« Върни се назад Публикувано на 10.04.2014 / 12:12

ВИЕ Т….К ЛИ СИ ПРАВИТЕ С НАРОДА БЕ, „БАСТУНИ” ОТ МВР? ОТ КАКЪВ ЗОР ЩЕ ПИТАМЕ ЦВЕТАНОВ? ВИЕ ЗА КАКЪВ ТАКЪВ СТЕ СЛОЖЕНИ ТАМ!

 

„Със свързаните лица в кокаиновата връзка е работено избирателно от предишното управление на МВР”, заявил главният секретар на МВР Светлозар Лазаров по БНР тази сутрин. На въпрос за заловените количества кокаин, заради които бившият министър на МВР Цветан Цветанов ходи до Испания, Лазаров заяви, че не количествата, а къде са парите от кокаина е по-интересният въпрос. „Цветанов е ходил да се похвали в Испания, но защо не са търсели парите?”

Според главния секретар бившите управляващи не са се занимавали с конкретни лица и е работено избирателно. „Подминавани са определени хора”, обвини Лазаров Цветанов. Той каза, че е разбита само една част от канала.

Светлозар Лазаров отказа да коментира снощния грабеж на бензиностанция на „Г. М. Димитров” и заяви – конкретна информация ще може да бъде огласена, след като приключат съответните действия, и след съгласуване с прокуратурата. Той отказа да каже има ли задържани по този случай.”

Тия лафове, дето ги реди Светлозар Лазаров сме ги изнесли публично с конкретни факти в АФЕРА ОТ ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА, КОГАТО ПРАТИХМЕ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, И МВР, И ДАНС ДА ОТИДАТ ПРИ ИТАЛИАНСКИТЕ КАРАБИНЕРИ НАЧЕЛО С ДЖОРДЖИНО, ЗА ДА ИМ ПОТВЪРДЯТ ПОТРЕСАВАЩИТЕ ИСТИНИ, КОИТО ПУБЛИКУВАХМЕ В АФЕРА ЗА ОБВЪРЗАНОСТ НА ФЛОРОВ, БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ С БРЕНДО И КОКАИНА.

Сега Лазаров ни праща да питаме Цветанов.

И от какъв зор?

Какъв е Цветанов, че ще го питаме?

Сега има МВР, ръководено от Йовчев и Лазаров, и ДАНС – ръководена от някакъв си смешник Писанчев, както и прокуратурата – ръководена от Цацаров.

ТЕ трябва да ЗАКОВАТ ЗАЩО БОРИСОВ, ФЛОРОВ И ЦВЕТАНОВ СА ПРИКРИВАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА ИМ НАДЯНАТ ЗАРАДИ ТОВА БЕЛЕЗНИЦИ.

Всичките тия блябосвания на Йовчев и Лазаров по отношение на кокаиновия канал са само откланяне на вниманието от Лясковец. Ако имаше МВР, ДАНС и прокуратура, досега Флоров, Цветанов и Борисов щяха да са в ареста. С несменена мярка за неотклонение задържане под стража.

Afera.bg

«