« Върни се назад Публикувано на 06.04.2014 / 22:31

ВМЕСТО ДА БАЧКАТ ПО КОРУПЦИЯТА, ПЪРВИТЕ „ПОДХОДЯЩИ” РАЗМЕСТВАНИЯ В ДАНС –ВАРНА ВЕЧЕ СА ФАКТ

 

Както информира преди три дни АФЕРА: „ЕКСЛУЗИВНО! ЕЛАТЕ ГИ ВИЖТЕ КАКВО РАБОТЯТ В ДАНС-ВАРНА: „ПРЕНАЗНАЧАВАНЕ НА ПОДХОДЯЩИ ДЛЪЖНОСТИ”!”, в териториалното звено на Агенцията в морската столица вместо да се съсредоточат в боренето на корупцията по високите етажи, кипят от „подходящи” размествания. Вярна на обещанието си, че ще информира подробно какво се случва, АФЕРА разкри, че първият изгърмял надолу в кариерната стълбица е Ивайло Маринов – досегашен началник отдел, който е преназначен на „подходящата” по-ниска длъжност – началник –сектор.

Както писа вече АФЕРА агентите бяха принудени по заповед на шефа си Цветан Панайотов да подписват заявления с текст: „да бъдат преназначени на подходящи за тях длъжности”.

Ивайло Маринов е бил в МВР, НСС, БОП, а впоследствие се прехвърля в ДАНС.

Според брилянтни източници на АФЕРА, Маринов е бил спряган като близък до варненския кмет Иван Портних.

АФЕРА за потрес на агентите от ДАНС, които до този момент не са свършили нищо съществено във Варна, за разлика от АФЕРА, продължава изкъсо да следи действията им и ще информира своевременно за движенията на дансаджиите. Засега „мероприятията” им нямат нищо общо с разбиване на корупционната симбиоза във Варна, а са се съсредоточили в „подходящи” рокади, както и да преписват АФЕРА, пишейки докладите и рапортите си до столицата.

Afera.bg

 

 

«