Публикувано на 22.06.2022 / 16:07

ВИНАГИ В ПОЛЗА НА ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ, НЕБЪЛГАРСКИТЕ!

ЕС също изгради през последното десетилетие свое задкулисие!

Резултатът от този безпрецедентен ход го виждате – пълна загуба на доверие в политическата система, подмяна на властовите центрове и невиждана икономическа катастрофа на целия съюз. Всяка национална държава от ЕС пък изгради също свое задкулисие по подобие на глобалното.

На практика, една голяма политическа мафия се бори за абсолютно признаване срещу няколко десетки такива. И не си помисляйте дори, че това, което ви споделям няма фактически измерения и съответните измерители! Всичко се знае, но се мълчи. Всички европейски чиновници мълчат като комунисти на разпит.

У нас европейското задкулисие е пряко и непосредствено свързано с ОПГ „ГЕРБ“ на Борисов. С другите, няма смисъл. Впрочем, депутатите там имат само представителни функции, защото в престъпната организация реда е такъв и не може да бъде друг. Между Борисов и европейското задкулисие проектирано във всички контролни точки на политическия и икономически съюз тече разговор, различен от политическия официален. Затова по ключови въпроси за страната – замесване на цялата държава в износа на оръжие срещу руснаците, националното предателство по Националния въпрос /Македония/, приемането на еврото /еврозоната/ и прочее Борисов лично играе ключова роля. Той самият е заложник на страстите си да краде и злоупотребява с всичко и е на юзда пред когото трябва. Зависим. Напълно зависим и всеотдаен нечовек.

Борисов е дупката в българския кораб Титаник!

И ако не отиде в затвора или не бъде профилактиран навреме, нямаме добро бъдеще. Ако разчитаме на гномовете, които го плюят публично, но вечер му лазят в краката, нищо няма да стане. Това прави и епископ Николай Пловдивски, който е фактическия патриарх на България!!!

Никак не случайно, че самият Борисов се изживява публично и като „божи човек“, а „политическите му прозрения“, като „божии откровения“!!! Налудничаво е, но е точно така – църква, държава /Борисов/, краденото злато и пари вървят ръка за ръка.

Накъде ли? Винаги в полза на чуждите интереси, небългарските.

Николай Марков

Коментари 29 за
“ВИНАГИ В ПОЛЗА НА ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ, НЕБЪЛГАРСКИТЕ!”

 1. Уместен коментар, но обявяването на Митрополит Николай пловдивски за „фактически патриарх “ и внушението, че той има някакво решаващо влияние е смешно. Това е или плод на слабо познаване на състоянието на БПЦ или опит за внушение. За сведение – Патриархът по принцип няма инструменти и власт да командва. Просто такова е устройството на Православната Църква. Решенията в БПЦ се вземат с мнозинство от Светия Синод (събор на всички митрополити). Патриарха няма различни правомощия от кой и да е митрополит, като той самия се явява Софийски такъв. Патриарха е първи по чест. Глава на църквата е Христос.

 2. това са пълни глупости, мрежите Гладио не ги измислиха сега, работят си 80 години, сега просто падна комунизъма и нещата се официализираха, практиески инкорпорираха, т.е. Корпорациите си взеха властта, и да го духат бедните.

 3. Бързо да натъпчем дупката в българския кораб Титаник!
  Кой с каквото може!

 4. http://www.budnaera.com/202202f/2221114.html

  Виктор Орбан: Скоро е денят, в който САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия! А аз ще се смея!

  Виктор Орбан рязко отказа да подкрепя каквито и да било санкции срещу Русия!

  Лошото момче на ЕС Виктор Орбан отново показа характер като рязко се противопостави на евролидерите. Унгарският премиер отсече, че категорично спира да подкрепя каквито и да било нови санкции срещу Русия. През него това нямало да мине!

  Виктор Орбан слага край на санкциите!

  „Край! Дотук беше с глупостите и измислените наказания, които досега са единствено в ущърб на самата Европа. Това е нелогично, а вече и малоумно поведение, което в крайна сметка изписва вежди на Русия, а вади вашите очи – как не го разбирате?!

  Със санкции няма да стане нищо! Унгария е заявила, че не одобрява действията на Русия в Украйна, но знам, че няма друг път за постигане на мир и добро за всички страни, освен диалога и нормалните преговори. Със заплахи, обиди, санкции не правим нищо.

  Всъщност правим – вредим си. И ще дойде ден, много скоро, в който САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия. Особено сега, когато упорито се заговори по темата за ядреното оръжие. Русия няма да се съгласи да намали своето, напротив. Тя иска мир, но чака и ние да го поискаме“, заяви Виктор Орбан.

  Дв живеят Орбан и Путин! Да са живи и здрави! Ние сме каръците на света.Ядец! И ни е клъвнал петелЯ..

  1. ами за това бай-Орбан е шефче, другите са акушер-гинеколожки на отанска издръжка, тричане от Вишеградската, само дето ние както обикновенно не см в тая група, ние сме в лбгтм+ групата. Някой, някога ще ни представи ли в табличен вид идиът-френдли колко ни е вноската ф ойрогейския и коко са ни „субсидиите“, след това любезно да прибави оттока на капитал в посока метрполията, та да седнем с Тефтера, пък да разберем Чий го дирим в тая калимера, като изключим гъзаите, дето си лапкат при всяка власт, най-вече при тази?
   Италия?

  2. Браво!
   И, когато народа е наясно, нито маидан, нито цветни революции заплашват държавата.

  3. Ти май живееш в други времена. Русия е същата корумпирана кочина като запада, който пък иска да ѝ барне природните ресурси.
   Отличникът е Китай защото там престъпността се наказва. В Русия и Запада бандитизмът е добродетел.

   1. Я вземи си прочети Древногръцка и средиземноморска митология. Там богове и херои, само крадат, лъжат и се €бат.

 5. В резултат на намаленото газоподаване Германия, Австрия и Нидерландия решиха да възобновят работата на спрените въглищни електроцентрали, за да ограничат потреблението си на газ.
  Парните локомотиви ще връщат ли…

 6. Дупка се запушва с чеп и калчища !

  В България няма действащи политици в посока националния интерес.

  Венсеремос.

  1. Вейронов, важен е подхода. Трябва повече такт, умение, финес, търпение… дупката трябва да се обгрижва с любов и нежност. А ти направо – чеп и кълчища… даже и Борис не иска грубости.

   1. Да ,подкарвам я в ОФ стил,той ме научи !
    Бам чепа и да се свършва.

   2. Изкючително важно е да се идентифицира дупката, след това да се определи нейната роля и значение, и тогава вече идва ред на определянето на нивото за нейното обгрижване.

 7. А ето тук и позицията на партия Възраждане Костадин Костадинов обвини ГЕРБ и ПП, че заедно оформят евроатлантическо мнозинство Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов обвини на извънреден брифинг в парламента, че ГЕРБ и „Продължаваме промяната оформят ново евроатлантическо мнозинство, което „всъщност винаги е съществувало в това НС“.

  „По основни ключови критични гласувания от работата на сегашното Народно събрание ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ винаги са били заедно един до друг. Винаги. И това нещо не подлежи на коментар. Просто се вижда ясно и категорично от гласуванията в Народното събрание“, заяви Костадинов. „С изявлението си преди няколко дни Бойко Борисов, който каза, че партията може да работи с партии, които споделят едни и същи ценности с тях, определи една ясна разделителна линия между ГЕРБ, ДПС, БСП, ДБ и ИТН, от една страна, и „Възраждане“ от друга. ой обясни, че в НС имало пет американски партии, една турска и една българска.

  „Това, което обединява другите 6 срещу нас, е простичкото следване на чужди национални интереси“, добави Костадинов, като обясни, че останалите партии предават националния интерес и такъв пример била подкрепата за предложенията на Франция относно казуса с членството на Северна Македония в ЕС. https://glasove.com/novini/kostadin-kostadinov-obvini-gerb-i-pp-che-zaedno-oformyat-evroatlantichesko-mnozinstvo

  1. Дай 100 лв – стига се стиска… не бъди скръндза. Коефициентът е добър, 50 -50

   1. Хазарт играя само във спортните сайтове .За политиката не залагам ,щото нямам интуиция за нея .Айде ти със интуицията кажи каква ще излезе тая работа .Нищо че правителството падна вече .Давай със прогнозите за от тук нататък какво следва .Умнице сладка .

 8. „И ако не отиде в затвора или не бъде профилактиран навреме, нямаме добро бъдеще“, пише подполковник Марков. Но за националните предатели в българската история наказанието е било друго. И всички знаем какво е то…

  1. Дъра, бъра, два чадъра. Др. Нинова всичко е измислила.

 9. Залагам 100 лева, че довечера правителството ще остане, няма да падне. Ще има финт с кворума.

   1. Ще се намърдат още по-големи продажници. И…. така, докато не ни унищожат нацяло. Играта е наредена.

  1. Аз пък си залагам ДЕДОВИЯТ, че в това народно събрание има повече от 200 (ДВЕСТА) – ЛЕСБИЙКИ, ГЕЙТАЦИ и ДЕБИЛИ !!!

  2. Освен другите качества имаш и интуиция, Червена шапчице, а това е интригуващо и прекрасно.
   Няма да падне правителството на Кир4у…Ще го оставят да изкара зимата, да натрупа още черни точки и тогава…к*р.
   Няма самоубийци сред сегашните политически играчи.

   1. айде да си играем на демокрация, от мен шест плюс шест бири и за спечелилите, и за загубилите, феър-иноф?

   2. Е каква излезе тя Кирчу падна и сега ти и червената шапка се връщайте във дупките от които изпълзяхте .И ха сега да ви видя интуицията какво следва от тук нататък . Чакам !

    1. ОФе, да ти кажа какво следва та да не се напрягаш, огледал се Илия пак в тия!!! Те с Германия и Япония се справиха, с Германия и Япония, а вие чакате прогнози, аджеба какво ще се случи от тук нататът, в България!?! Циркът на гърба на народа продължава, това ще се случи!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>