« Върни се назад Публикувано на 12.02.2014 / 14:26

ВИЖТЕ НЕГРАМОТНАТА ЛИЛЯНА ПАВЛОВА! ПАРДОН, NOVELI ZAREVA…

 

Проекторешението на ГЕРБ за предприемане на неотложни мерки за опазване на Природен парк „Странджа“ от масово застрояване и за гарантиране на устойчивото развитие на района на Странджа не мина  в комисията по околна среда в парламента. Според Страхил Ангелов това проекторешение, чийто вносител е Лиляна Павлова, има чисто пропаганден характер и категорично отказа да го приеме.

Погледнете за какво става дума. Това пълен и кратък член те за нищо го нямат, да седне Борисов и да им провери правописа. Многоуважаема, госпожо Павлова, как можахте да внесете такъв проект с толкова грешки? Вие в случая биете барабаните, вдигате политически шум. Аз бих уважил вашите мотиви, ако те бяха сериозни, но с такива грешки…“, възроптаха депутати.

Костадинов е намерил и географски грешки – Странджа планина е планина, но като топограф и релеф тя е полупланински район, до 500 метра надморска височина, а не планински, както е записано от Лиляна Павлова.

В социалната мрежа Лиляна Павлова, според запознати,  се спряга и като „Noveli Zareva“. С този псевдоним от ГЕРБ пишат яростни, гнусни и цинични коментари срещу всеки, който критикува лидера им, Цветанов и партията МУ.

Afera.bg

«