Публикувано на 21.01.2022 / 11:50

ВИЦЕПРЕМИЕРКАТА Я ХВАЩАТ ЗА ГЪЗА, А БЛОКИРАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗА „МАЛТРЕТИРАНЕ“! РАДЕВО-КИРЧОВО-ПРОКОПИЕВАТА ЦЕНЗУРА БЕЛЕЖИ ДИКТАТОРСКИ ВИСИНИ!

На 21.01.2022 АФЕРА публикува:

ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ В ТАЗИ, ДЕТО КАТО ВИП – КОМПАНЬОНКА СА Я ХВАНАЛИ ЗА ГЪЗА, БЕШЕ ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ, ДОКАТО КИКИ СИ КАРА КАРАНТИНАТА?! ИДИОТИТЕ ВЗЕХА ВЛАСТТА!

https://afera.bg/%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b5-%d0%bb%d0%b8-%d1%81%d0%b8-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d0%b2-%d1%82%d0%b0%d0%b7%d0%b8-%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be/

Няма и пет минути след като публикацията на АФЕРА бе качена на профила на Веселина Томова Захариева във Фейсбук, ДАНС-аджиите, които контролират ФБ – България, чрез ПЛАТЕНИТЕ УБИЙЦИ -ТРОЛОВЕ НА РАДЕВО-КИРЧОВО – ПРОКОПИЕВАТА СЕКТА, блокираха ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ профила на Веселина Томова Захариева за един месец!!!

Заради „малтретиране“!?

Кое е „малтретиране“, бе, селяндурски „Зелени чорапи“?!

Това, че вицепремиерката на България се е изтъпанила като кифла и е позволила да я хванат за гъза, или че ЕЖЕДНЕВНО И ЕЖЕМИНУТНО МАЛТРЕТИРАТЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ПОЗИЦИЯТА НА Веселина Томова и сайта и АФЕРА?!

Радево- Кирчово-Прокопиевата цензура бележи диктаторски висини, невиждани и по времето на Боко!

А всъщност са едни плашипутарници, които заглушават и мачкат всеки критичен глас към безумията и идиотиите, които правят!

А ДАНС на селянина на Радев, която пък е под опеката на Радевото Кирчо, единственото, което прави е да контролира всеки във ФБ, който е против тях.

Късопишкови нещастници.

Веселина Томова

Коментари 32 за
“ВИЦЕПРЕМИЕРКАТА Я ХВАЩАТ ЗА ГЪЗА, А БЛОКИРАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ЗА „МАЛТРЕТИРАНЕ“! РАДЕВО-КИРЧОВО-ПРОКОПИЕВАТА ЦЕНЗУРА БЕЛЕЖИ ДИКТАТОРСКИ ВИСИНИ!”

 1. Ами какво се учудвате, според законче прието от няКОЙ ДАНС е администратора на фейсбук и не само…..“Да живей борбата срещу тероризма…“

 2. Що издребнявате?
  Фанал я за гъзът.
  Голяма работа!
  Като я фане за *утката, тогава ще е по-интересно.

 3. Забелязахте ли,че всички гледат на дясно(наше ляво),само тия двамата в други посоки.Май са сбъркали „мероприятието“ и не знаят къде се намират.

 4. Мацката си се хили от кеф, а на цензорите им се вижда малтретиране!
  Мазохисти ли са, що ли?

 5. Оня плешивия чикиджия от снимката дето награбил Калината?!

 6. Прости ми господи, за 75 години така и не проумях , че в България няма една еко ливада и жена на политик която да ходи С гащи.

 7. Калина Константинова (Котева) според wiki. Фондация Америка за България и фирмата на Божанков, оня дето вади от прашните архиви велики иновации и втрещява експертите с плиткоумие. Бутафория made in USA. Язък за френската гимназия на котето. Въобще големи късметлии. То и като спечелиш на тото ти се качва либидото. Ама трагедията е, че все ни се падат късметлии или както казва Кеворкян „случайници“

  1. Добре че и споменахте името (предполагам та тая с г*за?) Застото обикновено е декор със или без очила, само се хили продуктово.
   Дезинфекцираѝте Държавния Печат, Моля!! Веднага!

 8. Онзи ден ви блокнаха заради някаuва снимка на един хилав човеч с грозде, днес заради ръка върху засукано продължение на гърба. Е, ония ФБ-ченгета, че кажете си какви снимки задоволяват либидото ви,я ? Само с блокване не става.

 9. Според софийска мълва компаньонката дето са я хванали за задника, се спохожда твърде добре не само с царя ,но и с половината дворец, че и с целият дипломатически корпус. Креватни подвизи , акробатично шоу, усните упражнения на измамници от промяната, мастиите и четворната гей дружинката .
  Активни, пасивни, широки, тесни педерунгели , джендърите от промяната.
  Обичат големите топки отзад тези уличните долнопробни мастии от ПП и компания.

 10. КИРЧУ…Приятелите ти Демонократи в Щатите желаят да се Гласува без ЛИЧНА КАРТА и с Принтиран Бюлетин!?!?!?Тези които са ПРОТИВ ги наричат РАСИСТИ!!!

  1. А за обикаляне по максимален броѝ „Избирателни Секции“ – какво еко возило ще им е дадено? Велосипед? Тротинетка? Или просто допълнителни „Зап-Части“ машини??

 11. Не знаех, че е сниман филм за Петя Дубарова. Сега си направих труда да се позапозная отгоре-отгоре…Сигурно се очаква да напиша: „Уау, супер, гот“. Съжалявам, но съм скептична, знайки „постиженията“ и възможностите на киното ни през Прехода. Освен това ми се струва, че пак ще ги избие на „антикомунизъм“. Царе са на това. Две години мълчат като риби срещу зараждащия се световен фашизъм, но пак ще ни приспиват с „лошите комунисти“, съсипали голямата ни поетеса. Съдя за това по изказването на една от актрисите: „Да воюваш с дете, е признак на безсилие.“
  Единствената полза, която съзирам в този филм е, че съвременните младежи поне ще научат коя е Петя Дубарова. Да я разберат се съмнявам.
  Петя е в стиховете си. Всичко друго ми се струва несериозно. По-добре е човек да погледа летящите птици или морето…Там ще я открие в много по-голяма степен, отколкото в подобни филми. И не, Петя Дубарова не е дете, макар и завинаги 17-годишна.
  А за тези от снимката сега се отказвам да пиша. Разконцентрирах се и не мога „да се превключа“ от Петя на тях. Пред нея ми изглеждат безлични, макар напудрени и наконтени -като пуяци и пуйки от сой. В това число- с червени конци. (Визирам главната пуйка на снимката, чието индианско име вече ще е Барнатата за задника.)
  И няма нужда сега да ми казвате за бабите ни, които са слагали червени конци на децата! Това го знам. Но когато се носят от длъжностни или популярни лица- с влияние върху масите, е вид принадлежност към Кабала. Кой си дава сметка за това и кой- не, е отделен въпрос. Много хора правят неща- само, защото са ги видели от другите, без да си направят труда първо да се замислят и да поразсъждават.

  1. P.S. Ако не съм видяла добре от телефона и това е гривна, не червен конец, какъвто носеше Б.Б., се извинявам на Барнатата за задника.

 12. Г-жа Томова, Адмирации за Ваашата позиция и смелост !
  Евала ! наистина игнорирайте фейса и направете свободен Телеграм канал – там няма кой да Ви цензурира!

 13. Боже, не искам да съм циничен, но тия по върховете плачат точно за това! Не може така бе хора! Вие сте министри, депутати, президенти и е естествено, както казваше Боко Тиквата, да имате нужди у кревата. Но без подобни демострации. Тази госпожа я виждам, надената на съответния орган, да люшка цици над устата на този който надява, до пълното изпразване на съответното полово напрежение. Не съм светец и съм грешал, не съм най-изрядния и сигурно съм засегнал някоя приятелка с недостатъчно прилично поведение, но да хващам на публично място жена за задника, това никога не съм си позволявал. А, тя се хили, като че ли само това е чакала! „Нивото“ отече! И никога няма да се върне!

 14. Що е кабаре и има ли почва у нас?
  От мис Канада до Баба Яга , абсолютен бит пазар повечето с нетрадиционна сексуална ориентация и висок процент амортизация. Ревизия на мозъчните им функции на четворната гей дружинка от промяната. Споделено къпане, хигиена нулева, приковават вниманието на обонянието.

 15. Госпожо Томова, зарежете Фейсбук, той не е за свободни по дух хора!
  Ще мине време и тази т.н. социална платформа ще остане с един участник – този, който я е създал.

 16. Кой е този клоун/младеж/ дето е хванал Вицето, се едно са на абитюрентски бал????????????????????

 17. Има една изключителна книжка за Петя Дубарова: „Най-синьото вълшебство“, изд.Български писател, 1988 г. Изключителна!
  Г-жа Томова, там има едно ваше стихотворение „Жива пръст“- Варна, 10.12.1979 г.
  Спомняте ли си? Публикувайте го!
  П.С. Заебете ФБ, сайта ви се чете от много повече хора!

  1. по повод публикацията на вашето стихотворение, пропуснах едно“моля“!

 18. НЕ вярваме в Политиците ни заради Аварията в Чернобил-такива изводи си правят разни АНАЛитици!?!?!?
  НЕ вярваме на Политици които 30г …Нанасят АВАРИЯ след АВАРИЯ на Държавата!!!
  Какви ТЪПАНАРИ…ГОСПОДИ!!!
  Останахме 5.5 млн. след АВАРИЯТА!!!Чернобил е ВИНОВЕН …Втората …Първата…Обединението и това че са ни Освободили от Турско Робство!!!

  1. Щетите от Чернобил изветряха, ама щетите от тези политици и АНАЛ-лизатори – НЕ!

 19. Направо са и бръкнали у гъза. По усмивката не си личи да е малтретирана а шибана ръчно.

  1. Аз бих казал Сигнал – и двете имат десктоп вариант. Като сигнала е даже малко по-сигурен (дори и обикновените чатове имат E2E енкрипция).
   Незнам как хора които са против кретенизмите на поставеното ни кривителство не се усещат за пълната картина – те махат опоненти на „умно-красиво-прогресивните“ от масовите социалки от 6 години насам.
   Всичко е навързано – хората които дърпат конците на мегакорпорациите дърпат конците на правителствените пионки.

 20. Карантинътъ не се Отнася за ВИЦЕ-гъзината!!!Спомням си как Елцин потупваше СЕКРЕТАРКИТЕ СИ!!!

 21. Русия: НАТО да се изтегли от България и Румъния!!!
  Ако няма НАТО тук Няма и Натовски генерал!!!Кво прайм Радеф!!!
  Навремето не бях Чувал за Варшавски Генерали!!!

 22. Г-жа Томова, значи сте наѝ-популярния профил на ФБрБук!

  Ама що фащате за г*за и малтретирате невинни душици??? Въх!
  Отваряѝте собствена платформа..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *