« Върни се назад Публикувано на 14.03.2023 / 11:34

ВИЖТЕ КАК РАДЕВИЯТ КОПРИНКОВ ОТЦЕПВА ВХОДА С ДЪРЖАВНИ КОЛИ И ОХРАНА ОТ НСО, ВОДИ КОМПАНИЯ НА КОНЦЕРТА НА НИКОС ВЕРТИС! ПАЗИ БОЖЕ, СЕЛЯНДУР ДА ПРОГЛЕДНЕ! КОГАТО ПАРИТЕ ТИ СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ АКЪЛА, НО СЕЛО ТРУД НИКОГА НЯМА КАК ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБЕ!

Радевият Николай Копринков, който върти, кадрува и щави цялата държава като аватар на Румен Радев „по пътя на копринката“ се изживява за „капо ди тути капи“.

Виждате как отцепва входа и с държавните служебни коли на концерта на гръцката звезда Никос Вертис, провел се на 8 март т.г. в София на „Арена Армеец“.

Отцепва се централният вход и президентският съветник Николай Копринков пристига и води компания с държавни коли и НСО охрани.

Всъщност тоя семпъл тип, бивш селски кмет на село Труд, оставен от Румен Радев да пълни чувалите, от които вече с шепи граби и самият Румен Радев, е само един държавен чиновник, назначен в Президенството.

Но, виждате, как се се е взел за „голямата работа“. И не отива на концерт като нормален човек, а като „капо“-то от „Пътя на копринката“!

Пази, Боже, селяндур да прогледне!

Когато парите ти станат повече от акъла, но село Труд никога няма как да излезе от тебе!

Лика прилика с другия селски хитрец – тарикат – началникът му Румен Радев.

Радев, къв е тоя чиновник, че ходи с охрани и държавни коли, а? В тях ли носите чувалите с кинтите? И това ли пазят на тоя селски бек всъщност НСО, а? Щото за какво ще го убиват тоя, ако не заради … чувалите с ощавените кинти?!

Нещастници.

Afera.bg

«