« Върни се назад Публикувано на 30.05.2021 / 8:58

ВИЕ СТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕ, А ЧЕШНЕГИРОВО Е ШАМАР ЗА БЪЛГАРИЯ

Не мога да повярвам на мазните оправдания на някои, че случаят с американските войници в Чешнегирово бил недоразумение! Какво недоразумение, бе – въоръжени до зъби ЧУЖДИ войници да нахлуят в българско предприятие – извън военни бази, извън територия на учения и т.н. Те преди няколко седмици се бяха и загубили по нашите пътища – пак било недоразумение. Егати и армията, като с две ръце задните си части не могат да намерят.

Явно българските политици и военни, които трябва да защитят суверенитета на България, толкова са наплашени от Козяк и толкова треперят в гащите си да не би да си загубят топлите местенца, че не смеят да предприемат нищо! Политика било, ти да видиш! Майната му на политиката ви. Една държава има авторитет, суверенитет и достойнство. Които вие зачеркнахте с лека ръка в името на бъдещите си политически кариери!

Аз протестирам срещу това чужди войници да се разпореждат като у дома си в България. Протестирам нашите политици да се правят на подлоги, за да си спасят политическите задници. Протестирам за това, че се подиграват с България, а вие угодно се хилите и хвалите наглите агресори.

Явно достойнство няма. Има кариери, има политика, има евроджендърски ценности, има указания от Козяк, има „партньорски“ отношения /мисля си, ако български войници нахлуят примерно в завод в Делауеър, каква ще е реакцията на американците/, …но честта на България я няма. Няма го суверенитета ни! И нека това да падне на вашата съвест. Понякога мълчанието е най-голямото престъпление срещу народа ни!

Елена Гунчева

«