« Върни се назад Публикувано на 13.08.2014 / 8:27

Вие сте вече роби! Двеста нископлатени помияра Ви разказаха играта за една година! И какво?

вниманиеНазначаването на Близнашки за служебен Премиер на България, връщането на Ваньо Танов в Дирекция Митници, както и кадруването на Президента доказват и потвърждават по безспорен начин факта, че в действителност България е в ръцете на организираната престъпност и по-голямата част от всички държавни служители се използват и са завързани за системата за сървиз и обслужване на безаконието на шепа измекяри, пръкнали се от дебрите на бивши служби, ръководени изцяло от извратеняци.

Правителство за има/нема 2 месеца, Правителство с функция за служебно такова се използва с мълчаливото съгласие на цял един народ за трасиране на интереса на шепа криминални ликета, пред които вие, мои скъпи сънародници, се прекланяте и едва ли не се изпразвате, а жените ви получават оргазъм.
В утрешния ден на Вас ще ви отнемат и малкото останало лично достойнство, защото от Вас нищо няма да зависи. Ще пиянствате, ще ровите в кофите за боклук, ще целувате ръце на дебеловрати бандити, когато ви подхвърлят по някой комат или чашка.
Вие сте вече роби!
Скъпи мои ФБ Приятели, тези, които винаги се пъчите, че избирате България, Вие не избирате България, Вие сте роби, без власт, без воля, Вие не можете да се опълчите на действителността, Вие можете само да приказвате и пишете в интернет, но Вие не сте в състояние да се изправите и да си защитите интереса! Вас ви манипулират, а Вие си мислите, че имате воля! Глупости! Къде Ви е волята?
Двеста нископлатени помияра Ви разказаха играта за една година! И какво? Когато се касае за собствения Ви задник, търсите компромис от закона, но когато се касае за друг, закона е задължителен! Така се ражда корупцията!
Като си биете децата, тормозите кучетата и се смеете на глупавите олигофренски шеги и забележки на изкукали даскалици, на които им носите цветенца и ги наричате будители! Море какви будители, бе аланкоолу, та те а си живи изкукали даскали, внушаващи на Вашите деца в най крехка възраст, че корупцията е всесилна, и закона е на страната на парите и власта! Тия последните осакатяват Вашите деца! А Вие им се радвате!
А добро утро и хубав ден Ви желая, мои, скъпи ФБ Приятели и нещастни роби на мафията.
Янко Хараламбев
Ianko Haralambev

 

«