Публикувано на 24.03.2020 / 12:46

ВЛАСТТА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНО АНГЛИЙСКО ДЕТЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ЗАТВОРИ БАНСКО! ЗАЩО СЕ ЛЪЖЕ НА ДЪРЖАВНО НИВО В БЪЛГАРИЯ?!

Сутрешни размисли относно вируса.

Кому е нужно в България да се разпространяват неверни новини и слухове за заразено английско 9 годишно дете и семейството му в Банско, което в последствие е довело до обявяването на карантина и затварянето на бизнеси?!

Оказа се, че бащата на детето, тяхното семейство и приятели са изследвани в България и резултатите от теста са негативни. Но междувременно властите в България са разпространили невярната информация, че резултатите са позитивни, организиран е транспорт на тези англичани до летището с всички съпътстващи кордони, полиция и т.н облечени в белите предпазни костюми и са третирани като заразни. След изискване от английското посолство да се видят документите от изследванията, българските власти първоначално са отказали, но в последствие са предоставили резултатите от тестовете на 5 -те души- всички негативни.

Е, защо тогава се лъже на държавно ниво в България?! Кой е отговорен за разпространението на невярна информация и последвалата наложена карантина и затварянето на бизнеси?! Каква е ползата и кой плаща разходите свързани с ескорта на здрави хора до летището?!

И това не е „конспиративна“ теория!!! Лично видях документа от изследванията на тези 5 души, публикуван от бащата на набеденото за заразено с Коронавирус дете.

Не спирам да се питам, колко още лъжи се разпространяват от българските политици за реални и нереални случаи на заразени хора в България и кой стои зад всичко това.

Рали Константинова
Rallie Konstantinov

Ето и документа!!! Както и посланието на отвратените англичани: „Абсолютно отвратително е това, което преживяхме и бяхме обвинени в България!“:

ВЛАСТТА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНО АНГЛИЙСКО ДЕТЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ЗАТВОРИ БАНСКО! ЗАЩО СЕ ЛЪЖЕ НА ДЪРЖАВНО НИВО В БЪЛГАРИЯ?!ВЛАСТТА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНО АНГЛИЙСКО ДЕТЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ЗАТВОРИ БАНСКО! ЗАЩО СЕ ЛЪЖЕ НА ДЪРЖАВНО НИВО В БЪЛГАРИЯ?!ВЛАСТТА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНО АНГЛИЙСКО ДЕТЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ЗАТВОРИ БАНСКО! ЗАЩО СЕ ЛЪЖЕ НА ДЪРЖАВНО НИВО В БЪЛГАРИЯ?!ВЛАСТТА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНО АНГЛИЙСКО ДЕТЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ЗАТВОРИ БАНСКО! ЗАЩО СЕ ЛЪЖЕ НА ДЪРЖАВНО НИВО В БЪЛГАРИЯ?!ВЛАСТТА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНО АНГЛИЙСКО ДЕТЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ЗАТВОРИ БАНСКО! ЗАЩО СЕ ЛЪЖЕ НА ДЪРЖАВНО НИВО В БЪЛГАРИЯ?!

Коментари 37 за
“ВЛАСТТА ИЗЛЪГА ЗА ЗАРАЗЕНО АНГЛИЙСКО ДЕТЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ЗАТВОРИ БАНСКО! ЗАЩО СЕ ЛЪЖЕ НА ДЪРЖАВНО НИВО В БЪЛГАРИЯ?!”

 1. Дали само аз виждам, че това не е документ, а една хартия без подписи и печат??

 2. Защото: Лъжата е официална държавна политика откакто ГМР е на власт!

 3. Новият Медицински експертен съвет веднага започна с разобличенията на недоуките от Щаба на генералчето. Най-после истински специалисти, които обещават да говорят ИСТИНАТА за състоянието на нещата, а не да лъжат и мажат, за да се харесат на управниците. Дано издържат, защото ще ги атакуват отвсякъде!

  1. Да,но Б.Б.каза,че е създал Съвета само да не се карали по медиите?!

  2. „Нов щаб“!!! Поредната креатура от продажници! След седмица, ако някая държава, като Китай ни подари (за една съседна страна го направиха) 2 000 000 теста, и ако случайно се намерят доктори, сестри и лаборанти да ги осъществят – ще имаме поне 1 600 000 положителни!

   1. Това го говоря от началото на епидемията.
    Значи , обявяват се само случаите /+/ за корона вирус .
    Тези , които са с грипоподобна симптоматика и са /+/ за сезонния грип – не се съобщават . За тях няма официална статистика – колко заболели , колко екзитирали , от какви усложнения . Нищо.
    При масов скрининг за корона вирус и сезонния грип тип B – изследване на произволно избрани лица , ще се установи колко са реално преболедували или заразени от единия и другия вирус . Така ще стане ясна картината за какво става въпрос.

