« Върни се назад Публикувано на 09.09.2017 / 19:16

ВИЖТЕ КАК АВТОМОБИЛ СЪС СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА ПАРКИРА НАЙ-НАГЛО НА МЯСТО ЗА ИНВАЛИД! ЯВНО В ПРОКУРАТУРАТА РАБОТЯТ ПРОКУРОРИ ИНВАЛИДИ С ЧЕРНИ ДЖИПОВЕ! СРАМ И ПОЗОР!

прокуратураВижте всички как автомобил със стикер на Прокуратура на Република България паркира най – нагло на място за инвалид без съответните отличителни белязи и стикери удостоверяващи, че автомобила превозва инвалид!

Това нарушение се случи на безплатния паркинг във Варна под Двореца на културата и спорта, до входа на „Приморски парк“.

Явно в Прокуратурата работят прокурори инвалиди с черни джипове…!

Срам и позор за службата им!

Сега тези снимки ще бъдат изпратени на пътна полиция и на Сотир Цараров, да си види служителите, какви грозни нарушения правят!

Ето и снимка на хората, които дойдоха и заминаха с този джип…!

Данаил Лазаров

17,54 часа, 9.09.2017, събота, очевадно ИЗВЪН работно време, предвид и облеклото на жената, която е облечена в стил гейша!

Бележка на АФЕРА: Апропо, след като прокурорката от ВРП Задгорска бе закована да паркира по най-безумния начин, шефът на ВОП Владимир Чавдаров уж беше забранил да се слагат стикери на прокуратурата на автомобилите на прокурорите. Очевадно е, че и тая забрана е пунта мара.

прокуратура

прокуратура

прокуратура

прокуратура

прокуратура

«