« Върни се назад Публикувано на 17.04.2022 / 16:29

ВИЕ, НЕГРАМОТНИ СЛУЧАЙНИЦИ, ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И „АФЕРА“ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС СА ИНСТИТУЦИЯ И ЩЕ ОСТАНАТ! ДОРИ БАЦЕ НЕ НАПРАВИ ТОВА, КОЕТО ВИЕ ПРАВИТЕ!

Някои явно, дори Харвард, не ги е научил, че когато забраняваш нещо, то мигом става по-търсено и интересно.

В момента пак удрят сайта „АФЕРА“. Лично се убедих. Паниката явно е на максимум и показва, че Веселина Томова има какво да ни каже и каквото ни каже е истина, от която някои панически се страхуват.

Вие, неграмотни случайници ще си отидете и това вече ясно се вижда. Покрай Вас ще го отнесат и другите, дето си мислят, че делите властта с тях. И на тях, обаче вече им е ясно, че сте заседнали в таблицата за умножение и деление още на първата колонка – деление и умножение на едно. Ще последвате съдбата на всички еднодневки, дошли да ни „оправят“ за осемстотин или повече дни.

Веселина Томова и „АФЕРА“ за разлика от Вас са институция и през този или друг информационен канал ще останат много след Вас. И ще намерят начин да кажат, каквото е необходимо. За ужас и на следващите, и на по-следващите. Или забравихте, че тя Ви даде онези снимки с чекмедженцето и папките, които развявахте по площада в малкото часове, в които го посетихте да си направите селфи с предварително подготвено плакатче. Аз бях там всеки ден и знам.

Дори, Баце не направи това, което правите Вие в момента. Това показва две неща – че имате повече за криене от него и че беше по-умен от Вас. За крадлив може и да поспорим, но сте си в една категория.

Валентина Милова

«