« Върни се назад Публикувано на 27.02.2021 / 19:27

ВМРО ДЕПУТАТ С АФИНИТЕТ КЪМ БЕЛИТЕ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ ВКАРАЛ КАЛКАНДЖИЕВА В ЛИСТАТА НА ВМРО В ХАСКОВО

Депутат от ВМРО с афинитет към белите прахови частици вкарал Евгения Калканджиева в листата на ВМРО в Хасково.

Депутатът от ВМРО Александър Сабанов е човекът уредил Евгения Калканджиева в листата на “патриотичната” формация в Хасково, научи от свои перфектни източници АФЕРА.

Сабанов, който си остана крайно неизвестен, като парламентарист за широката публиката през изминалите 4 години, но пък за сметка на това е перфектно познат сред определени среди, като човек който трудно може да бъде вдигнат от най-различни веселбарски софри, лично е поканил Калканджиева за кандидат депутат от ВМРО.

Според нашите източници двамата се познавали от шумни общи компании, като споделяли и сериозен общ интерес към популярни бели прахови частици. Именно на един подобен общ запой, депутатът от ВМРО предложил на бившата шеста в света да я вкара в листата на партията си. В последствие идеята му било лично одобрена от лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, а Калканджиева пък дори получила някой лев за “рекламата”, която щяла да донесе на “патриотите”.

В същото време източниците ни твърдят, че преди седмица в Хасково Сабанов бил заформил грандиозно тайно парти в секретна локация в близост до града, в който той е водач на листата на ВМРО за бъдещото НС.

На тайното купонче, което нарушавало абсолютно всички възможни противоепидемиологични мерки имало куп народ, леело се марково уиски, пекли се агнета, а цялото парти пък било обилно поръсено с квалитетна колумбийска сол.

Агентите ни твърдят, че Александър Сабанов минавал за изключително близък на хасковския бос Кънчо Маймуната, като именно последният щял да финансира цялата предизборна кампания на “патриота”.

Нека припомним, че само преди няколко дни, столична електронна медия публикува видео на Жени Калканджиева и чалга певеца Коцето, които във видимо неадекватно състояние говореха пълни глупости от задната седалка на пътуващ автомобил. Само час след публикуването на материала обаче, той най-изненадващо бе свален от страниците на въпросния сайт, а видеото изтрито. Запознати твърдят, че последното се е случило именно след обаждане от най-високо ниво от ръководството на ВМРО.

https://fakti.bg/life/557492-fenove-skochiha-sreshtu-koceto-i-jeni-kalkandjieva-video?fbclid=IwAR1SZKAUUJUJshhfLrC58gp8OR8f3X-U8btbsGxJaRrnReF-6Zad0xWgjxQ

afera.bg

 

«