Публикувано на 12.07.2020 / 8:49

ВИЕ НАИСТИНА УШИХТЕ БАЙРЯКА, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

ВИЕ НАИСТИНА УШИХТЕ БАЙРЯКА, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

Вие наистина ушихте байряка, Веселина Томова Захариева !

Звучи банално, но доказахте, че достойнството не е празна дума и не е изчезнало сред нас съвсем…

Бъдете здрава!

Благодарност към родителите Ви!

Ася Къдрева

Бележка на Веселина Томова: Въпреки мракобесието, слугинажа, мерзката проституция на „журналистиката“ у нас, благодаря на МАЛЦИНАТА журналисти в България с чест, които запалихме искрите на огъня на Бунта!

Когато словото служи на Истината, то е бич! Нищо, че сме малки, оплюти, обругани, не „топ“ и „вип“ медии! Истината винаги пробива, защото хората копнеят за нея!

Удри, Народе! Благодаря ти, че най-после се събуди!

Благодаря на Господ за скромната ми мисия – да подпаля чувството за чест и отърсване на страха у българите!

Този живот е за смелите!

Коментари 46 за
“ВИЕ НАИСТИНА УШИХТЕ БАЙРЯКА, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!”

 1. Ей, хора, не се радвайте предварително! Има немалко индикации, че гербаджиите готвят провокации. Боко говори за палежи, Жорето Марков – за убийства. Ще платят на черноризците да окървавят протеста.

 2. Възхитена съм от дързостта и последователността на протестиращите,които доказаха,че българският народ не е ,,мърша“,която може да бъде безкрайно унижавана и мачкана.Благославям смелите с думите на чорбаджи Марко от романа ,,Под игото“:,,Лудите, лудите,те да са живи!“Дълбок поклон пред госпожа Томова за нейния кураж и гражданска доблест!

 3. Някога ти бях ти написал стих от Д.Дамянов.Сега пак ще ти го повторя
  „На света ако не съществуват луди
  можеше въобще да няма свят“
  Бъди здрава,Веси!

 4. Така е,, Генчо Генчев,, съгласен съм с Вас и никак с Мая, заминаване чрез съд.. Виждам отнякъде се появи и недоразумението Станишев да прави изявления, че БСП няма алтернатива като опозиция. Пълна отврат.Има, или президентска държава или като Италия, избори през 2 месеца.НАРОДА ДА ИЗБИРА

 5. Браво така е ,чакаше си моментът и когато той дойде не го изпусна.Добър ловец си не може да се отрече

 6. Веселина,винаги си била сред първите честни и независими журналисти в България,без страх да казваш нещата каквито са. Бъди здрава,и все така напориста!

 7. ДА, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, вие сте нашата нова РАЙНА КНЯГИНЯ! ~БОГ ДА ВИ ПАЗИ И ЗАКРИЛЯ!

 8. ….ФОРМИРАНЕ ОЩЕ ДНЕС
  НА ЕДИНЕН ОБЩОНАРОДЕН ФРОНТ
  СРЕЩУ МАФИОТСКАТА ХУНТА – ГЕРБ…
  …ФОРМИРАНЕ НА ОБЩОНАРОДНИ
  КОМИТЕТИ ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ
  НА БЪЛГАРИЯ…
  …ОБЯВЯВАНЕ НА ОБЩОНАРОДНА
  СТАЧКА И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ…
  …СЪЗДАВАНЕ НА СТАЧНИ КОМИТЕТИ
  …СЪЗДАВАНЕ ОБЩОНАРОДЕН
  ПРОФСЪЮЗ – ЩИТ И МЕЧ…
  …СЪЗДАВАНЕ НА ОБЩОНАРОДНА
  ГВАРДИЯ
  И СЛУЖБА ЗА ЗАЩИТА
  И СИГУРНОСТ…
  …СЪЗДАВАНЕ НА ОБЩОНАРОДНА
  ПРОКУРАТУРА И СЪД…
  …ОБЯВЯВАНЕ НА МАФИОТСКАТА
  ХУНТА – ГЕРБ ЗА НЕЗАКОННА
  ПРЕСТЪПНА МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, РАЗПУСКАНЕТО И
  И ЗАБРАНАТА И…
  …АРЕСТ И ОБЩОНАРОДЕН СЪД
  ЗА ШЕФОВЕТЕ НА МАФИОТСКАТА
  ХУНТА – ГЕРБ
  И НЕЙНИЯ ГЛАВЕН КАСКЕТ…
  ЕДИНЕН ОБЩОНАРОДЕН ФРОНТ
  СРЕЩУ МАФИОТСКАТА ХУНТА – ГЕРБ
  СМЪРТ ЗА МАФИОТСКАТА ХУНТА!
  СВОБОДА ЗА НАРОДА!

 9. Точно както казва и,, ЕДИН,, Весе,ОРГАНИЗАЦИЯ. В противен случай, сега ще дойдат пък,, техните,, внуци.Ти познаваш почти целия политически елит,не спирай, довърши започнатото и никога не забравяй,, Революцията често изяжда чедата си..ПАЗИ СЕ!!!

  1. Васко, прав си! Но, не е въпроса във внуците, а в РЕВИЗИЯТА!!!! Престъпното управление в България със всяка нова власт ставаше все по алчно, нагло и корумпирано, защото системата не позволява ревизия, съд и присъда на предишните. Тук влиза и сталинското разбиране за прокуратурата, като част от съдебната власт. Онзи ден написах, по повод призива на Манолова към Борисов „Иди си с мир“, че това е предателство към народа. Борисов има право да си отиде само след съд или ЛИНЧ от хората!

 10. Веси, по-смела жена от теб не съм виждал. И по-упорита. Поклон.

 11. От Резиденция Бояна обявиха обществена поръчка за нови нощни шкафчета. Старите вече били пълни!!!

  1. Властта поръчала 40000 клетки за трупове от Бергамо,източник-друг бг.сайт.Мале страх!

 12. Да Веси е един доблистен журналист който всеки други журналист трябва да се учи от нея как се прави коректна и безпрестрастна журналистика, и как се бранят българските интереси. Браво Веси голям човек си ти наистина обичаш България и нейният народ . Ние може да сме малко бавно загряващи бълггарски ревотани но винаги един ден загряваме обезателно и който е врътнал копчето той обезателно ще изгори. Аз бих си пожелелал в новата ни история да се напълни България с много Весита и да пребъди журналистиката защото тя е наща будна съвест и бич за оялите се парламентаристи. Поклон прет теб Весе.

 13. Мустафата каза: До 16-ти ще има протести в София….

  та се чудя, тя ясновидка ли е или на 15-ти Боко като прибере милиярдите от Европата, ще му даде американска виза за да може там да инвестира нашите пари

  Mustafa are you a clairvoyant or just a witch on broom!

 14. Това ми е любимата народна песен, м/у другото.
  А народното възставане е много рядко като явление у нас и не трябва да се пропилява за пореден път. Може би това е последният шанс за съхранението на България.
  В никакъв случай не трябва да се допуска промяната да бъде последвана от подмяна! Защото кукловодите и сценаристите са неуморни…
  ––
  Г-жа Томова пък си е Веселина-Княгиня. „Който разбрал, разбрал!“:-) Който не признал, не признал!
  Новият байрак бе ушит не в Панагюрище, а във Варна. Факт.

 15. Има ли значение от какво ще умреш ,от корона,от глад ,от бой ….
  Свободата не идва даром!
  Свобода Санчо,свободата!

