« Върни се назад Публикувано на 21.12.2016 / 9:22

ВКАРВАНЕТО НА МАШИНИСТИТЕ В ПСИХИАТРИЯ Е ФЕНОМЕНАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! СТАЛИНИЗЪМ! „АФЕРА“ ПРИЗОВАВА СТОЙНОСТНИТЕ АДВОКАТИ ДА ПОЕМАТ ЗАЩИТАТА НВА МАШИНИСТИТЕ И ДА РАЗРОВЯТ „НА КОГО Е ФИРМАТА“!

ХИТРИНОВкарват машинистите от Хитрино в психиатрия, защото били на силни лекарства, с разтроена психика и не можели да спят. Това обяви Нова тв по повод започващия процес и днешното гледана на мярката им за неотклонение. По препоръка на личните им лекари, машинистите потърсили психическа помощ от здравно заведение.“

Валери Тарандов:

Вкарването на тези хора в психиатрия е феноменално безобразие! Това е сталинизъм!

Бележка на АФЕРА: АФЕРА ГО НАПИСА В ПРАВ ТЕКСТ ПЪРВА И ЕДИНСТВЕНА – ЧЕ МАШИНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДАДЕНИ КУРБАН, ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНОТО БЕЗОБРАЗИЕ НА ФИРМАТА, СВЪРЗАНА С БОЙКО БОРИСОВ И ЕКСПОЛОВИНКАТА МУ.

АФЕРА го написа в прав текст – какво укрива прокуратурата и Властта: БОМБА! ЕТО ИСТИНАТА ЗА ВЗРИВА В ХИТРИНО, УКРИВАНА ОТ ПРОКУРАТУРА И ВЛАСТИ! ЗАЩО ДЕСЕТАТА ЦИСТЕРНА СЕ РАЗПАРЯ, С ТЪНКИ СТЕНИ И С НЕЯСНА СОБСТВЕНОСТ!

АФЕРА ПРЕДУПРЕЖДАВА, ПРЕДВИД ОНОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ПСИХИАТРИИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ МАШИНИСТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СМАЧКАНИ!!!

АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ И СТОЙНОСТНИ АДВОКАТИ ДА ПОЕМАТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЗАЩИТАТА НА МАШИНИСТИТЕ И ДА РАЗРОВЯТ ПОТУЛЕНОТО В РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ХИТРИНО! ЗАЩО СЕ УКРИВА НА КОГО Е ФИРМАТА, НА КОГО Е ФИРМАТА, НА КОГО Е ФИРМАТА И ЗАЩО БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕДИЗВИКАХА ВЗРИВА!

И „машинистите“ на държавата,  а не изнурените машинисти, каращи влака, довели до зловещата трагедия да бъдат вкарани в затвора, а не в психиатрия.

Afera.bg

Колаж: Матей Димов

«