« Върни се назад Публикувано на 23.02.2023 / 20:10

ВИЕ СТЕ ПЪРВАТА ЛИНИЯ И ПЪРВА ВОЕННА ЦЕЛ, БАЙДЪН, ВИЕ, АМЕРИКАНЦИТЕ. ОТ БЪЛГАРИЯ БАЙДЪН И БАЙДЪНИСТИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ЕДИН СИЛЕН ШУТ В КРАДЛИВИТЕ СИ ЗАДНИЦИ!

Байдън: „Вие сте на първа линия в нашата колективна отбрана.“

Казаха ли ви го в очите? Умирате първи. Друг е въпроса, че това може да е гнусна натовска стратегия, но няма нищо общо с действителността. От България Байдън и байдънистите ще получат един силен балкански шут в крадливите си задници, а ако не го разберат и нещо друго, ей тъй, по български обичай. Много дяволски души сме затрили по тия наши земи.

Другарю Байдън,

Нито един българин няма да отиде, нито ще умре на вашия преден фронт. Никой не се интересува от американските интереси в Украйна, нито от милиардите на сина ви натрупани от там. Вземете си американската армия и сина си и се бийте с руснаците колкото щете и ако ви стиска. Но…, косъм от българска глава няма да падне в бой за вашите интереси.

Ясен ли съм, товарищ Байдън? Айде сега, баста. И за ваше сведение ви информирам, че САЩ са пък нашата първа отбранителна линия, защото от другата страна на земното кълбо именно САЩ сте най-близо до руснаците. Започвайте боя когато пожелаете, а когато той стигне до България, ние ще дойдем да ви спасим от собствена ви алчност. С руснаците.

Вие сте първата линия и първа военна цел, Байдън, вие американците.

Николай Марков

«