« Върни се назад Публикувано на 31.05.2014 / 21:26

ВМЕСТО ДА БЪДЕ УДАРЕНА ЧЕНГЕДЖИЙСКАТА МАФИЯ, „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ГРЪМКО ОБЯВЯВА „УДАР”… ПО ЖАЛБА НА ЛЮБОВНИЦА!

 

Ало, Цацаров, има ли изобщо прокуратура, която да се самосезира по  публикацията: „ЕКСЛУЗИВНО! „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ЗАЩО ПРОСПА ДОГОВОРКАТА МЕЖДУ ПОЛИЦАИ НА ВИСОКО НИВО И ЛИЦАТА, КОНТРОЛИРАЩИ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО И ПРОСТИТУЦИЯТА НА „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ”!”. Ало, вътрешният министър Цветлин Йовчев, поименно ли да посочим висшите полицаи, ПРИКРИВАЩИ МАФИЯТА С ПРОСТИТУЦИЯ И НАРКО-БИЗНЕС! ДОГОВОРКИТЕ ВЕЧЕ СА НАПРАВЕНИ, ЧАДЪРА НАД МАФИОТИТЕ Е ОПЪНАТ, ПОЛИЦИЯТА РАБОТИ ЗА НАРКО-ГРУПИТЕ И СУТЕНЬОРИТЕ, А МВР „ПУЙЧЕТА, ЧАВКИ, ЕБАТИТА” СА ГЛУХОНЕМИ. В КОМА Е И ОКРЪЖНИЯТ ПРОКУРОР НА ВАРНА. А „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” „ЗАЛОВИ” ЧЕНГЕ ПО … ЖАЛБА НА ЛЮБОВНИЦАТА МУ!

Господин Главен прокурор, господа вътрешен министър и главен секретар на МВР, зададохме от упор нашите въпроси /„ЕКСЛУЗИВНО! „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” ЗАЩО ПРОСПА ДОГОВОРКАТА МЕЖДУ ПОЛИЦАИ НА ВИСОКО НИВО И ЛИЦАТА, КОНТРОЛИРАЩИ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО И ПРОСТИТУЦИЯТА НА „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ”!”/.  и ви дадохме шанс да реагирате, преди да извадим ПОИМЕННО ЦЯЛАТА СХЕМА НА ОБВЪРЗВАНЕ НА МАФИЯТА С ВИСШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР.

Мълчите.

Преди вас години наред мълча и един позорно печален бивш директор на ОД на МВР – Варна от село Окорш Димитър Димитров, любим офицер на Цветан Цветанов, който също бе опънал тотален чадър над нарко-разпространението и проституцията на Златни пясъци, и Веско Жеков му бе по-мил и от близък роднина.

Следващият шеф Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката” освен да разпердушини Дирекцията на МВР в морската столица, нищо друго не успя да свърши.

Шефът на „Вътрешна сигурност” Валентин Тренев – „Ебати” има в „актива” си – едно диво прасе и два мобилни телефона.

Апропо, гръмко обявеният арестуван „спец” полицай, изобщо не е „спец.полицай”, а просто редови кадър на СПООР. И „Вътрешна сигурност” не е направила нищо по-значимо от това, освен да приеме жалбата на любовницата му.

Целият раздухан смехотворен МВР – пиар с арестувания „спецполицай” е толкова жалък, че единствения „бонус” от него е, че разбрахме на практика какво е „нивото” на „Вътрешна сигурност”.

А нивото е „Ебати”!

Няма лошо да хващаш кокошкари -ченгета за измами с два мобилни телефона, но когато това се изкарва като едва ли не „удар” на „Вътрешна сигурност”, която УМИШЛЕНО МЪЛЧИ, КРИЕ И ПРИКРИВА ЧЕНГЕДЖИЙСКАТА МАФИЯ ВЪВ ВАРНА, Е НАПРАВО ЦИНИЧНО!

За несведущите да поясним каква „фундаментална акция” са провели от „Вътрешна сигурност”, след гоненето на диво прасе:

Задържането на полицая от СПООП Пламен Илиев става не поради „профи” качествата на шефа на „Вътрешна сигурност“ Валентин Тренев – „Ебати” и компания, а защото в края на миналата година любовницата на Павел Илиев е изненадана от „Германос” с фактура, че дължи пари за закупен скъп мобилен апарат.

Подозренията и са, че бившия и вече любовник – Пламен Илиев е злоупотребил с личните и данни без нейно знание и е автор на това деяние. В „Германос” има записи, че с фалшив документ друга жена се представя за любовницата му и той е бил с нея, и е засечен от камерите. Около 40 минути е бил там. В жалбата пише, че Илиев е изнудвал любовницата си, че ако не му даде 1500 лв. ще каже на мъжа и, че има любовна връзка с нея. Така тя се принуждава да пусне жалба в полицията, че я изнудва служител на МВР. Така започват да нюхат Илиев.

Ашколсун!

През това време ШЕФОВЕ НА ДИРЕКЦИЯТА НА МВР ВЪВ ВАРНА, ШЕФ НА РАЙОННО УПРАВЛЕНИЕ И ШЕФ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ” НЕ СИ МЪРДАТ ПРЪСТТА ЗА ДА РАЗБИЯТ ЧЕНГЕДЖИЙСКАТА МАФИЯ, КОЯТО Е В СИМБИОЗА С НАРКОПЛАСЬОРИТЕ И СУТЕНЬОРИТЕ НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ХЛЕБЯТ ОТ НЕЯ!

На това, Цацаров и Цветлин Йовчев, му се казва престъпление!

И вие с бездействието си и толерирането на бездействието на варненската „Вътрешна сигурност” и варненската окръжна прокуратура, го толерирате!

Afera.bg

«