« Върни се назад Публикувано на 04.08.2022 / 15:02

ВМИРИСАНИ ВАРНЕНЦИ ОТ БОКЛУЦИ, ТЪРСЕТЕ ЯНКО СТАНЕВ, ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ!

Цялата дирекция „Екология“ в Община – Варна, която не се справя с боклука на Варна , е създадена по идея на лицето с „влошено психично състояние“, както сам се се беше определил, Янко Станев.

Всички назначени служители, включително и директора на дирекцията – Тодор Колев  „нали“-то, който днес се изтъпани по bTV да говори глупости – виж тук!,  са лично одобрени от Янко Станев и  Стефка Господинова -директор дирекция „Финанси и бюджет“ в  Община Варна.

Не е тайна за общинарите, че през ден Стефка Господинова и Янко Станев се заключват през работно време в нейния кабинет и на по чаша уиски да „обсъждат“  „комплиментите“ от боклука, които им се „полагат“ ежемесечно от сметопочистващите фирми.

Още през 2020 г. първа АФЕРА писа, че „Сивият кардинал“ Янко Станев  пробутва скандални лица за нова дирекция  в Община Варна,  всичките компрометирани, но верни нему!

АФЕРА на 23.07.2020:

СИВИЯТ КАРДИНАЛ“ ЯНКО СТАНЕВ ПРОБУТВА СКАНДАЛНИ ЛИЦА ЗА НОВА ДИРЕКЦИЯ В ОБЩИНА – ВАРНА, ВСИЧКИТЕ КОМПРОМЕТИРАНИ, НО ВЕРНИ НЕМУ!

https://afera.bg/%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D1%8F%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%83/

Освен директора на дирекцията, Янко Станев пробута, като началник и лицето Дора Илиева – освободена  от Община Варна след сексуална интрига с висшестоящ, но сега отново е в общината, заемаща длъжността – началник отдел „Управление на отпадъци“.

За началник в отдел „Контрол  и опазване  чистотата на обществените територии“ е пробутана Милена Недялкова – изключително удобно лице за разпределение на всички финансови средства по направление отпадъци.

Същата бе служителка в дирекцията на Стефка Господинова и осчетоводяваше всички плащания на сметопочистващите фирми.

Днес РИОСВ – Варна е дала предписание със срок до утре на Община – Варна проблема с боклука, с който е залята цяла Варна, да бъде решен.

Afera.bg

«