« Върни се назад Публикувано на 14.03.2022 / 9:12

ВИЕ ИМАТЕ ЛИ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА В ТАЗИ ВОЙНА И ЗА КАКВО ТЯ СЕ ВОДИ? ИСКАТЕ ЛИ БИОЛОГИЧНА ВОЙНА? НЕ?! АМА ТЯ Е ОБЯВЕНА! ПРЕЗ 2020 И СЕ ВОДИ ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА! ВИЕ СПИТЕ ЛИ? ПОСЛЕ ПУТИН БИЛ ВИНОВЕН!

Пинк Флойд ЗАБРАНИЛИ МУЗИКАТА ИМ ДА СЕ СЛУША В РУСИЯ!

Това е като да забранят Слънцето да грее върху Русия и дъждът да я заобикаля. Как ще спреш музиката да върви в една територия от половината свят бе, идиот? Нищо друго няма в тия глави, освен кухи мозъци, празни хора. Аз не се съмнявам, че има сили, които много биха искали да забранят на Слънцето да грее над Русия! Само че това са невъзможни неща и подобни глупости само показват до каква степен този Запад е прогнил. Тотален морален и физически разпад. А сто години говорих, че Роджър Уотърс е борец срещу глобализма, колкото аз съм балерина.

Нещата се движат отлично по всички точки на разглобяване на стария ред.

Индия се присъединява към Русия и Китай в подготовката на ново финансово извъндоларово трасе, което ще се включи съвсем скоро. Не знам как ще изглеждат нещата тогава, никой не знае, това е напълно нова ситуация. Засега мога да кажа, че използването на електронни пари е една от възможностите да се съсече най-вредната процедура на планетата – печатането на пари от ФДС, чрез която се държи световната икономика под водата от много години. И Русия печата рубли, но Путин много добре разбира, че това няма да помогне и няма смисъл. Това е една от причините за интензивно развиване на цифровата финансова система в Русия. Не ми е ясно как ще сработят тези процеси, когато дойдат, ще видим.

Едно нещо сигурно има на света в момента и то е, че САЩ нямат никакво намерение да помагат на Украйна. Официално и неофициално това е положението. Да, въоръжават, включително чрез оръжията на друго натовски държави, но политическата намеса я отказаха освен на приказки. То цялата работа беше това – Приказки.

Предложението на българския лумпен абажур Моньо, България да стане организатор на процес за съдене на Путин, е точно това, което е – Бълнуване на болните мозъци. Тези хора може да са една много креслива и добре подплатена група в света, но техните брътвежи са само за пред диванните легиони. Повярвайте ми, в реалността няма лидер и сериозен политик, който да мисли, че Путин е за съд. Така че пак ще препоръчам – Редовното миене на краката с топла вода вечер помага неимоверно за психическото здраве и укрепва връзката с реалността.

Аз лично на това лице не му обръщам абсолютно никакво внимание и след като снощи обясних, че той дори не е това, което е, сама си изтрих поста, за да не попадна под ударите на справедливия правоверен гняв на цензурата за език на омразата.

А дали цензурата знае, че има световен хаштаг #STOPHATEINGRUSSIA? Не мисля.

Много интересна поредна статия на Катасонов във Фонда! Отново казвам, по обясними причини не споделям руски линкове. Преразказвам. Който желае може да си сравнява. А на всички, на които не им харесва, че преразказвам, са свободни, фейсбук е пълен с милиони стени за оригинални мисли!

В светлината на последните разкрития за американските биолаборатории, излиза нова версия за уханската кашлица. Предвид факта, че се установи протокола за спешна реакция в случай на теч, а аз съм сигурна, че този протокол важи и в случай на умишлена атака през дадена лаборатория, при авария или атака да се обвини веднага другата страна.

Катасонов цитира доклад на американски анализатор на темата с вируса, евреин от украински произход, който смята, че в Ухан е станало точно това – Пуснали са или са изпуснали вируса и моментално са обвинили Китай. Тоест, имаме случай на биологична атака, която моментално е била замазана чрез протокола за информационна хибридна война.

Докладът на американеца прави интересна равносметка за влиянието на вируса върху Иран, където бяха заразени почти цялото политическо ръководство и парламента. Всички видяхме какво се случи навсякъде и в болниците, и в телевизорите, и в държавите. Това не ми прилича на ИЗПУСНАТ патоген. Направо си е биологична война.

Та, Катасонов стига до логичния извод, че 336 американски биолаборатории в 30 държави в света фактически действат като военни бази. И само този факт ме кара да се чудя какво си мислят тези, които по цял ден пращат мъртви призиви за мир и край на войната.

Вие имате ли реална представа за какво става дума в тази война и за какво тя се води, или просто така си приказвате, нямате си друга работа? Искате ли биологична война? Не?!?! Ама тя е обявена! През 2020 година и се води вече трета година! Вие спите ли?

После Путин бил виновен!

Днес ще има пореден кръг преговори между Русия и Украйна. Ще се водят онлайн. След като Зеленски не желае да слуша, а вероятно не му дават да направи нищо градивно, днес ще се моли за едно. За среща с Путин.

Анастасия Гешева

«