Публикувано на 02.10.2021 / 13:06

ВЛИЯТЕЛНИ УПРАВЛЕНСКИ КРЪГОВЕ В БЪЛГАРИЯ ГОТВЯТ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА!

Много добро интервю на доц. Валентин Вацев:

„Като оставим настрана красноречието, аз просто искам да ви предупредя, че значими и влиятелни кръгове в България готвят национално предателство и измяна“.

„Ще избера президент, който е против Триморието и който е срещу „синергията с дневния ред на САЩ“.

„Български президент не може да търси синергия с дневния ред на САЩ! Дори и Албания не търси такава. Не може и да подкрепя Триморието, като антируски проект“.

„Българските русофили си позволяват да си затварят ушите за това, което е изрекъл Радев. Ангажиментът на Радев с Триморието е политически гибелен!“

„Проектът на Кирил Петков е направен като чисто американски проект, като за стадо! Това е пластмасов проект!“

„От военен най-трудно става политик. Някой внушава на президента, че това, което прави е върха на политическата далновидност. И го мами. Висшия пилотаж за Радев е политическото лицемерие.“

„Това, което извърши Радев към БСП е грях. Грях, който се помни и остава като мазно петно и няма как да се измие.“

Цялото интервю може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 25 за
“ВЛИЯТЕЛНИ УПРАВЛЕНСКИ КРЪГОВЕ В БЪЛГАРИЯ ГОТВЯТ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА!”

 1. Забравяте за Георги Ифандиев и сайта му “ Диагноза “ – пълно изследване, с факти , документи и видео . Малко дълги видеозаписи, но се заслужава. Той отдавна е стигнал до основата на проблемите и до тези, които ги генерират ! А те са със старозаветни имена ………………………..

 2. Който и да е на власт много трябва да внимава, особено по позицията за Македония. Това, че няма да бъде избран във властта след предателството, е най-малкото, което може да му се случи. Убеден съм, че някой от политическите индивиди, рано или късно ще изтегли късата клечка на народната любов.

 3. Вацев е любимият ми анализатор. Точно, ясно, без сложен изказ. И всичко, което казва тук е точно така. Но аз имам въпроси към водещия Енчев, точно както той има въпроси към дуета Макс и Мориц. Много от тях са същите, а те са: Какво мнение изказа неговата БСП за: Американските бази в България, за инициативата Три морета, за изказаното от служебния министър на външните работа за Русия окупатор / само да припомним че нейният Кристиян Вигенин пръв отиде в Киев да поздрави превратаджията Зеленски /, за опитите да се наложи насилствена ваксинация по фашистки образец, какъв е мотивът да подкрепи зеления чоряп за втори мандат, след като той по всякакъв начин руши партията и е слуга на чужда държава, което го демонстрира непрекъснато без да се свени? Какво търси още самият енчев в редиците на тая проамериканска партия?

 4. Редно си е Ректорът на СУ сам ведно с целият му екип да предложи Г-н Вацев за Президент на България.

 5. Господин Вацев, беше удоволствие да ви слушам. Политически анализ на високо ниво, показващ истината. Дано да не си остане само „Глас в пустинята“, имайки предвид политиците.

  1. Нали знаете Коѝ е „Гласа на викащия в пустинята“ .

   Само Тоѝ може да ни помогне, дано да е по-скоро!

 6. Доц.В. Вацев,

  Велизар Енчев – за него гласувах последните няколко пъти, естествено нит Велизар, нито Валентин ще им дадат да управляват, имат си тиквоча, джендерала и .н., ИТН, тол;кова от тая измет, не могат да им стъпят на малките пръсти, ама цалуват въпросните на козяк сиксийн…

  Интересното започва сега, ставан въпрос за бсп, Велизар Енев, без да у споменаам титлите, вече не учства в „Гражданската листа“, т.е. ме изгубиха със страшна сила, нека участват при дуото малоумниците, нека обиат и чиляка на хероин мустафа.

  Как и защо няма да допуснат доц. Валентин Вацев напозиция дори учител в детска градина, колко е неудобно да имаме Хора с Ъкъл в главата, даже тактика, Стратегия и ДОКТРИНА – много лошо според хероин мустафа….

  Да са живи и здрави и Велизар и Валлентин, явно последнитенамясто, след това – южна-хамерика.ком+троебалтит.шардпм. лимитрпфоите. важмптп р кюрдската терористка да диктува на троеморският нещастник и копаянята му, от шорошоидната илияна, та до последният ицо ифаноффф…

  Боклуци мръсни!

 7. Кобрата – студент.
  Луна – президент.
  Куку бенд – парламент.

  Ако и да бях американец щях да се отвратя.

 8. Ученето на каквото и да е в НСА/ бивш ВИФ е достойно за уважение, ако станеш треньор , учител по физическо или рехабилитатор .Когата обаче хора с ъс спортни успехи , но не толкова висок интелект учат там някакви измислени специалности и после става вишисти и дори ръководни кадри в държавата- това вече е смешка и то голяма!
  Тук няма да споменавам факта, че повече от тях трудно скалъпват т.н .CV, а писането на мотивационно писмо е просто драма .За съжаление наглостта им е в пъти повече от ума и те си вярват, че са толкова умни, колкото „зубрачите“, които учат в СУ или УНСС или в техническите вузове.
  Така , че проектираната вицепрезидентка ясно колко е умна , освен , че е шампионка по плуване.А факта, че е успяла да си уреди добре планета работа при военните, доказва само колко е комбинативна и пробивна.Жалка работа, братя!!

 9. Според мене Президента трябва да е отличник.

  Венсеремос.

  1. Ние бяхме повече от Швейцария!
   Че там съсредоточиха банките, си е една от игрите на големите.

   Какво е Швейцария днес?

   До вчера не допускаха лесно други „граждани“, не родени там.
   Днес гладът за професионалисти им отвори вратите с гръм и трясък и само наши млади хора колко са там, ум да ти зайде.
   Говоря буквално от първа ръка.
   Да, да плащаш наем 3 000 евро на месец е впечатляващо,
   но да нямам почти никаква надежда за собствен дом, макар че плащаш три хиляди за наем, е нормално за Швейцария.
   Там отношенията между хората не са човешки, всичко е подчинено на правила, които правят хората сухи и скучни.
   И да, не искам да сме като Швейцария!

  2. Абсолютен, тотален, съвършен, вечен Анти-Курво-Мунистически отличник и ако може по биотехноолгия право , машиннно инженерство, програмирани, математика и борба … с курваланите !

 10. А кога сме имали „независим“президент или правителство?
  Искам да попитам по умните….

 11. Бриго Аспарухов и библиотекарите, които минаха на служба към ЦРУ, и които ни насадиха резидента Моше Радев, извършиха измяна.

 12. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! каза:

  ВЛИЯТЕЛНИ УПРАВЛЕНСКИ КРЪГОВЕ В БЪЛГАРИЯ ИЗВЪРШИХА ЯТ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА: Какъв проблем накара Херо Мустафа и антуражът й да напуснат „Козяк“ и да посетят на крака военното ни разузнаване?
  Не е ново посланието, че американският посланик се изживява като генерал-губернатор на територията, отбелязана на картата като България. Не е ново и че хората, призвани да пазят честта и достойнството на пагона и Родината се държат коленопреклонно и през глава демонстрират васалното си преклонение.
  Проблемите пред американците, в които са замесени и нашите военни, вероятно са много – от „войната“ в Афганистан до „демократизирането“ на Ирак, където България участваше в „коалициите на желаещите“. И още два големи български казуса, неизбежно попаднали във фокуса на запознатите: „самоубийството“ на ст. л-т Тодор Манчев и „загубата на ориентировка“ на м-р Терзиев. И в двата случая сме свидетели на сериозен натиск разследването да се претупа и прекара през най-удобната версия.
  Николай Дренчев от „Възраждане“: „Вие сте колония, без държавност, без достойнство!“- това е невербалното послание на извънредния и пълномощен посланик на САЩ в България.

 13. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Херо Мустафа посети Военното разузнаване защото много е харесала снимката на пишката на бившия началник и е минала да нагледа и останалите джендъри. .
  Херо Мустафа – извънреден и пълномощен посланик на САЩ в България, посети Служба „Военно разузнаване“ (СВР). В срещата участваха министърът на отбраната Георги Панайотов, представители на посолството и ръководството на СВР, съобщиха от пресцентъра на военното ни министерство. Посланик Мустафа изрази благодарността си за отправената покана и възможността да посети за първи път Службата, гласи информацията.

  1. Назаем от Желев Желязко:
   „Херо е припикала нова територия.Снимките с препиканата територия и офицери е изпратила в САЩ.Офицерите ще смърдят и на оня свят.Не ги определям като български по разбираеми причини.Като им гледам оядените физиономии ми е ясно,че са от сектата на Васпасиян/парите не миришат/. С такъв баш баканин толкоз.“

   1. Нали ви е ясно, че всеки такъв „поссРанник“ ходи с камера, ей така, да си документира дейността. Така че…, чакайте още мнооого посещения. Може и списъчета да и показвате, Предатели, Мръсни. Въртя се на шиш, преди да съм в гроба си…
    Не мога да си намеря място, като гледам как някои от племето ни, предават останалите.
    Трябва,, трябва МЕЧ.

 14. Не само, че се готви чутовно национално предателство по отношение на сънародната и еднокръвната ни Република Македония /сега северна/, но и ще се въведе задължително ваксиниране, зелени паспорти и чудесии за новата чума след изборите! Гледайте пътя на милиардите и мислете! Помнете ми думата! Затова нека помислят тези, които може да бъдат пуснати по пързалката от тия двамата и интересния кръг около тях, а също и от Радев, на когото доскоро като много хора симпатизираха, включително и аз! Изказванията на младежите „спасители – месии“ относно ваксините се намират на много места в интернет и дават ясна представа за гледищата им!

 15. В НСА се учи и спортна журналистика, вярно не е връзки с обществеността, но всички преподаватели са от факултета по журналистика. А иначе ще кажа, че много подценявате НСА. Завършила съм НСА и СУ “ Публична администрация“ като преподаватели са ми били много министри. Между другото завършила съм и спортна журналистка. Мисля ,че мога да сравня двата университета като качество на образованието. Мнението и е следното: СУ не може да стъпи на малкия пръст на НСА!!! Мога да се аргументирам, но ще е много дълго . Не подценявайте нивото на квалификацията в НСА!!!

  1. Много добре казано ! Много възпитаници на НСА прославиха и прославят България по света, а СУ ни прославя с постоянните скандали за плагиатстване.
   Имам питане : Настоящия декан, който е кандидат Президент на РБ дали ще се откаже от поста си, след като шансовете му клонят към „О“ и е обречен да загуби, или пак ще козирува на геерал-лейтената (той му намери булка, той го ожени, той го направи декан на СУ) и ще чака като Сталинка Георгиева и Лилето Павлова да излезе някаква длъжност или пост някъде по света и той да се пласира.

 16. На усато им трябва мнозинство в парламата за разполагане на ядрено оръжцие против Русия……….

 17. желаещ да синергезира в ауспуха на Льотчика каза:

  Това интервю е в телевизията на БСП, а самата БСП подкрепя националния предател и ликвидатора на БСП?
  Нормалните бесепари ще гласуват за БСП но не и за Льотчика. Другите са малоумни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *