Публикувано на 30.05.2021 / 8:58

ВИЕ СТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕ, А ЧЕШНЕГИРОВО Е ШАМАР ЗА БЪЛГАРИЯ

Не мога да повярвам на мазните оправдания на някои, че случаят с американските войници в Чешнегирово бил недоразумение! Какво недоразумение, бе – въоръжени до зъби ЧУЖДИ войници да нахлуят в българско предприятие – извън военни бази, извън територия на учения и т.н. Те преди няколко седмици се бяха и загубили по нашите пътища – пак било недоразумение. Егати и армията, като с две ръце задните си части не могат да намерят.

Явно българските политици и военни, които трябва да защитят суверенитета на България, толкова са наплашени от Козяк и толкова треперят в гащите си да не би да си загубят топлите местенца, че не смеят да предприемат нищо! Политика било, ти да видиш! Майната му на политиката ви. Една държава има авторитет, суверенитет и достойнство. Които вие зачеркнахте с лека ръка в името на бъдещите си политически кариери!

Аз протестирам срещу това чужди войници да се разпореждат като у дома си в България. Протестирам нашите политици да се правят на подлоги, за да си спасят политическите задници. Протестирам за това, че се подиграват с България, а вие угодно се хилите и хвалите наглите агресори.

Явно достойнство няма. Има кариери, има политика, има евроджендърски ценности, има указания от Козяк, има „партньорски“ отношения /мисля си, ако български войници нахлуят примерно в завод в Делауеър, каква ще е реакцията на американците/, …но честта на България я няма. Няма го суверенитета ни! И нека това да падне на вашата съвест. Понякога мълчанието е най-голямото престъпление срещу народа ни!

Елена Гунчева

Коментари 63 за
“ВИЕ СТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕ, А ЧЕШНЕГИРОВО Е ШАМАР ЗА БЪЛГАРИЯ”

 1. Леле, колко патриоти, вирнали гордо глава, готови за подвизи заради едното достойнство! Гордея се с вас! Кога ще направите мощен митинг на ул.“Козяк“ и ревнете гороломно „Янки – вън! Херо – марш в обора!“? Ботев ви е описал гениално! Изгледах си очите!

 2. Знам, че може да е фатално за планетата, но… много ми се иска да видя сблъсък между руски и американски военни.
  Ама да не са 5 срещу 5, а да са поне 1000 срещу 1000. На руснаците им стигат и да са 300 срещу 1000 американски джендър-военни.
  Американците след сражението (ако има оцелели) ще са с психо травми за цял живот, като психичните им заболявания няма да са описани в нито един учебник по психиатрия и ще са омазани в лайна – собствените им, обилно примесени с урина и оповръщано.
  А нашите политици-мушмороци им треперят?!

 3. Г-жо Гунчева иницирайте един референдум и ще видите колко хора ще застанат зад вас.Действие трябва не приказки.

 4. А за Чешнигирово Льотчик мълчи и се ослушва като свинка в тръстика. Да видим как ще го преизбират от Козяк , освен по метода „Байдън 2020“ ?

 5. Къф шамар е бе ,то си е тупаник на Джошуа с линейка след това .

 6. Пак добре, че не се объркаха както в Афганистан, където разбомбиха една сватба. Ама те трябва да са доволни, щото бомбите бяха демократични
  AMI; GO HOME!

 7. Нека не забравяме и онази „заблудена“ ракета, която трясна една къща в Горна баня по време на войната в Югославия! Тогава също имаше нещо като извинение, но казано с такава интонация, че да е ясно: мислете му, ако много се зъбите…

 8. Едно време един бг премиер каза : Най-добре да дойдат танковете
  Сега президента е въпрос на време да каже на посланик Мустафа:Най-добре да дойдат танковете Абрахамс и самолетите В52

  1. Като гледам колко добре познавате близката история си пердставям как си защитавате интереса…

 9. Не може да се очаква нищо добро в държава, начело на която е президент, станал член на БКП на 18 години, алтернативен президент -рабфаковка, станала член на БКП на 20 годишна възраст и премиер-пожарникар, станал член на БКП също на 18 години.
  Бившият президент Плевнелиев е бил косомолски секретар и кандидат член на БКП.
  Заради това американците си разиграват коня и оръжията.
  Старите господари от КПСС и СССР ги няма и дойдоха новите господари.