 16. докато има ЖИВИ ВЪГЛЕНИ като ТОМОВА …ОГЪНЯТ на СВОБОДАТА винаги ще се РАЗПАЛВА и ГОРИ …

 17. Сега чакат да минат 7-8 дни, като се увеличат болните и ще кажат ето Радев е виновен, на протесите се заразиха :))))) банкянски хумор

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Напротив, по-бързо ще изградим колективен имунитет, нали така се казваше!

 18. Въпреки, че ме режеш постоянно при произнасяне на едно име, мога да ти кажа само едно БРАВО!

 19. Браво, г-жо Веселина Томова! Събудихте народа, но още по-важното е той никога повече да не заспива! Намаляне броя на депутатите на 100 бр., пълна конфискация на имотите до 9 коляно на всички уличени в кражба политици, ефективен доживотен затвор за Доган, Борисов и Пеевски! Милиарди се източиха чрез обществени поръчки през министерствата за последните 10 години. Такова крадене никога не е било!

 20. Напълно подкрепям Един – Организацията е най-важното нещо. Сега мисирките му викат мениджмънт. Лидерите на всички партии, без гербаджийската сган, естествено, интелигенция, доколкото е останала, майки, медицински сестри , лекари, учители, спортисти и т.н. да си опичат акъла и да се организират! Президентът ви го каза – няма да стане през фейсбука!

 21. Единственият сайт , който не спря да казва истината, въпреки всички слугински медии- това е АФЕРА!
  Браво на Веселина Томова, истинският родолюбец и борец за достоен живот на всеки жител на България!
  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ДОСТОЙНИТЕ ХОРА, НЕ НА КРАДЦИТЕ И МОШЕНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ!

 22. Ако я нямаше Афера, не знам откъде щяхме да се информираме. Как ще обърнат палачинката един ден „големите“ медии? Дали няма да ги е срам поне малко? Информацията е най-важната стока на света, коментарите всеки си ги прави сам. Единственото, от което се страхувам е, че герберите нарочно ще подпалят чергата – Боко го пророкува ясно в среднощната си проповед. Ще припишат всичко на демонстриращите, на президента… Но има ли кой да им вярва? Боковите пиари се доказаха като абсолютни дебили. И стига с този лаф „да не се счупи държавата“. Толкова беден език! намерете адекватен синоним, на български, а не преведен буквално от английски!

 23. Необходимо е на тези митинги да се говори от трибуна, да се разобличава. Всички, които копнеят за истината – в единен фронт. Необходим е организационен комитет.

 24. Поздравление и аплодисменти за Веселина Томова. Превърна сайта си в най-правдивата и навременно отразяваща медия! Бъдете здрава!

 25. Никой не може да каже браво на този субект Гешв или каквото му е името. Той е бухалката в ръцете на Сатаната! Няма никакви заслуги към положителни процеси. Всяка дума и действие от него са режисирани и предназнечени да всяват страх, напрежение, беззаконие, репресия, саморазправа!

  1. Не сте прав.Добре е, че сложиха точно тъпунгер като Гешев за главен, че Народа да се усети.С явния си слугинаж отвори очите на Народа.Не се усетиха, че има Будни люде като Томова, Хаджигенов, Минеков, Бабикян и Диков и задкулисието им няма да остане не явно.Повярваха си, а това им изигра лоша шега.Простащината и наглостта им изигра лоша шега.

 26. Истинския байряк, вчера на протеста носеха две млади българки.ВЕЛИКАТА КАТАНИЦА. Този символ,символизира рода,достигнал единна цялост на по-високо ниво-НАРОДА.Този,от който семейството и родът са неразривна част.

 27. Шапка ти свалям Веселина ! Бог да те пази и благослови! Луда глава си и стрелец който стреля право в 10 -та в сърцето .Браво!

 28. Поздрави и възхищение от гражданската Ви позиция и смелост.

  Народът се пробуди! Започна се!

  Но ламята има много глави и трябва и да сме смели, и да сме умни. Иначе само ще сменим имената, а другото пак ще си е същото.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   От престараване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *