Публикувано на 21.07.2021 / 11:35

ВКУПОМ СИ ПЛЮХА В УСТИТЕ: ПРАВИТЕЛСТВО НА ВСЯКА ЦЕНА В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ АТЛАНТИЧЕСКИ РЕД НА САЩ.

Както АФЕРА написа – правителство ще има … на всяка цена. Беше ясно още, когато натрапчиво за това заповяда Херо Мустафа, всички така наречени „протестни“ и „службаши“ се изредиха да се дупят пред нея, а Румен Радев поде рецитацията в тази посока като дървено човече с навита пружинка.

Слави изигра първо финт с „надървен“, обаче бързо му свиха перките, защото и той е неотменна брънка от „синергията“ с дневния ред на САЩ.

Всички вкупом гракнаха как ние, демек, народа, сме били изморени и отвратени от избори. И излъгаха, разбира се. Защото народа не е изморен и отвратен от избори, а е отвратен от така наречените политици, зинали за власт.

70 процента им биха шута точно заради това, но всички вкупом се надпреварват да ни обясняват, внушават и пласират как, аджеба, сме изморени от избори. Защото ги е страх, че лака полака, както казват сърбите, нататък с избори всичките ще бъдат изметени.

Това не е в изгода нито на Херо Мустафа, нито на льотчика, който в рецитиращата си амбициозност изрече безумното, че дневния ред на България е в синергия с дневния ред на САЩ. А днес огледалната му Мая Манолова пък се изцепи, че евро-атлантическите ценности били … родолюбие.

Надупените на дневния ред на САЩ, които позорно коленичиха пред Херо Мустафа, са обявени от Радев като „успешни“, а всичките се мазнеха на служебното правителство, като че се мазнят в столовата на поделението за чорба с мръвка.

Такива ми ти работи. Да поздравим евро-атлантиците на Херо Мустафа „родолюбци“, които тоя път хептен ще ни оправят.

С малката секирка, с която Тошко-то на Слави режел главата на пилето и правел супа.

Afera.bg

Коментари 30 за
“ВКУПОМ СИ ПЛЮХА В УСТИТЕ: ПРАВИТЕЛСТВО НА ВСЯКА ЦЕНА В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ АТЛАНТИЧЕСКИ РЕД НА САЩ.”

 1. Ох, Весе! Сички знаем!
  Големи манипулации са! „били сме изморени от „Избори“ Плашат куче с кокал!
  К’ви избори, к’ви 5 лева?
  Кога е имало „избори“ в Бг, че не моА да се сетя?
  ….
  ….
  обаче, Весе, знайш ли к’во?
  Скоро един черен лебед ще размаха крила.
  *за всички съфорумци, които не знаят какво е черен лебед – да четат Насим Никълъс Талеб!

 2. Госпожо Томова, няма защо да се ядосвате. От 30 год. България се управлява от генерал-губернатор. Отначало беще недоразумението Уорлик, след това – представителят на ЦРУ Байърли, след това – дипломатката от кариерата Макълдауни, та до сегашната. България е важна като територия. Друго не ги интересува. Помните, че всички, включително станишев, преди да поемат властта, ходиха през „голямата локва“ на поклонение при пророка си.

 3. А някой очакваше ли нещо друго. Целия този демократичен цирк е димната завеса над колониалната ни трагедия. И в нея само лудите не искат да дадат своето съгласие. Правителство ще има, по поръчка, македонците ще получат зелена светлина за ЕО, щото така диктуват (партньорите), военните от зад океана ще се настаняват прогресивно, втора поръчка за Ф-16 ако не е още дадена ще бъде направена, макар, че новите модели СУ- 75 руски изтребители, 5 поколение ,ще са по -евтини от 83 милиона. Или както пише проф. Иво Христов на стр 194 от новата му книга КАКВОТО ПОИСКА АМЕРИКА, НИЕ И ГО ДАДОХМЕ. Бедните да духат супата. не можем да виним американците , щом ние си сваляме гащите с такова усърдие. Четете и последната статия на Иванджийски в СКАНДАЛНО, макар , че вече полза няма от нищо.

 4. А този на колажа в цял ръст, какъв го играе? Защото не искам нито той, нито движението му, определящи се за „либерали“ да ме управляват.

 5. Много е важна „синергията“! Първо се появиха „политиките,“ въпреки че, ПОЛИТИКАТА е една. После дойде ред на експертизите на този или онзи, въпреки че, ЕКСПЕРТИЗАТА не е човешко качество, а резултат от труда му. Нейсе! Сега е ред на СИНЕРГИЯТА. Разбирам защо в България е много важно да се знаят чужди езици. Защото идиота на някакъв пост, като знае американски /пардон от татък океано английски/ и като чуе и не дочуе нещо, ще ни го сервира тук като световно откритие. Но, за синергията. Ако аз съм по индивидуалния секс, резултата е един. Ако до мен има и една хубава жена, обединените усилия ще дадат друг резултат. Може би по-хубав. Ама дали за двамата или само за един от двамата, синергията не казва. Обеденилите сте усилия, но на единия му е кеф, а на другия може да му се повръща. То така е и в междудържавните отношения. Обединяваме усилия за по дъбър краен резултата и за Мустафата е добре, а за нас – за нас един Гол банан / по Замунда банана бенд/. Преди бяхме „Пролетарий от всички страни обединявайте се“, сега търсете синергията за благото на САЩ!

 6. “Отивам да се изкъпя, че лепна от демокрация.”
  Васил Петев

 7. Голямо лапкане и пийване ги чака новите протестъри прости, чалгари и ляво-десни сектанти, джендъри. Отгледани в монархическо- чалгарски дух , феодални шутове, клоуни и палячовци. Лекия живот на будоарни кабаретни платени курви на повикване, въздишки на душата, получаващи оргазъм и делириум от речите на другаря Джугашвили, Гнома, Христо рапана, Мая мутресата, Тодор миризливия, манифест на космическата извънземна цивилизация.

 8. Сегашната стара-нова ПАТКА, шеф на парламента е оная същата гъсеница, която е*ба майката на пенсионерите в предишния Маймунарник .
  Така действат т.н. „народни избраници“ – майтап бе Уили, майтап на гол гъз .

  1. Нека отново да припомним на неолибералните джентълмени на клавиатурата политиката на Властта на суджуците, асансьорите, терасите, боклукомора, водомора, къщите на тъщите, ЕВРОмутрата … към пенсионерите и техните доходи:
   – Първото правителство на Борисов замрази пенсиите – от 2009 до 2013 г. те не помръднаха нагоре и с една стотинка.
   – Извършената през 2013 г. актуализация не успя дори да покрие натрупаната инфлация.
   – През 2014-2017 г. пенсиите бяха осъвременявани по швейцарското правило с нищожни проценти – 1.9 – 2.7%. През 2014 г. средната пенсия беше 311.35 лв. Днес – пет години по-късно, е 381.74 лв., а догодина ще стане 412.28 лв.
   – През 2017 г. хиляди пенсионери не получиха дори 2.4% индексация заради апокрифно постановление от 2006 г. Кабинетът на Борисов отказа да поправи гафа.
   – През 2019 г. индексацията беше с повече, но не заради щедростта на Борисов, а заради тръгналите нагоре цени. По същата причина ще е 6.7% от 1 юли 2020 г.
   – 1.276 млн. пенсионери живеят под линията на бедност за 2020 г., изчислена на 363 лв.
   – През 2019 г. трябваше да отпадне таванът за новите пенсии. Финансовият министър Владислав Горанов зачеркна този текст от кодекса за социално осигуряване.
   – През 2018 г. кабинетът „Борисов“ извади стажа преди 2000 г. от формулата за изчисление на пенсията, което по прогнози на НОИ щеше да ощети между 30 и 50% от новите пенсионери. След всеобщо недоволство и намеса на Борисов беше дадена възможност за избор на формула до края на 2022 г.
   -Добавено от Sine_metu:
   …, плюс особено важното спиране нарастването на коефициента за стаж. Борисов еднолично отмени предвидения в КСО растеж до 1,5% за всяка година стаж. В края на 2018 г. го замрази на 1,2%.
   – Мутрокрацията тихомълком ограничи избора на формула за пенсия.
   Минималната пенсия е 234,13 лв.
   Социалната достига космическите 141,63… (почти 71 евро…)
   Средната пенсия е 412 лв или 206 евро.