 10. За това национално падение, когато американския башибозук се изгаври с България, „заслугата“ е на евро-атлантическите еничари наконтени със зелени чорапи и ибрикчийски генералски лампази .

  На изборите : Мустафата – Президент, Триморския Лакей – Адютант а хибридния подлизурко играещ го Премиер – „оръженосец“, който да носи тоалетния ГЪЗ папир и да обслужва задниците .

 11. В психологията съществува ефект на Дънинг-Крюгер. Това е склонност, при която некомпетентни индивиди страдат от фалшиво превъзходство и погрешно надценяват познанията, които в действителност са на много ниско ниво. Тази склонност се обяснява с неспособността на некомпетентния и неподготвен човек да разпознава и признава грешките си. Той е напълно уверен в своята въображаема компетентност и на практика не знае какво не знае. Това е Боко Тиквата.
  Както лудия не осъзнава, че е луд, така и Боко Тиквата не осъзнава, че е ТЪП ЛЪЖЕЦ.

  1. Съвсем същото се отнася и за президента масон.

 12. Български политици, управници, предишни и сегашни: За какви „Евроатлантически ценности“ тъпчете честа и достойнството на една цяла нация? Ако вие като личности нямате чест и достойнство, не поемайте отговорността да представяте народа ни, нас българите.

 13. Вчера,пак във връзка с неориентираното нахлуване на краварски башибозук в чужда собственост/цеха / ,новият министър на отбраната на пресконференция се изцепи и чинно доложи,че ако имало някакви щети МО щяло да плати всичко.
  А бе господин министре откъде накъде за глупостите и простотиите нагли американски ще плащате с моите пари бе .Или много е лесно да плащаш с държавни/народни/ пари . Я да си плащат американците като попове и Мустафата да спре да рецитира а, да бърка в джоба си. Който чупи – купи.

 14. Сигурността на България е заплашена единствено и само от вътрешните й предатели, продали отечеството си за долари и евро, както и от ордите „мигранти“, с които същите предатели и техните кукловоди искат да заселят НАШАТА родина!…

  1. През 2020 година специализираните съдилища са издали 2798 разрешения за СРС, по 14-15 на ден.

 15. Някои все още не могат да проумеят, че борбата не е срещу конкретната Тиква, а срещу всички Тикви, вкл.Янев, Рашков и Радев, крещят колко е прекрасно, че бандитите на Радев са сменили бандитите на Борисов и повтарят до втръсване – Тиквата е мръсна тиква, а Льотчикът е смел генерал.
  Според социологическите анкети от днес само 30% са твърдите поддръжници на служебното правителство, другите двама от трима българи са наясно, че не ни трябва нова хунта, та макар и от Радев.
  Мутри, вън!
  След чудовищния скандал в Чешнегирово всяка уважаваща себе си нация ще си избере по -достоен президент.

  1. Даниел Митов ли ? Силно се съмнявам, че е достоен за президент.
   Предпочитам Десислава Атанасова за президент, защото тогава оралната любов ще бъде узаконена на публични места.

   1. Всъщност и аз предпочитам Деса от Дулово пред Деса Радева и мъжа й.

  2. Интересно комунистическата свиня от с.Банкя Бойко Методиев Борисов с ЕГН 59061367..3 що така не взема отношение по терористичните акции на USA малоумниците в село Чешни …. во. Този мазен и тъп боклук е корифей в анализите и изказа, скоро ревеше ,че Радев мълчал със скандала по руските шпиони , а сега не чувам свинята комунистическа Борисов да говори , а верно обеща ,че няма да лови руски шпиони, хахахаха. Чичко Путин си го премести ,хахахаха.

   1. Омон-чо,
    Мутрата се е типична капиталистическа свиня.

    1. Така е , прав си днешните капиталисти i олигарси в BG са най -простите и крадливи комунистически свине ,които до вчера целувана гъза на Тошо правешкия цървул , а днес са първи и надупени пред американските травестити, хаха.