 4. Верен, неверен документ; заразено дете, незаразено дете и …т.н.
  Това основание ли е, бе идиоти, да затваряте цял град, цял зимен курорт ???!! Затворихте го като за чума ! Сега и населените места са чумави…
  И като си седим в къщи какво става ? Вирусът изчезва ли ? Вие, управляващи, какво правите с вируса, докато ние си седим у дома. Ако след 5 години отново излезем на улицата вирус вече няма ли да има ? Къде, аджеба, ще да е отишъл…сам самичък ?!?!
  Вече не се дразня…бесен съм, че ме управляват хора по-глупави от мен !

 5. Анитке, да те шибам чисто гола и без гащички, с………… върбови клонки.

 6. Aaaaa, не така съфорумци, съвсем друго си е, да забъркаме и чужденци.Ако няма чужденци и келепирът ще ни е по малко. Слушаѝте баѝ си Ганя, тоѝ знае къде и как пада келепир.

 7. Още една Анитка се нареди на софрата! За сведение на същата, новината е съобщена на 16.3.20 по Бтв. Подобни насрани задници нека не се забърсват с ланшни вестници. Аниткеее, има и други начини да си изкарваш хляба – не е само Околовръстното.

 8. Здравната ни система не е подготвена, нямаме необходимия ресурс за борба с коронавируса. На българите няма да бъде спестено нищо и ще бъде казвана истината, такава, каквато е за вируса.
  Това обяви на първия си брифинг проф. Коста Костов, който ръководи Медицинския експертен съвет.
  Медицинският съвет ще се включи в борбата с разпространението на коронавируса. Съветът ще е независим от Националния оперативен щаб, ръководен от ген. Венцислав Мутафчийски, и ще отговаря на всякакви медицински въпроси, които интересуват всички хора, съобщиха по рано от МС. Съветът ще следи за най-добрите и ефикасни мерки и практики в света и ще ги предлага ДИРЕКТНО на кабинета.

  Най-после професионализъм!

  1. Е вече си заработи 30 сребърника може да отидеш по други форуми до упрожняваш Фелац??о на ли така са оцелели и предците ти . После – после ще го правиш със следващите власт имащи

 9. Пълна лудница!!
  КПП-та, пропуски, хвърчащи някакви бланки, като някогашните гранични открити листи , имаш открит лист – здрав си – минавай, нямаш , съмнителен, болен – оставаш, враг на родината си. Шием маски – но те да знаете – не предпазват. Тогава за чий ги шием? Лекарства няма, бизнесмени търсят лекарства. Не ходете, не излизайте, крийте се, не приказвайте, 1 метър , 2 метра , от 5 до 6 сутринта пазарувайте, по -малко дишайте или въобще не дишайте, спрете да дишате ,не яжте, не пийте, не кашляйте, на доктор не ходете, на фризьор също, не се целувайте, не правете любов, и най – вече – не мислете, а изпълнявайте, камбани бийте, удряйте , очаквам сега и сирените , на всеки час – АУУУУУУ, и по една кола, по улиците, като тези, от които викат – циркът е дошъл във вашия град, сега да викат – Слушайте хора, толкова и толкова заразени, заразени, заразени…..

 10. Събрали щаб от самозвани специалисти,без микробиолози,но има зъболекар,тия смешници казват накъде ще пътува влака,право към джендема.Пълна трагедия,която сега започва ще се разрази с пълна сила след няколко месеца като икономическа и хуманитарна катастрофа.

 11. … в основата на цялата каша , цялото падение и неудачи в държавата , през последните 10 години стои боко . Махнете я тази причина – и нещата ще започнат да се подобряват . Как ще я махнете ? … , ВИЕ решавате !!! Помните историята – АТИЛА БИЧ БОЖИ ! , беше завладял зяла Азия и половин Европа , РИМСКАТА ИМПЕРИЯ му плащаше данък !!! , докато накрая умря, пукна в легло с жена … и всичко създадено от него … ИЗЧЕЗНА ! Същото ще стане и с боко … НО КАК И КОГА ??? , зависи от ВАС , НАС …

 12. Балонът се спука на парчета.
  Спука се на парчета защото има свойството да се пука на парчета от една топлийка.
  Ей така -БАМ и на парчета…
  Няма фъс,няма мъс …

 13. Първият партизанин – Никола Парапунов, е от пиринския край. Яне Сандански там е шетал. Сега смелостта на банскалии стигна само до тихи попържни на маса. Ех, Пирине, Пирине…

  1. Да, ама Яне и Бачо ти Колю не са мислили за хотели, а за България.

 14. И нека след това Каролев и всички подлоги на Цеко Минев да започнат да обясняват на жителите на Банско защо хотелите им ще стоят празни, защо цените на имотите им ще са на нивото на Нанагорно нанадолнище. Съмнявам се, че британски крак ще стъпи отново в Банско. Защото британците са не само прагматични хора (затова са богати), но преди всичко, те са горди хора, за което цял свят ги уважава, нищо че зад гърба им мърморим. И не знам защо цялата тази отвратителна история не стана известна на жителите на Банско от Н.Пр. Ема Хопкинс, а от публикацията на бащата. Ако беше онази, която ББ прегръща и целува под път и над път (а тя дали не му го е предала – вируса?), нямаше да се учудя, но Посланика на Нейно Величество да си трае като гербаджийка..не го разбирам. Както не разбирам и защо не публикувате имената на лекарката (за която става въпрос), защото всички в Банско трябва да я изгонят със сопите, без да се „извиняват“. Позор !!!