 9. Партизански отряд ,,На всеки километър“ ще види кашкавал на футкин ден,защото партизанска бригада ,,Четвърти километър“ май ще го секвестира всичкия…

 10. Баба имаше винаги няколко кокошки. Като остарееха, ги правеше на супа. Или пълнени с ориз. Баба беше суров селски човек , но не беше джелат. Тя не колеше кокошките защото не обичаше кръв. Вземаше ги в скута, фиксираше ги , хващаше кокошката за главата и врата и с много рязко , отсечено движение „връткаше шийгуня“ на птицата и тя предаваше Богу дух мигновено. Без да се мъчи, без да пръска кръв. Въпрос на стил , дето се вика… Затова от мен излезе един възпитан човек. А от Тошко е излезе едно кръвожадно просто селско джелатче.

 11. Всичко е едно голямо лицемерие и фалш,да се радват ,че са влезли в един разграден двор да го обират до шушка,че и да продават това което е изградено от предците им ! Да Ви е сладко хапвайте и пийвайте за сметка на бедния и гладен Народ ,само да не се задавите!

 12. Тошко каза,че баба му ги е клала с тесличка- не е много удобно.Всяка селска къща има брадвичка,но сценаристът без консултанти си е гола вода.

 13. …..кукловодите от ИЗТОК ще бъдат изметени и отстреляни /не знам но може и буквално – понеже не си свършиха работата / , и хамерикано ще диктува ! , да знаете че така ще бъде занапред…!
  …..така че, куткодякането няма да свърши работа !
  старата мафия залязва скоропостижно и ще има много отстреляни и голям пандиз.
  Гешов е наприцел вече- снайпера го е фиксирал и няма спасение .
  ДПС-ето ще му е …м…айката както врътнаха тиквата , кйто впрочем понеже слушкаше и не сдаде поста когато можеше- и двамцата под ръчичка към пандиза -да знаете няма да им се размине ИЗОБЩО ! , както и за половината герп за назидание .
  не знам само Доган дали се е измъкнал вече , но по-скоро – да , като гледам как се развиват нещата…

 14. Аз само не разбрах какво ше ядем наесен ?

  Устнових,че даже и да дръпна шалтера сметката от Енергото не се променя кой знае колко…
  Установих също така ,че на едно семейство са му необходими най-малко 2000 лв. на месец, за да не хукне да обира банки или да скочи от вълнолома…
  Установих тоже ,че идва криза.
  Голяма.
  Установих ,че май ще пак има Локдаун.
  А бай Айнщайн, от четвъртия етаж установи ,че в България кухите лейки са повече от рибите в морето…

  Венсеремос.

 15. Коалицията на Слави е с ДПС! Пак порции , пак щавене на българите – овци , които гласуваха за чалга – месията . Интересно ми е как ще го преглътнат ДСБ. Или ще си плюят на сурата.

 16. Боже, какви нещастници , олигофрени , проститутки морални и душевни , Боже влязоха в Парларето , Боже, какви Нищожества! Прав е професор Иван Илчев. НИЩОЖЕСТВА!

 17. Колежката „reneta“ – 🙂
  ни подсети за астролога Любомир Червенков и за едно забележително негово интервю.

  Астрологията е точна наука и когато е добре изучена от интелигентни хора – дава впечатляващи ЗНАНИЯ и познания!

  И ако позволите, ето няколко извадки от него, за разведряване и освежаване на разума! … 😉
  ………………………………

  Какво казва Л.Червенков през юли 2016 г.!:

  „С две думи – чакат ни определени трудности и върху тях, естествено, трябва да се работи, но ДЪРЖАВАТА ни ще оцелее и ще се ЗАПАЗИ!

  Подобна оптимистична прогноза НЕ може да се направи за десетки, дори стотици по-малки страни,
  които в обозримо бъдеще ще се РАЗТВОРЯТ в бъдещите няколко супердържави (!) и практически ще загубят националната си идентичност, самобитност и право на самоопределение.“
  ……

  – Вашата книга: „България: Астрологична прогноза за ХХI век“ проследява връзката на движението на Юпитер и Сатурн с нашата страна.
  Защо точно тези две планети са важни за нас и как ще повлияят на бъдещето ни?

  – Юпитер управлява морално-ценностната система на етноса, а Сатурн предопределя структурите на държавното му управление.

  Затова тези два колоса на Слънчевата система са най-важните –
  едната планета описва вътрешните идеали, стремежи и въжделения,
  а другата – държавните структури, които придават външна форма на всички тези вътрешни процеси.

  И уникалното в световен мащаб е това, че прогресните позиции и на двете планети са СТАТИЧНИ в наше време.
  Има КРИЗА и в двете сфери, а в следващите 10-15 години ще стане преобръщане в посоката на движение и на двете планети.

  Тоест става въпрос за тотално преразглеждане и поемане по нов път на развитие както в сферата на ценностите ни, така и на държавното управление и устройство.
  В нито една друга страна досега – не се е забелязвал подобен едновременен поврат!“

  И още…..

  1. Тук астролога Л.Червенков говори за… ЗАБЛУДАТА,

   нещото, за което г-жа ТОМОВА повтаря непрекъснато във всяка своя статия, опитвайки се да ПРОБУДИ всички сетива на читателите – българи!
   😉
   ……………………

   „Въпрос:
   – Два пъти България е ИЗЧЕЗВАЛА като държава при статичен Сатурн. Грози ли ни такава опасност и сега, когато планетата е отново статична?

   Отговор:
   – Ами това реално вече почти се е случило.
   Сатурн е статичен от 2005 г. и ще е такъв до 2020 г.
   В началото на периода България влезе в НАТО, а малко по-късно – в Европейския съюз.

   Какво се случи междувременно?
   Съсипана беше икономиката на страната, разбита беше енергетиката, хиляди предприятия и заводи бяха затворени, крупни комбинати като „Кремиковци“, кораборемонтни заводи, затворени бяха атомните блокове в „Козлодуй“, изчезнаха националните авиолинии, националният киноцентър.
   За армията да не говорим.
   За железопътната компания също.
   Сега страната ни е принуждавана да взема многомилиардни заеми от Европа и да ги изплаща с лихвите.

   Тоест именно в периода на статичен Сатурн – бяха ОТРЯЗАНИ почти всички стълбове, на които се крепи една държава – енергетика, машиностроене, армия, транспорт. (!)

   Когато всичко това го няма, държавата реално престава да функционира!
   Или е марионетен СЛУГА на чужди господари.
   Така е било в миналото, така е и сега.

   Историята се повтаря по съдържание, но облечена в нова форма.

   Преди сме живели по законите на Византийската империя, после – на Османската, а сега сами си пренаписахме законите според така нареченото европейско законодателство.
   Каква е разликата?
   По същество няма такава……

   Но това, което ме поразява, е, че много от хората са напълно СЛЕПИ и не забелязват изобщо извършващите се процеси.
   Или ги забелязват, но не ги анализират правилно в светлината на ПОВТАРЯЩИТЕ се астрологически цикли.

   Например те с гордост гледат как пред общини, съдилища и училища редом с българския флаг се развява и този на Европейския съюз.
   В някои случаи дори на НАТО. Но, питам се, дали с подобна гордост биха гледали, ако до българското се развяваше например и турското знаме?
   Или пък турски бойни знамена, които са аналог на натовските?

   Ако отговорът е отрицателен, защо тогава се чувстват толкова горди, че губят националната си идентичност за сметка на така наречените „европейски ценности“, които са всъщност законите на Германия и Англия, преведени на български и записани в нормативната ни база едно към едно.

   Хората се ЗАБЛУЖДАВАТ от обстоятелството, че на политическата карта на света все още има едно петно, на което е написано „България“, но всъщност, започвайки от началото на статичния Сатурн, държавните ни структури една по една биват превзети отвътре като с троянски кон.

   Затова вече НЯМА значение коя политическа ПАРТИЯ ще дойде на власт,

   понеже ги няма основните пилони, на които се крепи една държава – икономическа независимост, собствена енергетика, производство, армия.
   !
   Вместо това – все по-нарастващи външни дългове, чужди банки, внос на евтини стоки от братските европейски страни, които убиват родното производство, невъзможност за водене на собствена политика, наложителното приемане на „европейски“ закони, които са в сериозен ущърб на националните ни интереси и т.н., и т.н…

   Вече не е нужно вражеска конница да дойде да ни превземе.
   Това в наши дни, както виждате, може да бъде направено и дистанционно, и то така умело, че народът да НЕ Е наясно какво се случва. „““
   !
   …………………………….

