« Върни се назад Публикувано на 14.08.2014 / 9:19

Внимание! Бойко Борисов с абсолютна постановка изгражда алиби на Реформаторския блок с пиниза „нямаме нищо общо“!

BOKO PRASTENIBOKO PRASTENIБойко БорисовВ участието си по БНТ Бойко Методиев Борисов наговори куп лъжи, свързани с цифри, които и най-редовият чейнчаджия би употребил далеч по-сносно и правилно. Борисов директно наговори куп глупости за срещата с „Уестингхауз“, говорейки за 20 милиарда, за …5 милиарда евро, все цифри, които изобщо нямат връзка нито с реалността, нито с истината.

Доларите и еврата са различни неща, но при Борисов очевидно това няма никакво значение. За хранилищата, да не говорим.
Услужливата врътка на Борисов с Реформаторския блок моментално бе подета от медиите с коментарите „Борисов скъса с реформаторите“. Айде бе!
Истината е, че Бойко Методиев Борисов в момента изгражда алиби на Реформаторския блок с евтиния пиниз „нямаме нищо общо, питайте оня от Драгалевци, управлявайте си с БСП и ДПС“.
Това упражнение на Бойко Борисов е абсолютна постановка, като се има предвид, че от кабинета на Захариева в служебния кабинет умишлено се отпуска информация за Южен поток към Радан Кънев, за да може Радан „героично“ да спре Южен поток.
Номерът е Радан Кънев да бъде произведен като „герой“, а ГЕРБ внезапно по-късно ще се съобразят с „безспорните факти“ и в името на „общото благо“ пак ще се прегърне с „реформаторите“.
Цялото това упражнение върви през Президенството на тема „реформатори, вий жертва паднахте“, изречена от Бойко Борисов.
Скачането на Борисов на „драгалевска тема“ е абсолютна оперета.
Да внимаваме.
Afera.bg

«