« Върни се назад Публикувано на 08.11.2016 / 16:01

ВИЖТЕ КАК МИНИСТЕРСКИ ЧИНОВНИЧКИ АГИТИРАТ УДАРНО, ДОКАТО НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ!

БЕТИНА ТЕРЗИЕВАГЕРБераската пасмина полудя!

Министерски чиновнички агитират ударно, докато данъкоплатците им осигуряват тлъсти заплати.

Цялата ГЕРБерска пасмина е полудяла! Цялата държавна и местна администрация е впримчена в агитирането за неизбираемото Цеце Цачева. “Опорните точки” на квадратните ГЕРБераски глави се спускат през час. Като доказателство АФЕРА публикува произволно избрани постинги на две чиновнички, назначени от  властта на Бай Уй. Става въпрос за съветнички на правосъдното недоразумение – министърка Екатерина Захариева и на външната шпионка – министърчето Даниел Митов.

ВЕЛИСЛАВА ПАНОВАСъветничката на Захариева – Бетина Терзиева и съветничката на Митов – Велислава Панова сипят отрова срещу победителя на Първия тур на изборите Румен Радев. Всичко това в работно време! Дали поне едната от двете също е била записвана от Бай Уй, още в кабинета му в Столичната община, а шефката на другата съвсем наскоро?

ВЕЛИСЛАВА ПАНОВАБЕТИНА ТЕРЗИЕВАДействията на ГЕРБераските чиновнички е поредна причина това  управление да бъде разкарано, а „съветнички“, като тези, изхвърлени на улицата и разследвани заедно с началниците си.

Екатерина Митова

«