« Върни се назад Публикувано на 14.10.2017 / 8:37

„ВИСОКОПОСТАВЕНИЯТ“ ОТ „ИДИЛ“ В НАРГИЛЕ МОЗЪКА НА РУМЯНА АРНАУДОВА И КОМПАНИЯ, ОЛЕ!

прокуратураКогато в държавата на мафията, затънала в грандиозна корупция, опасно гърми скандал след скандал, свързан с „капо ди тути капо“-то и, така наречената прокуратура на същата тая държава трябва да направи нещо „грандиозно“, ама такова, че да отвлече вниманието ни съвсем.

И хоп-троп! – „заловихме“ „високопоставен боец“ на ИДИЛ. Ама мнооооого високопоставен, ще знаете, рече и отсече невъобразимата Румяна Арнаудова, която продължават да бутат още по-невъобразимо от прокуратурата напред. Заедно със скрупульозното и бретонче.

Тоя път така наречените служби на същата тая държава не „иззеха“ профил във Фейсбук, ами направо размахаха некЪв документ, който трябваше да ни покаже, че заловеният, дето го скриха чак и мярката му за неотклонение да видим, е направо едва ли не от „босовете“ на „Ислямска държава“.

Да де, ама работата се оказа т@к, музика и вести от службите на Пеевски и Борисов плюс прокуратурата на Цацаров.

Такъв документ имали под път и над път търговци, които да можели да влизат и излизат в Ислямска държава, а на всичкото отгоре „високопоставеният“ заловен имал българско гражданство и издаден паспорт от 2008 година още, сещате се как го е взел, нали, от същите тия „служби“. Апропо, АФЕРА отдавна алармира как се взима българско гражданство и кои високопоставени българи се занимават с тоя бизнес заедно с така наречените родни служби, обаче цацаратурата така и не обърна внимание. Щото – се сещате защо, нали?

Та, „високопоставеният“ търговец се занимавал с тютюн и наргилета, а Румяна Арнаудова с бретончето го изкара едва ли не ръководител на „Ислямска държава“.

В същото време „високопоставени“ от българската мафиотска държава прокуратурата не залавя. Щото на Румяна Арнаудова не бива да и се разваля правилността на бретончето, което отразява „правилността“ на Системата – СИМБИОЗА.

Afera.bg

«