« Върни се назад Публикувано на 09.04.2014 / 18:22

ВМЕСТО ДА ЗАСТАНЕ ОЧИ В ОЧИ И ДА КОМЕНТИРА КАТАСТРОФАЛНАТА ПРОКУРАТУРА И МВР ВЪВ ВАРНА, ЦАЦАРОВ СЕ СКРИ!

 

Както вече писа АФЕРА „независимата” прокуратура се набута, барабар с главния прокурор Сотир Цацаров, в сградата на … МВР във Варна и така СЛЕТИ – ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ И ПРОКУРАТУРА, блябосваха покрай годишния отчет на Варненска окръжна прокуратура. Със същия успех Цацаров можеше да приеме отчета на окръжния прокурор Владимир Чавдаров и в затвора, както отбеляза АФЕРА. Там също има новосъздадена зала. Междувременно, варненските ченгета на Чавдар Нанков точно днес решиха като за пред Цацаров, все е едно е Тодор Живков да се изпъчат с „акция“ за нам си колко къса цигари, с което ни върнаха във времената на надупването при посещения на високопоставени от ЦК на БКП.

По ирония на съдбата зависимостта, НЕ ВИНАГИ ПО ЗАКОН, между полиция и прокуратура, бе легитимирана този път в сградата на МВР от самия главен прокурор Сотир Цацаров.

Медиите бяха натирени като мръсните псета, а на всичкото отгоре, бе използвана и невчасовостта им, и те клечаха до откат пред сградата на Варненския окръжен съд и прокуратура, за да чакат Цацаров. АФЕРА обаче първа написа още в мига, когато Цацаров и компания влязоха в Дирекцията на МВР.

Цацаров не застана пред медиите, а по-късно говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров каза, че Цацаров бил придружаван от Пенка Богданова и Борислав Сарафов, а  общата оценка на главния прокурор и заместниците му за местните представители на държавното обвинение е била добра.”.

Ашколсун бе, господин Главен прокурор, ако на всичко случващо се във варненската окръжна прокуратура му викаш „добра работа”, си я докарал наистина до кривата круша!

При положение, че в морската столица варненската окръжна прокуратура спи дълбок сън за всякаква корупция, при положение, че варненски „мега” прокурори лъщят в секретни справки на ДАНС с безумни престъпни прийоми, при положение, че тук е БЛАТОТО НА СИМБИОЗАТА, да приемеш резултатите като „добри”, е повече от цинизъм.

Цацаров с верния си паж Борислав Сарафов – във Варна се скри като мишок.

Жалко. А трябваше да застане очи в очи с журналистите и да каже цялата истината за вонята, която се носи от прокуратура и ОД на МВР – Варна. И не само да я каже, а да вземе мерки.

Както я е подкарал Цацаров, очевидно го чака печалната съдба на Борис Велчев – може и да се издига в кариерата, но за българите ще остане презрян като кухо „бля –бля”. И нищо повече.

Afera.bg

«