« Върни се назад Публикувано на 25.08.2021 / 17:49

ВМЕСТО МАСКИ НАПРАВО НИ НАПЪХАЙТЕ „ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ“ В УСТИТЕ!

Децата в детските градини, които са в предучилищни групи, също трябва задължително да носят маски. Това стана ясно днес от интервю на просветния министър проф. Николай Денков пред БНТ. Предучилищното образование у нас вече е задължително от 4-годишна възраст, но от МОН уточниха, че става дума за децата, които са в последна година на градина преди първи клас, т.е. тези на 6 години. Някои обаче тръгват на училище на 6 г., което означава, че реално дори 5-годишни деца може да бъдат задължени да стоят по минимум 8 часа на ден с маски, заради което родители вече започнаха да се бунтуват в социалните мрежи. „Дори по летищата и самолетите е разрешено децата да са без маска“, възмущават се родители.“

===

Тоя службаш от снимката като го гледаме ни прилича на илюминат.

Да набуташ дечицата цял ден да се задушават с маски, които разбира се маски са по джобовете, в ръкавите, в чантите и могат да ги разболеят далеч по-сигурно от всичко друго, но не и от ковид, е върха на тъпотията.

Но понеже ни управляват маршируващите по плаца, предлагаме направо вместо маски да ни бъдат напъхани „зелени чорапи“ в устите.

Да живей Херо Мустафа, да живей синергията с дневния ред на САЩ, да живеят от четвърта до седемстотин и четиридесет и четвърта вълна!

Afera.bg

«