 16. Гледам, някакъв актьор се опитва да се прави на философ по БНТ. И говори заучени фрази от пиесите, в които е играл. Никой не удрял падналия боксьор, – реди той, защото бил тренирал бокс и ги знае тези работи. Подтекстът е да не бием по Борисов, защото бил паднал. Какво великодушие. По-глупаво сравенние не бях чувал отдавна.
  Да сравняваш честния двубой на ринга с крадец, лъжец и неук, който години наред е нанасял удари под кръста на неудобни за властта му хора, политици и бизнесмени. Който разпореждаше кой да бъде „изгорен“, кой „размазан“, на кого да се отнеме бизнеса, кой колко милиона да плаща за такса „спокоствие“. Този мръсник сега тряба да бъде пазен. Ами да му носим супичка и да събираме пари, за да му е пълно чекмеджето, а г-н важен актьор? Никой ли от защитниците на сатрапа не се усеща кого точно защитава? Нима цивилизацията не е прилагане на законите в името на справедливостта, носенето на последствията от извършени престъпления? За какъв реваншизъм ми говорят тия?
  Някаква… социоложка да я нарека, препоръчва на Бойко Рашков (служебен вътрешен министър, б.р.) да не ползвал груб език. Груб език ли? Простащините на Борисов и цинизмите му, те ли са еталон? Не мога да повярвам, как уж нормални хора, се държат като дебили. Или имат нас за дебили.
  Борисов и ортаците му разграбиха държавата като селска църква, принудиха над два милиона българи да не помислят за връщане от чужбина, мачкат всеки недоволен от тях и сега някакви пейзани викат, че това било инквизиция. Май онзи Томислав го каза… Този човек трябва да си хвърли дипломата.
  Борисов и ГЕРБ не са паднал боксьор в мъжка и честна битка. Те са банда подлеци и крадци, които искат да раздават отново юмруци върху населението, а то да трепери от страх и да си трае.
  Спрете тази пошлост. Аз съм понасял ударите на тези изроди, но освен да разкажа за тях, какво друго да направя? Каквито документи имам съм ги изпратил в Брюксел и посолствата, защото не вярвам на нито една институция. Дори се съмнявам, че и вие ще пуснете това писмо, защото съм никой. Да не мислите, че Борисов, Пеевски, Гешев или Цацаров лично мародерстват и дават документ за кеша? Имат си посредници чакали, които нападат в гръб и ръфат месо. Това няма как да се филмира, защото рекет не се прави пред камери и микрофони. Много хора знаят тези неща. Те да мълчат, така ли! Няма да стане! Все повече ще говорят. Ние не сме получавали стотици милиони от ББР, не сме получавали дори 5 лева. И аз съм подслушван, казвал ми го е приятел от службите. И как да се сдобия с доказателства, че да ги представя на онзи мишок Плевнелиев, например? Ако псувам президента Радев той и Борисов ще ме разцелуват, но ако не го правя съм боклук. Нас не ни канят в телевизиите, защото там са рекламаджиите на борисовата мафия. Росенчо е там повече, отколкото при жена си. Как да се съревновавам с него? Ние бачкаме и се опитваме да оцелеем в тази държава, която тия „падналите“, дето трябва да ги пазим като рохки яйца, превърнаха в кочина. Няма да стане тая, казвам ви. Всеки ще си получи заслуженото.

  Даниел Ненов, дребен бизнесмен, без милиони от ББР

 17. По повод достойнството – един стар, но актуален виц.
  Български военен се явява на конкурс за длъжност в НАТО-структура.
  Разпитът минава и накрая го питат:
  -Как сте с английския език?
  -О, аз съм спец по английски.
  -Добре, кажете едно изричение с думата дигнити /dignity=достойнство,чест/
  -Га ша ми дигнити заплатата?

  Шибайте краварите!
  Може да ме изтриете.

 18. На такъв прост и тъп робски народ - такова робство каза:

  Човек като чете малоумните, безсмислени коментари драскани тук от представителите на БГ-народопопулацията и му става ясно защо за изминалите 1340 години раята е била под какви ли не робства!Е, има и умни, смислени коментари, но те са капка в морето.
  На такъв прост и тъп робски народ – такова робство!Свиквайте!