 15. Англичаните да ги съдят и нека се разчуе по цял свят за измамното ни , крадливо и лъжещото правителство
  АЗ ПАК ЩЕ КАЖА ЕДИН ИДИОТ ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖИ НЕЗАБАВНО И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО САМО ЕДИН ДРУГИТЕ САМИ ЩЕ СЕ УНИЩОЖАТ СМАЧКА ЛИ СЕ ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ – БЪЛГАРОУБИЕЦА, ПЕЕВСКИ И ДОГАН СА ОБРЕЧЕНИ А ИМУЩЕСТВОТО ДА ИМ БЪДЕ ОТНЕТО В ПОЛЗА НА БЕДНИТЕ

 16. След като Великобритания излезе и очертаващият се икономически крах в Европа назря нуждата от нов ред . Там където няма да се пита защо пенсията ми е толкова след като добросъвестно си плащах цял живот – важното е че сме живи отървахме се и този път.
  Никой няма да говори за глупости като демокрация – равенство . Спомнете как дойдоха известни хора от 40те и 30те години на 20 век .Масите си избраха враговете и спасителите . Когато завърши цялата касапница човечеството намаля сомо с 50-80 милиона и това реши проблема с пенсионерите за 50 години напрод. Сега въпроса излиза на дневен ред но трябва да се направи новата врътка по нов начин. Стадото трябва винаги да се страхува от виртуалният вълк и да чака ОВЧАРЯ да го спаси.

 17. Така са действали при Сталин и Хитлер. Първо те обвиняват чрез доносник, после те разстрелват без право да се защитиш, с аргумента, че така е решила държавата! След време се разбира, че разстреляния е невинен. Голяма работа! Важното е държавата и най вече палачите, които действат от нейно име да са доволни! А сега за казуса с английското семейство. Хрумвало ли ви е, че това е най лесния и брутален начин да се удари по зимния ни туризъм! Да се затвори Банско и вместо със Световните купи по ски да го свържат с Коронавирус? Защо нито един друг зимен курорт не беше затворен! Къде се беше скрила некадърната министърка на туризма? Кой ще компенсира съсипани бизнес и поминък на хората? Ами утре ако по същия сценарий ви затворят магазинчето за хляб и пратят цялото ви семейство насила в лазарет сред болни от коронавирус? Там и здрави да сте ще ви заразят! Кой ще понесе отговорност за това издевателство и обществена измама?

 18. Хора тоя властта лъже на всяка крачка..Протокола е без подпис и не се знае кой е провел изследването НЯМА трите имена? Пустата Мара на ХУНТАТА НА ХУЙЯ ОТ ЗАЙЧАРНИКА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ КАЛИТКО..ЧЕРНИЯ ГЛИГАН С ЧЕРНИЯ КОЛАН С 9 ДАН..

 19. Когато няма професионализъм, то тогава върлува лъжата. Управленческата мафия затова се обгражда с нискоинтелигентни експерти, министри и въобще управленци. Плазмодия Мутафчийски си мисли, че като „върти“ скалпела, то това означава, че добър управленец. Затова новият „Медицински експертен съвет“ отказва да докладва на тъй наречения щаб и ще докладва директно на Министерски съвет.

  1. Точно така – докато тълпата гледа как Мутафчийски ще изнася представленията, втория щаб ще се занимава с преразпределянето на парите към „нашите“ фирми. Фокус-мокус – ето още над милиардче към немалката сметка на боса на престъпниците в България

 20. Кой има нужда от лъжите които се пускат по медии и сайтове?! Естествено властта, в лицето на управляващите и техните протежета! Нали подхранвайки паниката и шашардията на народа, ще могат да вземат парите отпускани от Европа за борба с епидемията. Всичко останало са глупости ама големи глупости! Затова е цялата постановка – за едните пари.

 21. Целия Евросъюз е една лъжлива структура, ръководен от нечистоплътни хора наети за това. Нашите лъжат а чехите крадът (присвоили са 680 хил. маски предназначени за Италия от Китай), кажете каква солидарност какви 6/5 няма смисъл да се коментират действията и на останалите. Единствено да ни ползват да им бършем задниците.

 22. Това е голям скандал! Но днес по никоя от телевизиите не бе излъчена тази новина! Не трябва ли виновните лица да бъдат подведени под отговорност и съдени? Къде е Гешев?

 23. Защото това е традиция при управляващата ОПГ! Лъгаха за птичия грип, Лъгаха за чумата по овце и кози, Лъгаха за чумата по свинете, лъжат, лъжат, лъжат…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *