Публикувано на 05.05.2021 / 19:41

ВИЕ, ВСИЧКИ Т.НАР. „ОПОЗИЦИОНЕРИ“ ПЛЮС РАДЕВ, ВРЪЩАТЕ БОКО ТИКВАТА ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ!

Цял ден се нагледахме на нещо, като нищо на света – и в парламента, и при президента. Не, даже не е и шоу, не е и цирк, а тъпо, тъпо, читалищно позорище.

И всичките – понеже ги дават по телевизора – във вихъра на популизма, на позорьоството, на тъпотията. Единствен Слави, като „монахът от върха на  планината“ пише ли пише във Фейсбук нещо, което трябва да мине за оригинално, а всъщност е пълен булшит трафарет.

Мая Манолова пък, ако се направи отделен филм единствено с нейните движения днес в парламента, може спокойно да се яви на кастинг за „Чичолина“ – то не бе чекнене като върви към трибуната, то не бе люшкане на бедра и цупене на устнички, то не бе чудо.

Всичките т.нар. „опозиционери“ не само че нищо не изпълниха от това, което се клеха, но и се ошашавиха от театралните етюди, които разиграваха в желанието си да успят за пореден път драгите зрители с евтин пиар.

Пискане, уж режисирани скандали, пък накрая двупръстовото чело на ГЕРБ стана председател на ЦИК, а „опозиционерите“, видиш ли, не предлагали председател, щото нямали, щото не искали, щото – майна си райна.

А нали крещяха всичките до един, че първото стъпало за побеждаване на мафията било смяната на ЦИК. Е, смениха я, като кучки на нивата.

Радев и той, ауууу, „смелото сърце“, и той пищя ах, ох, их, нали ме обвиняват, че ЦИК била моя, ами -на, не е… И какво от това?

След дни ще му видим „новия“ служебен кабинет, който отсега ви казваме, че ще ви потресе – ама не с крутостта си, а с още по- безсмислената си „герджиковщина“. Пак му ръкопляскайте тогава. Ама още по-силно, ако може.

Целият тоя батак, в който „сценаристи“ се правят на журналисти, тошковци на депутати, а една депутатка от „Има такъв народ“ днес за първи излезе на трибуната и потресаващо показа, че единствено може само да е „деп…тка“, и „мутри вътре, мутри вън“ са готови да се жертват за … министри, целия тоя тюрлю-гювеч с всичко, което сътвори за толкова кратко време води единствено до връщане на Боко Тиквата за четвърти път.

След идещия потресен служебен кабинет на Радев, който ще покаже всъщност истинското му лице на глухите и слепите по време на първия му такъв, предстоят 8 и 9 юли, когато България и Радев ще въртят срещата „Три морета“ и ако това ви се вижда без никаква връзка с написаното, два дни по-късно ще са изборите – като „подарък“ за „евро-атлантическите“ ни „приятели“. „Нивото“ даже не е и Мустафа-та, а втори и трети секретари на американското посолство, с които си хортува уж „човекът на Путин“ Радев. Който толкова е „човек на Путин“, колкото Стъки е Мохамед Али. Точно обратното, ама и това предстои да ви се изясни пак след байряма.

Такива ми ти работи, драги зрители, които за пореден път ще сте драги избиратели.

Да ви имаме избора. Който мина и който предстои.

Най-умни ще излязат май ония, които ще предпочетат плажа.

Защото тоя „нареден мач“ пак ще бъде същия. Даже по-отвратен.

Ама този народ очевадно си заслужава измекярите.

Afera.bg

Коментари 31 за
“ВИЕ, ВСИЧКИ Т.НАР. „ОПОЗИЦИОНЕРИ“ ПЛЮС РАДЕВ, ВРЪЩАТЕ БОКО ТИКВАТА ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ!”

 1. Всички партии в този Парламент БЕЗ изключения са на къса каишка на Козяк и както правилно отбеляза Афера, всичките им изказани глупости са само предизборни лакърдии и нищо, което да направят в действителност.

 2. Явно Доган им дърпа конците,той е нещо като най-довереното лице вътре,на външните глобални сили,които както виждаме държат целия свят.

 3. . Толкова тормоз и простотия през последните 15-20 години каза:

  От 6 месеца пиша, че предизборната кампания на БСП и някои малки партии, които не влязоха в парламента, а са пълни със свестни хора, трябва да е АГРЕСИВНА. Толкова тормоз и простотия през последните 15-20 години, и ,елате ни вижте колко сме позитивни с крадците и убийците! На зла круша зъл прът!

