Публикувано на 31.08.2014 / 13:46

Вижте защо не трябва да се гласува за Реформаторите! Какво правят на една маса трима представители на Реформаторския блок с Бойко Борисов

Бойко Борисов и реформаториБойко Борисов отново успя да унищожи и първите кълнове на зараждаща се автентична и обединена десница. Протестите, които стартираха на 14 юни 2013 г. имаха шанс да доведат до обединение на истински реформаторски, демократични и морално отговорни политици. Вместо това – месец преди предсрочните парламентарни избори – т.нар. Реформаторски блок е нищо и повече от фалшив сбор от провалени политици, клиентелистки лобита, които са готови да служат на Вожда срещу някое и друго постче, службица и хонорарче.

Поредното доказателство дойде от нашата добра и стара Варна, в която АФЕРА единствена знае и показва какво се случва. АФЕРА разобличи истинското лице на т.нар. „реформатори“.

Бойко Борисов и реформаториНа снимката, любезно разпространена от Пресцентъра на ГЕРБ, ясно се вижда, че Бойко Борисов е на една маса с трима видни представители на партията на Меглена Кунева – Пръмова – Ирена Тодорова, Петър Николов – Зикулов /зет на някогашния председател на Народното събрание Йордан Соколов, днес активно подкрепящ Цветан Цветанов – заместник-председател на ГЕРБ и осъден на четири години затвор/ и пишещия книги Тома Биков.

Тримата се явяват лектори на комсомолската структура на ГЕРБ – Младежки ГЕРБ. Засега няма информация тримата да са включени в листите на Реформаторския блок или на ГЕРБ, но липсва и информация да са напуснали партията на Кунева – Движение за България за гражданите.
Тримата са част от новосъздадения Институт за дясна политика, който се явява задкулисна структура по „изпиране“ имиджа на Борисов и ръководената от него „Организирана престъпна група“, както масово наричат ГЕРБ в социалните мрежи.
Какво правят на една маса трима представители на Реформаторския блок с Бойко Борисов? Та, нали Радан Кънев и Меглена Кунева непрекъснато твърдят, че няма да се коалират с ГЕРБ, не и на всяка цена. Купени ли са Реформаторите?
Това е въпрос, чийто отговор не дължат на никого, защото няма да е искрен, но пък е причина да не се гласува за т.нар. „Реформаторски блок“. Още от сега е ясно, че „реформаторите“ са готови да играят ролята на сапун за изпиране и прикриване на престъпленията на мутренското управление на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Симеон Дянков, Мирослав Найденов, Искра Фидосова, Ваньо Танов, Росен Плевнелиев, Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова, ИПОН, СИК и на бъдещата коалиция БОСТАН. Коалиция, която ще гарантира спокойно и „стабилно“ управление на ГЕРБ и ДПС, на Бойко Борисов и на Делян Пеевски, т.е. цялостно овластяване на модела #КОЙ.

Живко Неделчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *