« Върни се назад Публикувано на 14.01.2014 / 17:03

ВИЦЕПРЕЗИДЕНТЪТ МАРГАРИТА ПОПОВА: ОООО! НЕ СЪМ НИ НАЙ-МАЛКО ИЗНЕНАДАНА, ЧЕ СЪМ БИЛА ПОДСЛУШВАНА ПО ПОРЪЧКА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

 

„Ооооо, не съм ни най-малко изненадана, че съм била подслушвана по поръчка на Цветан Цветанов!“, специално за сайта http://glasove.com коментира вицепрезидентът Маргарита Попова новината, че е в списъка с публични личности, попаднали под прицела на бившия министър на вътрешните работи и вицепремиер в правителството на Бойко Борисов.

„Не мога да правя сериозен коментар обаче, при положение че липсва основна информация, като например кога точно са се случвали подслушванията. Това е голям дефицит на информацията. Трябва да я попълнят и да кажат в какъв период е било това. Какво да коментирам! Това е мерзка работа! Мерзка, отвратителна работа и аз съм реагирала още когато бях правосъден министър – колко е ужасно това нещо. Но наистина ви казвам, че не се изненадвам. Слушат се хора, които имат информация; хора, които имат потенциал да дърпат, да бутат напред нещата – нещо да се случва. Кой слуша храстите? Занимават се с дърветата!“, коментира още Маргарита Попова.

Afera.bg

«