 4. Господи! Прости този народ, който избира пътя от „трън да на глог“. Какво може да предложи на нацията елин мъж-президент, който млада, хубава жена, която му роди две деца смени на дърта, малообразована и властолюбива любовница. Какво могат да предложат на суверена зависими от чужди субсидии Сл. Трифонов и негови клоуни, като гнома Тошко Йорданов. А лелки- Мая Манолова, Капон, Таня Дончева и техните дуплеки- Христо Иванов, Хаджигенов и Бабикян- нагли безделници, но алчни за пари и власт. Много е жалко зрелище.

 5. Откакто ГЕРБ са на власт, народа се опростачи тотално! Казвал съм го още в началото на управлението на ГЕРБ ще го повторя и сега: Щом може една тиква, генетично проста и природно тъпа да управлява една държава и народ, тогава всичко куцо, кьораво, сакато, дебилно, малоумно и безмозъчно ще има претенции, че може да управлява и да иска властта! Това което виждаме в парламента днес е точно този зародил се ногон в българина след простака от банка и той да управлява, че какво да не би да е по – прост от тиквата?! В контекста на горе изложеното, ако поръзсъждаваме малко по-освободени от предразсъдъци и страхове може би това е спасението ни от сатрапа от Банкя – простотията ще победи простака, така вече по лесно ще ги сменяме простаците, защото такива природни безмозъчни дарования, бол по тази земя! Ще се нароят, ЕС ще дава европари, тия ще се карат кой да ги краде и така докато се разпадне ЕС! После вече ще дойде краят, онзи край от който идва изтрезняването и дано да са останали хора и най вече българи по тази земя!

 6. Трябва да се запомни, повтаря и потретя, че пуяците от ИМА ТАКЪВ НАРОД, под диктата на вожда им, гласуваха да продължи бедственото дередже на пенсионерите. ГЕРБ са ясни, ДПС и ДА, БЪЛГАРИЯ също. Но на Чалгаря, който с особена гордост заяви, че е „ДЕСЕН ЧОВЕК“ (в най-бедната страна в ЕС) и който солидарно има непростими заслуги да продължи мизерията на старите хора, трябва да му се натрие вирнатия нос на предстоящите избори. Той е нефелен човек и още повече нефелен политик. Този ли патологичен егоцентрик ще донесе нещо добро на обикновения българин?! Аман от фалшиви месии!!!!!!!!!!!

 7. Браво! Това е истината. Който има очи ще види, който има уши ще чуе, който има акъл ще разбере.

 8. Веселина, вместо да ругаеш всичко живо се кандидатирай на изборите. Ще гласуваме за теб.

 9. Томова, къде си? Май те изпревариха. То и аз не харесвам,, МАЙЧЕТО,,, ама, което си е е вярно, е вярно.

 10. Нали Радев утвърждава ЦИК!? Ами ако не го утвърди, къде отива Ципов – при ципурите?!

 11. Партиите на не-статуквото се сляха със статуквото с липсата на кандидати за председател на ЦИК. Липса! Гръб към възможността за избор! По-зле от ГЕРБ – липса на действие, отказ от действие с издигане на кандидатури! Какво пораженчество на уж не-статуквото, каква капитулация на ‘анти-статуквото’. Предложете! Поне един предложете. За да прилича на избор! Поне това!

  Президентът няма какво да се вълнува в какво го обвинявали! Трябва да знае кое е вярно и не като ход и защитатаму да го прави! Той нали знае кое е вярно и кое – не в обвиненията към него? Един пилот си гледа полета не кошниците в багажника! Чака се полет с пилот! Без влияния на пишман „техници“ по поддръжката на самолета. Дали?! Случаят с ЦИК е от недопустимите и невъобразимите, но пък реален за нас! Каква реалност!

 12. Преди много години изгоря циркът, новият цирк е Парламента! Все си мислех, че миналото НС е стигнало дъното, но това продължи да копае. 45НС беше апотеоз на безсилието на няколко нива – политическо, идейно, организационно, културно и най-вече интелектуално. Беше пределно ясно, че няма да вирее дълго време. Единственото, което направи този парламент е да осигури отново пълна зависимост от турската партия в политическия живот на България…

 13. Ето поста на Корнелия Нинова за поредния днешен грозен антинароден спектакъл в НС на т.нар.партии на „промяната“ и „опозиционери“, както ги нарича по-горе „Афера“. Очевидно за тях съдбата на ДВА милиона български пенсионери, подложени на геноцид от страна на хунтата, а вече и от „новите партии“ понеже не са техни гласоподаватели, е без значение…:
  „Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци, трябва да знаете истината за лицемерието и задкулисието. Днес в Народното събрание се гласува на първо четене нашето предложение за преизчисляване на пенсиите със завидно единодушие. Поради това, че парламентът се разпуска другата седмица, предложихме да се приеме днес и на второ четене и най-накрая да получите справедливост за труда си. И тук маските паднаха. Има такъв народ, чийто представител е председателят на парламента, отказаха гласуването. ГЕРБ и „Демократична България“ се обявиха също против. Всичко се случи под директния натиск на ДПС. Какво се оказа : всички те са гласували „за“ на първо четене с пълното съзнание,че законът няма да мине окончателно, но за да ви лъжат, че са го подкрепили. За пореден път се видя, че ПРОМЯНАТА, така шумно декларирана от новите партии в парламента, е ПОДМЯНА, под диктовката на старите – ГЕРБ и ДПС. Лъгаха ви преди изборите, излъгаха ви и след тях. Ние продължаваме упорито, принципно и стабилно да се борим за социалната кауза.“

  1. Да предлагаш преизчисление на пенсиите без да има правителство е предизборен популизъм. За да има преизчисление на пенсиите, трябва да има актуализация на бюджета, за да има актуализация трябва да има правителство, което да внесе такава…

   1. Не си гледала внимателно или въобще не си гледала,БСП са предложили на Председателя на Бюджетната комисия(От Да България(,да задължат Правителството на Борисов да актуализира Бюджета,още в началото на това Народно събрание,само че те(Да България),са захвърлили тази идея в чекмеджето,Бсп са настоявали това да влезе в дневния ред,пак е било отхвърлено!!!Пишете наизуст!!!

 14. България се нуждае не от проповеди …, не от молитви …, а от пробуждането на човешкото достойнство сред хората, които са били удавени в кал и тор от толкова векове.

 15. Чудесно е, че само в тоя сайт виждат колко жалък е льотчикът, докато в другите му ближат сополите.Служебното му правителство ще го срине и ще го прати наесен в канала заедно с Тиквата, понеже са еднакви.

 16. Какво се мъчат да направят тия лекьосани псевдо-протестанти,никой не може да ги разбере,такива хаотични движения правят.И те щели да се борят с хунтата,как,като си хортуват с боковските депутати,обсъждаха и повишаване на пенсиите.И какво,ония с небрежна лекота им отхвърлиха предложението.Но най голяма простотия беше дето нямаха кандидат за шеф на ЦвИК,НИТО ЕДИН-ЕДНИЧЪК,ТОВА МНОГО НАПОМНЯ ЗА ИЗБИРАНЕТО НА ГЕШЕВ.Толкова глупашко,толкова мизерно театро,и после ще чакат някой да гласува за тях,да,ама ЯДЕЦ!

 17. Нинова: „Има такъв народ“, ГЕРБ, ДПС и „Да, България“ опропастиха преизчисляването на пенсиите
  „Има такъв народ“, ГЕРБ, ДПС и „Да, България“ опропастиха преизчисляването на пенсиите. Ще продължим да се борим за преизчисляването на пенсиите и занапред.

 18. VBox7 logo
  Търси

  После ебенье, нема каенье – (македонска политическа реклама с бългаски привкус… 🙂

 19. За пореден път партията с най – голям „протестен“ вот, обрала гласовете на чалга общността и зажаднелите ни за концерт на Слави сънародници зад граница, подложи Президента Радев и изпълни поръчката на кукловода от сараите и спонсора им, дебелото момченце милиардер в сянка. Не излъчиха кандидат за председател на ЦИрК. По същия начин не излъчиха и правителство. Така помагат на Тиквата да си върне власта и да управлява с благословията на падишаха, с негова подкрепа и под неговото скрито ръководство. ИТН са народоотстъпници, защото с това подриват шанса на Радев за победа за втори мандат и дават шанс за заграбване и на президентската власт от ГЕРП, т.е. зАдкулисно от Сокола. Приближават България към включване в територията на новата Османска империя на Ердоган!
  Ако не се осъзнае от хората, че Борисов е глупав и самовлюбен алчен властолюбец под контрола на Доган и същия такъв е и Славчо, и не им се отреже клона на 11 Юли, България скоро ще спре да съществува. България има нужда от една дясна и една лява партия. И не е решено, че това трябва да са ДБ и БСП. Даже напротив!!!!

 20. Браво! Добре ги нареждаш, ама кой ли те чува, за съжаление?
  Все пак, дерзай, щото други май няма!

 21. Всички се подчиняват на задкулисието. Трядва външна намеса с народ мърша или мърда все едно нища няма да се получи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *