« Върни се назад Публикувано на 05.03.2014 / 16:02

ВИЖТЕ ПАЛАТА НА БОЙКО БОРИСОВ В БОЯНА, НАЕМЪТ Е МИНИМУМ 3 000 ЕВРО НА МЕСЕЦ!

 

 

Николай Бареков даде гласност на къща на Бойко Борисов в Бояна, където живее. Лидерът на „България без цензура“ заяви в свой коментар, че за разлика от Борисов сам си плаща наема в къщата, която живее, а бившият премиер живее с парите на данъкоплатците от партийната субсидия на ГЕРБ.

„За разлика от палата на Бойко Борисов в квартал Бояна, който се намира до дома на оръжейния бос Николай Гигов, аз, Николай Бареков си плащам от личния джоб наема на къщата, която обитавам от няколко месеца. Поради съображения за безопасност, които засягат моята сигурност и сигурността на сина ми, от охранителната фирма ме посъветваха да наема чрез тях къща, която, поне досега, осигуряваше моята безопасност.

Къщата не е нищо особено, не разполага с никакви екстри, най-малко с басейни и барбекюта, но за съжаление съм принуден да си потърся нов имот под наем, защото поръчкови сайтове, част от империята на Бойко Борисов, побързаха да направят „голямо разкритие за палатите на Бареков“.

Г-н Борисов, не ви ли е срам с партийна субсидия от пенсиите и минималните доходи на българските данъкоплатци, с парите, присвоени със закон от българския народ, вместо безплатни лекарства за децата да си плащате наема на палата в Бояна? По моя информация наемът на този палат е минимум 3 хиляди евро.

Палатът, който Бойко Борисов обитава също под наем в квартал Бояна се плаща не от личния му джоб, както правя аз, а от държавната субсидия за ПП ГЕРБ, която всички данъкоплатци плащат и възлиза на 20 млн. лева на година. Всички мои имоти, включително апартамент в квартал Витоша и дворно място в квартал Киноцентъра, закупени от мен преди години, както и наследствените ми имоти, са обявени в моята данъчна декларация.

Закупените имоти, апартамент и дворно място, са финансирани с банков кредит.”, каза Николай Бареков.

Afera.bg

 

 

«