  1. Е то, ако се замисли човек, от 1340 години по – голямата част, или 700 години, сме били роби. Така, че явно сме свикнали. Трябва да свикнем да сме свободни, за да сме и такива. Не васални на някой, с псевдосвобода. А ако се разрови човек в историята ни ще види, че роби и васални сме били, заради предателствата на „християните“ от западния свят. И сега сме на този хал заради тях и поговорката, че „при нас двама са чета, а трима чета с предател“!

 19. В момента няма парламент и редовно правителство, защото АНТИБЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ докара държаватаи народа до такъв позорен край, че президентът Радев да назначи служебно правителство.

 20. Добре де,като прочистят Сузи Дългото Бедро,гей пасмината в кАнал едно-Любенов,Никодимов ще остане ли??Или да взема аз да направя една такваз гей-телевизия??

 21. Някой няма ли да повдигне опорката за 16-та република? Примерно Пастирката, май днес по БНТ при Г.Лубенов и това е направил?

  1. Едно време в СССР не ни взеха за 16-та република, ама сега може да ни вземат във ФАЩ, я!
   Комунистите в Москва не обичаха много Бай Тошо, независимо от напъните му, ама сега „зеленият чорап“ да се напъне, може и да изсере правилното лайно!

 22. Ами трябва ясно да се каже : България е американска безправна КОЛОНИЯ, България е под американско ИГО, България я тъпчи американския БАШИБОЗУК !

  Ако някой си мисли че тези Триморски американски ЛАКЕИ са български офицери, то той жестоко се лъже, това са наемници с черпаци, които гребат от американската бака ,.

 23. В момента няма парламент и редовно правителство, а вся власть е в ръцете на президента и се надявам неговата заклета почитателка Гунчева да е осъзнала, че гневът й , както и на всички, трябва да е насочен именно към натовския генерал, а не да се затварят очите по тоя основен въпрос какъв е президентът ни.

 24. Що не питате еврейчето с трабанта, дето сълзи ронеше при влизането ни в НАТО, или всички онези скъпоценни (защото ни струват десетки милиарди) евроатлантици? Те какво мислят?
  България, от падането си под ТУРСКО РОБСТВО, не е имала собствена външна политика. Последно такава е провеждал цар Иван Шишман, колкото и некадърна да е била. Но собствена. Докато не си някаква сила в икономическо отношение, няма как да си сила във външнополитически отношение. Някой да е видял „братята“ американци да са инвестирали и долар в тая територия? Няма и да видите. Така им е по – удобно. Купуваме каквото ни наредят и колкото кажат, от тях! Само да напомня на евроатлантическитд ревльовци, че бяхме въоръжени с ескадрили руски самолети срещу компоти, техни танкове, а и още правим калашници. И товА беше, не защото сме братя, а за да пазим техния интерес на балканите. Сега за да пазим интереса на САЩ си плащаме. Има разлика, нали?

 25. Тази заран един п…..л Роско който бе избран за президент от „великия и умен“ български народ се изцепи, че видите ли руснаците ни прегазили и окупирали и ние сме създали народен съд само че не казва че в България е имало контролна комисия от страните победителки и правителството е изпълнявало тяхните искания.
  Искам да повторя, че в България руски бази не е имало за сведение на този п…л. А сега има американски безплатни бази със статут в колонизирана държава. Ние сме колония повтарям КОЛОНИЯ и нямаме право да мъркаме до тово ни докара избора на този робски народ през последните 30 години.

 26. България е американска КОЛОНИЯ, България е под американско ИГО, България я тъпчи американския БАШИБОЗУК !

  А червеите, наричащи се генерали са доказани американски лакей, лочащи от тяхната бака (по зелени чорапи) .

 27. Да изметем американските боклуци от родината си!!!
  Въставай робе , срещу новото иго – американското!!!
  Тези терористи действат така по целия свят и за това не им прави впечатление , когато се случи нещо такова!
  Ние , ние сме виновни , че търпим тези чужденци и техните слуги в България , които ни вкараха в НАТО без да питат българския народ!
  България – вън от НАТО и подчинения им ЕС!
  Нато и Америка – вън от България!!!

  1. Същото важи и за паметниците на съветските „освободители“ от 1945-17 година. И те да бъдат махнати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *