« Върни се назад Публикувано на 02.03.2022 / 11:45

ВНИМАВАЙТЕ КОГО КАНИТЕ НА ГОСТИ, ЧЕ ДЕМОКРАТИЧНО ЩЕ ЗАЛЕЗЕТЕ! ЗЕЛЕНСКИ ИСКА ДА ИЗПОЛЗВА ЕС ЗА СМОКИНОВО ЛИСТО НА БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НАПРАВЕНИ ОТ МАРИОНЕТНИЯ МУ РЕЖИМ!

Ако Украйна все пак се брои за държава и някои късогледи управници и началници от ЕС я искат в съюза, то тогава нека им припомним кого искат и канят:

  1. Зеленски и фашизираното му правителство крие един от най – издирваните наркодилъри на континента и в света, за наша жалост Българин по произход.
  2. Бившият президент Порошенко е един от най-големите контрабандисти на какао в световен мащаб. Същия при встъпване на власт заяви на украинците, как ще се разправи с рускоезичните: „ …за вас ще има работа, за тях-няма, за вас ще има пенсии, за тях-ако остане, за нашите деца ще има училище, за тяхните няма и т.н.“. Вие представяте ли си ако в Белгия, валонския министър-председател стане и каже това за валонците, а за холандиците – за вас няма? И ние каним такива в ЕС…, късогледството се лекува с очила, политическото такова – с оставки, публично разобличаване и изхвърляне на бунището на политиката!
  3. Зеленски иска да използва ЕС за смокиново листо на хилядите безобразия и престъпления направени от неговия марионетен, на украинската мафия и олигарси, режим. Наш дълг е да не го позволим! Ние, в България, знаем много добре какви са украинските нормални граждани и що е украинска олигархия!
  4. Изглежда на някои европейски началници им трябват уроци по корупция, защото тяхната фантазия е ограничена от някои добродетели възпитани у тях още от детството им, когато Западна Европа все още имаше преобладаващ хуманизъм и ценности. Разбира се те вече са в дискомфорт – консуматорското в тях тиктака отдавна и е взело връх, човешкото лека полека отстъпва. Кьовеши- източноевропейка, им диша във врата и е неудобна. Затова имаме прекрасна люпилня на перфидни, много креативни и с административен опит учители по корупция, тях каните на практика, скъпи Евроначалници! Украйна е най-корумпираната страна с разположение на Европейския континент, шампиони са! Ако случайно приемат Зеленски с мафията му, ви обещавам, че г-жа Кьовеши или ще я свитнат украинските „правораздаващи“ или ще е най-заетия човек на света, ако я опазим, длъжни сме. Уроците по корупция изнесени от нашите родни чиновници, (някои ги хванаха, други си харчат откраднатите милиони безнаказано) ще приличат на детски песнички от първи клас. Най-веселата картинка, ако Зеленски наистина го поканят и дойде с главорезите си, ще са представителите на Украйна в Европейската прокуратура за разследване на измамите с Еврофондовете!!! Там ще има извънкласна работа по затвърждаване на развалата с украински учители!

Уважаеми началници от ЕС, дето никой не ви е избирал, внимавайте кого каните на гости, защото в България си имаме една поговорка: „Многото гости бързо изяждат баницата!“. А баницата я дават европейските граждани. Те не са ви упълномощавали да купувате ваксини с техните пари, но Урсула купи, те ви казаха искаме Албания да върви напред, вие я пакетирахте с РС Македония и тя не върви никъде, гражданите ви казаха – спрете експериментите с нас , вие продължавате …този път с Украйна! Скоро ще спрете с всичко, което зависи от вас, поне в този персонален състав! Демократично ще залезете!

И за някои дето не са прочели „Към пропаст“ да прочетат великия ВАЗОВ, има го на поне 6 езика! А докато им дойде ума в главата, да им припомня на Евроуправялващите  и Евроатлантиците – Ум царува, ум робува, ум патки пасе!

д-р Георги Тодоров

«