се обаждат. Не се ли сещате, че сега вървят договорки и пазарлъци как да бъде изведен ББ. Поел е ангажименти за изпълнението на руските проекти. Човека взе парите и не свърши работа. Като ви казах, че Бойко изнесе златото в Дубай срещу фурми, тук ме олюхте. Къде е Горанов? Защо още не е арстуван? Божков май е платил 700 милионки, ама не са постъпили в държавната хазна? Или му дават време и той да духне? Хайде по-кротичко, а, какво ще кажеш, приятел?
    ПП: Мезду другото, американските ежперти казали, че записите на Боко били автентични. На тях ли да вярваме? Някой ще се сети ли да пита руските експерти. Докато те не се произнесат, не вярвам.

 31. Тези имат ясното намерение да се отърват от шапките си. Почнат ли да се бият с ченгетата, ще си покаже, играят ли, или са сериозни. Имаше в началото кадри с такива.
  Внедрени – естествено, че има. Дори жени и дъщери на ченгета ходят да протестират, правейки мероприятията на манифестация.

 32. Тулупа, ако наистина посегне на Мирният протест по този Нагъл начин, ще бъде обесен като Дучето-Мусолини(с краката нагоре) !! или…ще свърши като Чаушеско!!! В Румъния точно спец-службите му скроиха операцията …да не си играе с огъня защото и в тези служби ИМА ,МНОГО … доблесни и честни хора!!!;))

 33. Не знам какви спецслужби ще косултират дедо Бойко и какви кримита ще вкарват сред протестиращите, но е пределно ясно, че скоро ще му вкарат един уй отзад.

 34. Тулупа няма да миряса докато не окъпе мирния протест в кръв!

 35. Типично за овластения простак е запазване на властта с всички средства. Такива провокации не само не са изключени, но са и твърде вероятни. А относно Президента, мутрата нали в аудиофайла нареди „да бъде направен смешен“. Нищо чудно, ако такова нещо стане гешефттурата да обвини Президента в държавна измяна-колко му е!
  Затова трябва да се внимава за подобни крими-лица и футболни агитки

 36. Ако мутрата направи това безумие, страната ще се взриви. Но пък от неграмотен човек какво да се очаква?????
  Апропо мутрата каза, че е чел орочутата книга на Карл Май Винету. Само да попитам коя от трите книги е прочел….

  1. Не я е чел тъпунгера. Гаранция! Гледал е филма с Гойко Митич. Той и за това, като говореше за Винету, споменаваше и Ташун Косапа. Такъв в десетките романи на Карл Май не се споменава.

 37. и драскаш клечката.
  Нека и слугите на мутрите и бейовете се страхуват и психясат :))

 38. Веси, имаш ли идея как протестиращите могат да се справят с това?

 39. „спецслужби“ май трябва да се чете като „спецмафия“, жалко е когато българи родени и отраснали във България, продават и предават родината ни.

 40. Ицо НОСА ЩЕ раздаде бонус по 2 линии с БЯЛО на крими контингента да имат сили да бушуват по софийските улици ако се представят добре и има резултати по 1 грам бонус по програма “Кредо Боно“

  1. За новия МВР-министър става дума, нали. Христо Терзийски-Ицо Носа.

 41. Присъствието на ибрикчийските медии ще е много показателно….От двукрако животно може да се очакват всякакви манипулирани и платени провокации.
  Чупене на витрини,палене на автомобили,“бити“полицаи са исканите „резултати“.И присъствието на „независими“ медии…..
  По принцип да се изберат места без паркирани автомобили и витрини….Всичко да се филмира най-вече платенитеи инфилтрирани провокатори..От близо и от далече…Или просто да се отложи манифа в последната минута…./Най-желателно/

 42. Явно платената пропаганда не е достатъчна и не върши работа. Язък за безкрайната логорея на безсъвестните и неморални експерти и хабилитирани лица от вечната блудстваща псевдоинтелигенция-любимци на квази телевизиите.
  Отделно от това заплахата наистина е сериозна предвид сервилната продацност на службите и безочието на властниците.

 43. От мръсници и Мутра всичко може да се очаква, не един път е казвал, че знае как се правят ченгеджийски мероприятия, не че са иновативни, но ще действат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *