« Върни се назад Публикувано на 07.06.2023 / 9:17

ВЛЕЗТЕ В „МАГНИТСКИ“, ПИШЕТЕ КОНСТИТУЦИЯ! БЪДЕТЕ МАФИОТ, СТАНЕТЕ МИНИСТЪР НА МВР! „ЛУДИТЕ“ ПАДАТ В БОЙ, МИШОЦИТЕ СЕ СВИВАТ ПОД ЮРГАНА!

Задължително влезте в „Списъка Магнитски“ и непременно ще пишете конституцията на тази клета, продадена територия на „Посолството“.

Бъдете мафиот и целесъобразно ще ви направят министър на вътрешните работи на тази територия, завзета от „Посолството“.

Бъдете колкото се може по-прост, кух, комплексирано тъп, но с накупени дипломи, с „научни трудове“, написани от други, под свистенето на мутренско ръмжене и страх, и ще ви направят „експерт“, ще ви направят „фактор“, даже министър, за да крадете. В името и на „Посолството“, което одобрява всяка мафиотска власт, защото е „Посолството“ на мафиотска държава, зинала да лапне целия свят.

Никога не бъдете „луд“! Никога не тръгвайте като „луд“ на бой с мафията, защото нито Мафията, ръководена от „Посолството“, нито самото „Посолство“ обича „лудите“, които не се подчиняват на корупцията, която е първи и единствен член от тяхната „ценностна“ „конституция“.

Бъдете мишок, това е най-здравословното, което може да бъдете на тази територия, продадена и предадена на „Посолството“ от п*тките, наричащи себе си „български мъже“, свивайте се под юрганите до задниците на жените си, ослушвайте се и за най-мъничката далавера, в която да се наврете, и ще живеете, и ще оцелявате, да не ви е уроки.

Защото „лудите“ падат в бой. Като са „луди“ – хак да им е!

Бъдете „дървени философи“. Плюйте „лудите“, давайте им акъл колко са прости, използвани, тъпи, колко са малоумни, че не си гледат келепира, колко са наивни да смятат, че от всичко, което правят има смисъл.

Казвайте на всички останали – „Абе, мани ги, тия са луди! Дай да правим кинти!“. И после лицемерно водете децата си по пътя на „хъшовете“ и „хайдутите“, които тръгнаха да освобождават България, а после ги предадоха точно българите, фалшиво патосно разказвайте на децата си, докато децата не пораснат и не провидят с очите си, че са имали бащи и майки – страхливи мишки.

Винаги бъдете в строй и в крачка с „правилната линия“ на „Посолството“! И задължително някак се напъхайте в кръга на „тиквите“, в кръга на „копринките“, в кръга на „пеевските“, и никак не се притеснявайте ако сте успели само в единия да се напъхате, щом сте в единия, значи сте във всички, те са преплетени като змийско кълбо.

„Лудите“ са много готини, ама е опасно да си с тях!

Никой не обича Воините на Истината.

Много моля всички онези, които ми скъсват телефона да ми обясняват – защо съм била толкова проста, колко съм била непрактична, колко съм стъпила на „грешен път“, да си е… м…., без никакво извинение!

За мен беше чест, Иван Гешев!

За мен беше чест, малцина и мърцина Спец Чисти Мъжкари и Честни Мъжки Сърца от нашата малка армия!

За мен беше чест, мои братя колеги, броящи се до три, с които преобръщаме времето.

За мен беше чест, че опитахме. Че опитваме! Че ще опитваме!

Късметлийка съм, че ви имам!

Бруно Ясенски е казал: „Не се бой от враговете – в най- лошия случай те могат да те убият. Не се бой от приятели – в най-лошия случай те могат да те предадат. Бой се от равнодушни – те не убиват и не предават, но само при тяхното мълчаливо съгласие съществуват на земята предателството и убийството.“

Нямам повече какво да добавя.

Веселина Томова

«