« Върни се назад Публикувано на 11.04.2022 / 19:48

ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ НАТО В ПОДЗЕМИЕТО „ЯМА“ В „АЗОВСТАЛ“ В МАРИУПОЛ ПЛЮС СЕКРЕТНО СЪОРЪЖЕНИЕ НА НАТО „PIT-404“ И СЕКРЕТНА НАТО БИО ЛАБОРАТОРИЯ С БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ. МАКРОН, БОРИС ДЖОНСЪН И НЕХАМЕР УГОВАРЯТ ПУТИН ДА ОСВОБОДИ НАТОВЦИТЕ БЕЗ АРЕСТ И ТАЙНО! ЗАПАДНЯЦИТЕ ИСКАТ ОТ ЗЕЛЕНСКИ САМО ЕДНО – ДА НЕ СЕ РАЗКРИВА СЪЩНОСТТА НА ТОВА, КОЕТО СА ПРАВИЛИ ОТ 2014 НАСАМ!

За офицерите от НАТО и други чужденци в „Азовстал“ в Мариупол.

Първо фактите. Те не влизат в контакт с въоръжените сили на РФ в продължение на няколко десетки часа. Бяха готови да им кажат (радиоканалът все още е отворен), че ще спасят живота си, но ще бъдат освободени едва след разпознаване и разпити.

През това време (след първия контакт https://t.me/politjoystic/25821) зоната на наземен контрол от нац. батальоните е намаляла три пъти. Отделни части от нацистите дори трябваше да заминат с минохвъргачки за чужди кораби в пристанището, които те заловиха и сега стрелят оттам, криейки се зад моряците.

Основните сили на нац. батальоните са базирани в подземния град и излизат от него за дежурство на повърхността. Никой няма възможност да се евакуира. Хеликоптери на въоръжените сили на Украйна не могат да пробият, вчера имаше опит на кораба Апачи да се шмугне в Мариупол, но охраната му е нокаутирана от ВМС на Русия  и отбуксирана към Бердянск.

Да припомня, че под индустриалната зона „Азовстал“ има 24 км. тунели на 30 метра дълбочина. Има и секретно съоръжение на НАТО „PIT-404“ и секретна биологична лаборатория на НАТО с биологични оръжия.

Всичко това е оборудвано с бункерна система с бронирана защита. Вътре има около 240 чужденци, включително офицери от НАТО, Френския легион и персонала на биолабораторията.

Сега следва  служебен анализ.

НАТО не може да позволи на Русия да вземе живи тези офицери и специалисти, защото тогава ще се докаже, че НАТО е влязло във войната с Руската федерация, като е изпратило свои офицери да управляват въоръжените сили на Украйна и нац. батальоните, а не само да съветват как да стрелят и да се бият в градски условия. Освен това в ръцете на Русия може да попаднат експерти по биологично оръжие, щамове и документи. Там могат да бъдат намерени и телата на хора, попаднали там за експерименти, взети от затвора.

Свидетели, оцелели там, разказват, че част от затворниците са изпращани  в обект „Яма“, откъдето не са се върнали. А щабните офицери на НАТО могат да кажат, че са подготвяли атака срещу Крим, Донбас и Приднестровската република по заповед на своите генерали. Ако щабните офицери и „медици“ не могат да бъдат изтеглени от Мариупол, тогава те трябва да замълчат завинаги.

Последният опит ще бъде направен от новия канцлер на Австрия Карл Нехамер. Той посети Киев, където беше и британският премиер Борис Джонсън, който е не по-малко притеснен от Макрон – в подземния град има и британци. Карл Нехамер ще се опита да убеди президента Владимир Путин да освободи членовете на НАТО без арест, разпит и за предпочитане тайно.

И какво ще се случи след това, ако Москва отхвърли искането?

НАТО няма да има друг избор, освен да лиши своите офицери и всички останали от възможността да говорят. Допълнителни опции – Нац.батальоните стрелят в лицето на войниците на НАТО, лекарите и след това ги връщат на входовете, като представят, че руснаците са ги убили, когато са отишли ​​да се предадат. Вторият вариант е да ги подкопаят, когато са на изхода, по-нататъшна безразборна стрелба и също не можеш да докажеш, че не руснаците са започнали.

Но това се отнася само за по-ниски чинове служители и лекари. А Западът не трябва по никакъв начин да освобождава висшите офицери на НАТО, или по-скоро те изобщо не трябва да остават нито живи, нито мъртви. Те трябва да изчезнат в солна киселина (от която в „Азовстал“ има тонове), като цивилни, изпратени от „Библиотеката“ в „Яма“ -та.

И сега отново да се върнем в реалността. Нац. батальоните имат пълен контрол в подземния град, чужденците не могат да направят нищо и потвърждение за това е радиомълчанието им. Мисля, че са обезоръжени и изолирани. Нац. батальоните са подчинени на Аваков, а чрез него на Зеленски.

Западняците отиват при Зеленски само с едно искане: да не изтича, да не се разкрива същността на това, което са правили през всичките тези години от 2014 г., ако не и от по-рано.

Моите източници в Мариупол потвърждават присъствието на висши офицери от НАТО в „Азовстал“. Членовете на НАТО излязоха на яве за нашето разузнаване чрез открит радиоканал и поискаха да им дадем възможност да се евакуират в Днепропетровск. Тази група включва полковници. Общият брой на западните военни е няколко десетки. Преди това те се опитаха да отлетят с украински хеликоптери, но както си спомняме, вчера близо до Мариупол бяха свалени още два. Тоест този прозорец беше затворен и сега няма и друг начин как да се измъкнат, по пътищата също не може. И така –  трябва да преминат през нашите войски.

Подобна история имаше  и в Сирия. В една от базите на противниците на президента Асад бяха открити около 40 служители на Мосад, които също бяха обградени и поискаха коридор. Предоставен им бе, но информацията не стана официално публична. Какви съображения имаше за това, не знам.

Но в Мариупол тази операция не може да бъде оставена в сянка и ако се извърши, то може да стане само при много строги условия. Първо, необходимо е да поискаме прехвърлянето на всички наши пленници. На второ място, да направим извеждането на натовците публично достояние в присъствието на наши и западни медии, както и на международни организации. Трето, да се записват личните данни на офицерите, към кои звена са разпределени, както и какви задачи са изпълнявали. Със сигурност има инструктори и по-важното – щабни офицери, защото това ще докаже планирането на готвена военна операция срещу Русия.

И като бонус ще получим прелом в информационната война, водена срещу нас от страна на Запада. Това трябва да бъде показано на  всички, дори и от най-русофобските телевизионни канали и вестници. Впоследствие ще можем да извикаме и тези висши натовски офицери като свидетели в процес срещу нацистите.

Всичко ще свърши в следващите дни. Господ вижда истината.

Марат Баширов

Политджойстик

Telegram

«