« Върни се назад Публикувано на 09.10.2017 / 9:02

ВИКТОР НИКОЛАЕВ, СМЯХТЕ ЛИ СЕ С ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ? КОЛКО ВИ БЕШЕ СМЕШНО? КОЛКОТО НА НАС ЛИ?

виктор николаевСнощи: Валери Симеонов при Сашо Диков изрича, че след интервюто му в Нова телевизия си „говорили приятелски“ с Виктор Николаев. И по-късно през деня, Валери Симеонов му се обадил по телефона и … „се смяхме“.

Днес: Виктор Николаев изрича по Нова телевизия нещо като „позиция“. Силно притеснен. Личи му колко ужасно е притеснен. Вместо да е желязно хладнокръвен и стрелящ от упор, трепери и бърка думичките, четейки в ауотокюто. „Ние“/?!?!/ щели да продължават „да задават въпроси“. „Нашата работа“ е „да задаваме въпроси“… За това да се изрича истината и истината в отговори – нито дума.

Та, /не/ разбрахме, смяхте ли се с Валери Симеонов, Виктор Николаев? Колко ви беше смешно? Колкото на нас ли?

Защото, щом Виктор Николаев не опроверга Валери Симеонов, че са се „смели заедно“ НАД ВСИЧКИ ВАС, които се претрепахте да защитавате същия тоя Виктор и „свободата на словото“, значи са се смели.

На всичкото отгоре Виктор Николаев едва ли не отправи упрек към зрителите кого са избирали, при положение, че като журналист би трябвало да знае КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ, че заради туй ги гледали ИЗБРАНИТЕ по телевизията. Като че ли телевизиите трябва от сутрин до вечер да ни показват САМО едни и същи мутри на … избираните. Че има „правилни списъци“ ни е ясно, но никак не ни е ясно от какъв зор непрекъснато и задължително в телевизиите висят тия, пред които Виктор Николаев трепери. В България има и други. Личности. Които обаче никой не си прави труда да открие. Защото Виктор Николаев след подобни „различни“ личности няма да „се смее“, ами ще мига на парцали…

Ами смейте се, палячовци, смейте се. На такъв народ, такива смешки. Иначе утре щяло да има протест срещу „погазване на свободата на словото“. Гротеска.

Afera.bg

«