   Решение има.
   И то е ОБРАЗОВАНИЕ – учене, учене, учене, само просветата и ЗНАНИЕТО ще ни предпазят от наново заграбване на властта от олигархичен „просветен“ елит!

   1. Уважаеми „ЗЕВС“-Благодаря за изключитения коментар,дано повече хора четат коментари като Вашия!

  2. „Всеки иска – да НЕ бъде ограбван и експлоатиран от олигархичния модел,

   но никой не иска да се занимае със собственото си духовно, икономическо и политическо ОБРАЗОВАНИЕ, издигане и поемане на отговорност!

   А в Древна Гърция е било именно така –

   всеки свободен гражданин е бил периодично привикван чрез жребий
   да е и съдия, и съдебен заседател, и съдия-изпълнител, и политик, и кмет, и министър, и какво ли още не.

   ….. за да може един колектив да се самоуправлява, е нужно ВСИЧКИ членове да разбират от политика, икономика, история, управление и астрология.

   Тоест всички ние, българите, трябва да РАЗБИРАМЕ по малко от всяка област, за да можем заедно да поемем управлението на държавата…

   В противен случай ПАК ще се стигне до заграбване на властта в ръцете на олигархичен, „просветен“ елит.
   Ето в това се състои предизвикателството. “
   …………………..

   https://spisanie8.bg/новини/личности/4334-любомир-червенков-идва-второто-ни-възраждане.html
   …………………………

   ЗАБЛУДИТЕ се преодоляват само с национално-отговорно добро образование и просвета.
   За пореден път става ясно, защо чуждите НПО-та са основно в духовната сфера!
   А въздействието на музиката е още по-силно.

   1. Още нещо към вашия изключителен анализ,ще добавя колега „Зевс“-със сигурност сте слушали това интервю,лично аз не един път съм поствала това видео тука…
    Изповедта на един икономически килър,слагам го пак,защото е актуална към Вашия коментар;https://youtu.be/Hd6M-oePMFs

 18. Креслива дългогодишна чиновничка, разнасяла цял живот папки от стая в стая, да си тури портрета до Антим Първи, …Стефан Стамболов… Стефан Савов…

  Да не забравяме и предишната ПКП! Боже, защо този срам!

  1. Мога да подкрепя, като допълня: Юрист, който цял живот е бил просто чиновник, макар и висш чиновник, не е никакъв юрист. Това е една от причините за приемане на много закони, много поправки към закони, на практика ялови закони, които никога не намират истинско приложение за регулирането на обществените отношения. Подобни чиновници, живеят в друг, паралелен свят, който няма как да покрие реалния свят, в който пък ние живеем.

 19. Цитат от материала: „Всички вкупом гракнаха как ние, демек, народа, сме били изморени и отвратени от избори. И излъгаха, разбира се. Защото народа не е изморен и отвратен от избори, а е отвратен от така наречените политици, зинали за власт.“

  Взехте ми думите от устата!

 20. Иска и се на Фъфлещата Трътка Ива в 46-ия парламент да започне да се прилага правилника. Надява се народните представители да спазват стриктно процедурите и правилника и да не се сърдят, когато ги наказва с камшика ще ги връзва за кревата с белезниците , а Тошко Африкански ще ги удря с тесличката на баба си в главата и ще им прави пилешка супа от пиленцето, каза Митева.

 21. Е, сега е момента да има протести. Но верен на сънния си манталитет на 482 години дълбок робски сън, и сега народът български СПИ.

 22. С малката тесличка ще кълцат шийката на непокорните пиленца, които спъват синергичния ХероиноМусакавски прогрес в територията…!!!

  Е те така ще се прави супата – от тук, та чак до края на България…!!!

  Дааа…!!!

 23. Да ни е честита АНТИ-БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ(без БСП),тези отрепки ще работят срещу малкото което е останало от България(сектата итн,дпс,дай българия,изправи се мутри вътре)!
  Какъв ПОЗОР!!!
  КАКЪВ СРАМ И УНИЖЕНИЕ,за ПОЧТЕНИТЕ БЪЛГАРИ КАТО МЕНЕ КОИТО ИСКРЕНО ОБИЧАТ РОДИНАТА СИ,да бъдат представлявани от предатели….

 24. Докато се състави новото правителство, я дивото прасе, я свинаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *