« Върни се назад Публикувано на 03.11.2023 / 17:30

ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗА КАКВИ ПОТРЕСАВАЩИ КРЕТЕНИ СТАВА ДУМА?! ЕДИНИЯТ В СОФИЯ ЩЕ НИ СПАСЯВА ОТ … ПУТИН, ДРУГИЯТ ВЪВ ВАРНА БИЛ ОТ „ПАРТИЯ ВАРНА“, АМА СЕ ЯВЯВА ОТ ПАРТИЯ „ПРОСТО ИДИОТИ“! НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ, КОИТО РАЗКАТАХА ДЪРЖАВАТА!

Не знам вече какво да кажа.

Държавата се управлява от абсолютни кретени с ВИДИМИ ментални отклонения, дали от кристали, дали от трева, дали от кокаин – все тая!, мозъчните им гънки са изгладени като магистрали.

Политическият „лидер“ на „просто идиотите“, които са зинали да печелят София и Варна, Кирил Петков призовава „да се гласува за Терзиев срещу … Путин“!

Вие разбирате ли за какви потресаващи идиоти става дума?!

Солташака на американското посолство и ТО, става дума за хекимянчето, което докато оглавяваше новините и публицистиката в bTV, единственото, което правеше е да съгласува ВСИЧКО какво да се излъчва и говори по телевизията с „американския посланик“, та, и ТО призовава да се гласува срещу „пътя към Евразия“.

Боко да си го носи на рамо тоя клоун, който никога не е бил истински журналист, освен в битността му да си топи ташаците в ледени води.

Другият „просто идиот“ Благомир Коцев, който е на балотаж във Варна пък рекъл: „Моята партия е Варна“.

Верно ли, бе, напушен смешник?

Ами като „твоята партия е Варна“, ти що се не яви от „твоята партия Варна“, ами си кандидат на ПП/ДБ начело с окристаления Киро?! Що, бе, клоун?!

Каква партия на тебе ти е Варна, а? Дето си тамагочи на Лорер и на един куп измислени „паричковци“, които покрай кандидатурата ти направиха пачки, крадейки се един друг, ама това е друга тема, която ще продължим след изборите.

Тоя, дето не смее да пръдне без Лорер, Простото Киро и цялата им кристалена компания да му рече, се пъчи, че „моята партия е Варна“.

Ами да си беше направил партия „Варна“, да беше одрусал татко си, дето цял живот те дундурка, щото освен да те дундурка друго не се сещаме да си работил, и да се явиш на избори, а не да приписваш Варна на себе си и то като „партия“.

Ама за тая работа се иска дупе и характер. А не като ти стане напечено да пращаш емисари насам-натам да ти оправят насрания задник.

С трепет чакаме и варненският смешник да се обяви против Путин, че и той да спасява Варна от него.

Няма такива малоумници.

Тези типове, които разкатаха държавата незабавно трябва да бъдат изметени от политическото пространство. Тези измамници, рожби на човекът, който трябва да бъде замерян с камъни – и той се казва Румен Радев! – и който ги натрапи на народа, продуктово ги позиционира като партия и „пътя на копринката му“ игра с тях „ала бала“ за да печелят избори, трябва да бъдат приключени.

И изборът е стратегически!

ПП/ДБ не бива да печелят, защото виждате какви кухи, празни откъм духовност, нарцистични, лишени от всякаква обща култура и интелигентност, единствено вперени в схеми за измами и далавери, имате насреща си!

Виждате в какво превърнаха България.

Сега ще ни „спасяват“ и от … Путин!

Виждате, че става все по-отвратително, все – страшно и все по-безобразно управлението им!

Знам какво ще ми кажете – ама отвратени сме от ГЕРБ.

Знам. Аз ли не знам?!

Сърдете се обаче на Генерал Маринкин – той ви ги набута!

И ни докара дотам – всичките! – да се молим Пеевски и Боко да ни ги махнат тия просто идиоти от главите.

Отвратена съм от тази пасмина, наричаща себе си „дясна“ и „умно красива“, и „продължаваща промяната“!

От Путин ще ни спасяват прислужниците на САТАНАТА, отвъд Океана.

Де, сармат, де!

Веселина Томова

«