Публикувано на 06.04.2021 / 17:32

ВИСШ СЛУЖИТЕЛ НА ЕМА: ИМА ПОТВЪРДЕНА ВРЪЗКА МЕЖДУ ВАКСИНАТА „АСТРА ЗЕНЕКА“ И ТРОМБОЗИТЕ!

Висш служител на Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) обяви, че е потвърдена връзка между ваксината на „АстраЗенека“ и редкия вид тромбози, наблюдаван при ограничен кръг пациенти в Европа, съобщава „Сега“.

„Според мен, на този етап можем да кажем, че има ясна връзка с ваксината“, казва отговарящият за ваксините в ЕМА Марко Кавалери в интервю за италианския вестник „Месаджеро“. Той намеква, че агенцията може да потвърди тази информация официално в следващите часове.

От Италия идват и други новини по същия въпрос. Според зам.-министъра на здравеопазването Пиерпаоло Силери е възможно европейската агенция да излезе с препоръки ваксината да не се ползва при определени категории, като към този момент информацията за това е оскъдна.

За пръв път и Великобритания обсъжда ограничения при някои възрастови групи. Страната е една от най-верните поддръжници на разработката на „Оксфорд“. Регулаторният орган по лекарствата в страната обаче обсъжда дали да не ограничи употребата на „АстраЗенека“ при младите хора, като и тук повече новини се очакват по-късно днес, съобщават местните медии.

Норвегия също обяви, че тромбозите се дължат именно на ваксината, като там това бе възприето като сигурно преди първото изявление на ЕМА по въпроса, пише още „Сега“.

Afera.bg

Коментари 30 за
“ВИСШ СЛУЖИТЕЛ НА ЕМА: ИМА ПОТВЪРДЕНА ВРЪЗКА МЕЖДУ ВАКСИНАТА „АСТРА ЗЕНЕКА“ И ТРОМБОЗИТЕ!”

 1. .
  Габи
  2021.04.06 22:04
  Рейтинг: 136097
  Броят на депутатите от ИТН и Изправи се Отровното трио са 92. Ако се съгласят, в което се съмнявам, да се обединят с БСП 43 депутати. Със 135 правителството ще има мнозинство и няма да има проблеми. Може да променят Изборния закон и да направят много необходимите реформи в държавата. Манолова, каза. Първият законопроект, който ще внесeм, е за Комисията по ревизията.Комисия, която ще започне с ревизии на автомагистрали, монтажи, ДКК, държавния ВиК холдинг, Банката за развитие, Държавната петролна компания, за да се види какво се случва с парите на българските данъкоплатци.Също програмата за саниране, обществени поръчки, концесиите.Ревизия на 5-те милиарда лева, които бяха разпределени през черните каси на властта.Незабавно трябва да бъде сменена ЦИК и Константинов като шеф на“Информационно обслужване“ При следващите избори трябва да има и електронно дистанционно гласуване. Международен стандарт за честни избори е наблюдението на броенето на бюлетините.

  .
  ХИТЪР ПЕТЪР
  2021.04.06 23:17
  Рейтинг: 710566
  Габи -Всичко може и БСП и предлага подкрепа без да влиза в правителството и без да им посяга на имиджа. Но се иска да имаш акъл в главите същото се случи през 2013 година когато БСП ДПС и Атака изолираха Групировката на Злото и ЛЪЖАТА в България и Волен си даде златния пръст за да не е Лайняната Тиква ЛАЙНОВОЗА с ДЖИПКАТА във ВЛАСТТА..Сега е същото ББ KING e сам в КРЪГОВА ОТБРАНА без Патериците и сега е момента да го довършат и пратят в затвора..Изпуснат ли момента и помощта която БСП и Корнелия Нинова им предлагат ще бъдат БИТИ Е-ба-ни и ЛИНЧУВАНИ от хората на улицата и на площада на жълтите павета..И трябва да се действа бързо BLITZKRIEG бързо светкавично да се действа изненадващо.. да се издебне Врагът в засада защото ако се действа бавно следва продължителна окопна война при която никой нищо не печели ПСВ Война ..И онзи циганина Хитреца Крадеца от Банкя ще ги изработи и наебе с 200 като стой та гледай.Да си опичат акъла защото ще стане страшно.Няма никакво време за губене

 2. В момента ГЕРБ СУПЕР СПЕШНО сменят ръководствата на болниците с държавно участие и назначават завършили в Симеоново и подобни. Информацията е от Мими Виткова пред Дремджиев.
  В dir.bg са спрели възможностите за коментар към „новините“.
  Същият този сайт взе да се появява в рекламите на 7/8 TV…

 3. Някой болен, перверзен и циничен мозък измисли всичко с Ковид-пандемията (т.е. пусна заразата по света) като преди това създаде ваксините и остана само 3-тият етап – тестването на ваксините върху опитните зайчета, т.е. хората, разделени на групи. Всичко е ясно – парите за тях, отговорностите, рискът – за хората. Борбата сега е кой повече ще спечели. Дали Астра зенека, Пфайзер или Модерна. А пък ваксипнизационният паспорт да се издава срещу пари е върхът на айсберга. Това е утешителна награда на държавниците!

 4. Искате смартфони и тотален контрол!!!
  https://narod.bg/2021/04/06
  Корумпираното здравеопазване…

  Когато си пишеш с някого за Короната Нещо ти пише-Не разсъждавай!!!Не мисли!!!
  Събудете се!!!Няма Политици а ЕВА!!!

 5. Писи,писи ,мац …
  Астра е кофти,юруш на другите маслини …

  Венсеремос.

  П Пис
  Изправи се, наноботи вътре.

     1. >И кво ше ги правим тея милиарди ,бе приятелю ?!
      То ,много пара,много нещо…

     2. Заради тия пари децата откраднаха и парите трябва да си отидат при собственика както и децата и короната

 6. https://knowledge.wharton.upenn.edu/a…​

  https://sds.cuhk.edu.cn/en/article/85

  Честито на опитните зайчета!!!
  Изкуственият интелект ЕВА а не нашата Ева ни отключва и заключва събира данните ни Знае къде сме!!!това е по опасно и от Диктатура!!!Във вторият линк е интересно защото програмата е показана през лятото на 2019 къде???В Китай!!!
  Всяка държава има софтуер спуснат от Америка и софтуера решава как да се записват починалите!!!Лекарите не решават дали са ковидясали или не!!!Затова забраниха и аутопсиите!!!Афера ако я интересува може да преведе статиите!!!Какво има зад Ваксинирането!!!В НОЩ не им трябват специалисти а Изпълнители на решенията на ЕВА!!! Така е и с политиците ни!!!Друг решава-Изкуствения Интелект!!!

 7. Всичкуто сатанист работи за мистър Гейтс ! Астра Зенека това, Астра Зенека онова… Куцо, кьораво и сакато, кое си няма хал хабер от медицина, фармация, вируси и ваксини…се изказва дълбокомъдрено. Лекции не изнасям. Фактът е този – Астра Зенека е ваксина. Препаратите на мистър Гейтс са всичко друго, но не и ваксини. Като се плюе по Астра Зенека се постига само МОНОПОЛ за душегубките Пфайзер и Модерна. Това е.

  1. Брей какви експерти имало в тоя сайт! Коментарът ви може да послужи за пример в книгата „Как да даваме мнения въпреки интелектуалните ни дефицити“…

 8. Фармацевтите и останалата Бяла Мафия- Парите за нас а Здравето ви на ваша отговорност!!!
  Какво е общото между Сатаната и Ваксините???
  Дори и споменането им е грях към човечеството!!!

 9. РИТОРИЧЕН ВЪПРОС

  Уж няма жега, ни протуберанси, а
  народецът съвсем се ошашави.
  Отряза Боко с нужната квитанция
  и хоп! – пристана на чалгаря Слави.

  Та в тези мътни дни се питам често,
  че може нещо да ми е убегнало:
  какво различно между чукане със 200*
  и седем… осем – след това си легнала?
  __________________________________
  * Патент на Боко.

 10. Списък на учЕните – коронни специалисти:
  1. Коремен хирург от средна ръка, но (както казват) интригант от висша класа. Вероятно далечен братовчед на бившия вратар на френския национален отбор по футбол Фабиен Бартез.
  2. Алкохолик специалист по гъбички на краката. Отвреме-навреме му приглася (приглаша по дядо Вазов) къносана, повехнала заместник-професорка.
  3. Доцент-хигиенист без минутка лекарска практика, но уверено и назидателно мйекащ по вирусологично-прогнозни въпроси.
  4. Ортопед-травматолог – стажант-инспектор на магистрална маркировка.
  5. Математик специалист по механика на флуидите, аксиоматично обвързващ вискозитета на моторно масло Castrol SAE 5W40 (при температури от 3.871°C до 29.025°C) с апокалиптични прогнози за смъртни случаи. Но го прави с благ тон на поет-проповедник.
  Към основната група се натискат да се присламчат:
  1. Неясен индивид с напразни напъни да се извиси над жанра, въз основа на твърдението, че баща му е преподавал математика в Пазарджик и затова е обладан от математически дух.
  2. Българско-лекарско-съюзен отбор, дуещ бузи по телевизиите, като на някои не им се налага да полагат допълнителни усилия по процеса издуване. Излъчват строгост със необясними претенции за справедливост.
  3. Една илюстрация на Истанбулската конвенция с изкуствени косъмчета, изкуствена безбръчкавост, изкусно оформени дъгички на веждичките (за да се хареса на артистичните среди или на определена част от тях). Гледа ни през очилца и каканиже с тенорче с претенции за сопранче.

  1. Държа да съм грамотен и граматически изряден. В процеса на сътворяване на горното е останала една грешка.
   Поправям я: „… с необясними претенции за справедливост…“.

 11. Това можеше да се очаква .
  Не може едно лекарство което не е добре изпробвано във времето да се смята за „жива вода“ .
  Хамсалаците в Еврокомисията дори плащаха милиарди за ваксини които още не бяха произведени …
  Е как няма да има „чували с трупове“ – желанието на оня министър с разсадената растителност на кубето и VIP депутатин от Варна .

 12. Брюксел. Тази сутрин герберастката евродепутатка Ева Константинова Паунова – Майдел се събуди весела и доволна. С искрящи очи наблюдаваше спящия си съпруг Никлас и дори лекичко го помилва. Беше доволна от това, че Бойко Борисов се беше разпоредил България да купува ваксината „Астра Зенека”, на която майка й Зоя Паунова е официален представител. „Мама ще бъде доволна” – прошепна тя и нежно погали сина си. След това се загледа замечтано през прозореца на луксозната си брюкселска квартира и изсъска: „Майната й на България! И без това това вече няма да се връщам там. С тлъстата евродепутатска заплата и ваксините на мама осигурих бъдещето и на внуците си. А съм само на 35 години. Благодаря ти чичо Бойко” и с умиление погали портрета му на стената. След това с досада впери очи в поредния европейски доклад, чието съдържание се опитваше да разбере от три месеца и пренебрежително го хвърли под масата.

 13. А добър ден! Тия от ЕМА и другите отговорни брюкселски зеленчуци зa кaквo взимaт заплати? Зa тукa има, тукa нема? Връзкaтa я виждa вceки, кoйтo мoжe дa cмятa, cирeч oт 4-ти клac нaгoрe. Кoгaтo Х хoрa пoлучaт трoмбoзa дни cлeд eднa и cъщa вaкcинa, кoe ли e причинaтa? Луннoтo зaтъмнeниe или пeтък 13?! Да видим още какви странични ефекти и усложнения ще се развият след ваксинация след време. Засега тромбоза. После какво? Бъбречна недостатъчност, цироза, рак и т.н. Мистър Ботокс и Тиквата, които до вчера ни убеждаха, че са доставили най-качествената супер безопасна ваксина, ще поемат ли отговорност?!…

 14. .
  ХИТЪР ПЕТЪР
  2021.04.06 18:31
  Рейтинг: 709367
  ––*Сменете си поне номерата на телефоните Дъ Ге..! Какви нищожества се гласят да ни управляват Боже!*–– ХИТЪР ПЕТЪР от Фрогнюз

 15. Христо Иванов при мухата Цеце без главата с очилата миризливата Слива на Битивито Клецанка цитирам “

  –„Не му вдигайте повече телефона на Бойко Борисов „–
  Боже Какви НИЩОЖЕСТВА имаме и СОПОЛИ от ДУВАРА Боже !

  Сополите от дувара си остават Сополите от дувара които вече два пъти връщаха Лайняната Тиква ЛАЙНОВОЗА с ДЖИПКАТА от Банкя във ВЛАСТТА ..Сега пак искат да го върнат за трети път.Айде РУСОНЕФИЛИТЕ РУСОФОБИТЕ , Дебилите,Ръбелите ,умните ,красивите ,краставите ,щастливите и Е-бли-вите скачайте на клавиатурата и тракайте минуси и да пишете коментари Дъ Ге..Не исках да го пиша ама Ристе Монгола Мравояда с кривия клюн и с квадратната чутура ме предизвика и принуждава с простотиите които дрънка и Жабата с файтона и бащина дружина. Само адвокат Николай Хаджигенов е на ниво от новите депути.. ..
  Хитър Петър

 16. Защото няма къде да мърдат, твърде е прясно. Но след години, когато последствията се размият, кой ще /при/знае от какво се е появил напр. стерилитет, тумор, инсулт или непозната болест? Та нали опитните мишки сами се предложиха, дори поеха отговорност за последиците? На това му викаме: „Битият си бит, …………“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *