Публикувано на 11.04.2021 / 9:08

ВИДНИЯТ ДЕПУТАТ ОТ „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“: „АЗ СЪМ ПРЕДИ ВСИЧКО НАЦИОНАЛНО ЯВЛЕНИЕ! МАЯ ВЗИМА ВЛАСТТА, ОБЕЩАЛА МИ Е РЕСУРС!“

Максим Генчев, сценарист и режисьор на предизвикалия скандал в широката общественост филм „Дякон Левски“, чийто жанр той сам определи като „магически историцизъм“… та той влиза в политиката.

И стана виден депутат от „Изправи се! Мутри вън!“ в Кърджали, защото бил: „Аз съм преди всичко национално явление!“, гледайте тук:

https://gospodari.com/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8/?fbclid=IwAR1KmDQoPKvID8fBH5ZMSAEqbW4ow9lEx8Gmti6kyE-cxH0zdiO2GYp4ZfI

afera.bg

Коментари 28 за
“ВИДНИЯТ ДЕПУТАТ ОТ „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“: „АЗ СЪМ ПРЕДИ ВСИЧКО НАЦИОНАЛНО ЯВЛЕНИЕ! МАЯ ВЗИМА ВЛАСТТА, ОБЕЩАЛА МИ Е РЕСУРС!“”

 1. Този е за затвора!
  Първо направи един „филм“ дето меко казано е трагедия в киното и няма нищо общо с историческия портрет на Левски, ами и че взе едни пари за него които не обяснимо как с толкова много пари направи тази пародия на филм. После се жалваше в телевизиите как никой не искал филма и не го харесвал и скачаше едва ли не на бой заради критики на филма му. За мене тоя плъх е за публичен линч най-вече заради подигравката с национален образ и после да обясни неимоверно високия бюджет за това нещо лев по лев публично за какво ги е харчел. Защо цялата патърдия с тоя филм беше да гушни едни пари защото яко го е окъсал понеже е толкова тъп, че сам не знае. Един що годе уважаваш се политик никога няма да даде такова интервю.

 2. Виктор Черномырдин : „Хотели как лучше, а получилось как всегда…“

  1. Русские с чтобы та не занялись, всегда автомат калашникова получается. Кроме памятника Калашникова. Когда делают памятник Калашникову, получается памятник Шмайсеру.

 3. Не съм член, симпатизант, застъпник или избран за депутат от „Изправи се! Мутри вън!“, но искам да попитам що за злъч, отрицание и публично осмиване на един творец, не ви харесва филма му-добре, но защо веднага се изсипва всичко лошо върху него и човекът е буквално посочен за най-лошия, пошлия и тнт. Също така мога ли да попитам защо се препраща до формат /т. нар. „Господари на уеба“/, който е силно не обективен и докато се излъчваше в Нова нелевизия, беше едно от най – пристрастните предавания.

  1. Този сладур, избран за депутат, се изцепи, че мая манолова била идеална за премиер и като станела, щяла да му отпуска пари за новите проекти, другият бабикян тая сутрин пак повтаря колко страшни са едни нови избори, затова е възмущението от тия келеши от Изпробвай ауспуха на Мая, най-противната от шестте мафии в парламента.
   Преди малко прочетох нещо, което мислят повечето хора.
   Ако Слави прави правителство с тия и не върне мандата, значи да затъне дълбоко в л…та.

 4. Борисов казал, че „ГЕРБ е първа политическа сила, защото хората одобряват всичко, което правим“ .
  А, вие,, дами и господа, одобрявате ли го ?
  Тези индивиди, които сега се опитват да оплюят президента са от Шайката на Тиквата.

 5. В досегашните „парламенти „, все „национални явления“ влизаха и подредени в редички – на държавната софра лапаха! Явление до явление! И сега пак, много „явления“, много нещо, бе! Скриха даже Северното сияние. Чакайте, че сега някой може да се оприличи на него.

 6. Нямам търпение да гледам неговия нов филм за Христо Ботев! Предният за Левски беше в жанр комедиен уестърн. Какъв ли ще е новият? Някой казват, че сме стигнали дъното – не, отдавна дълбаем неуморно и под него. Този режисьор е просто продукт на 30 години чалга култура у нас. Дано Слави се сети да направи един монумент-паметник на чалгата с евросредства, нещо като „Асамблея на чалгата“.

 7. 128128128
  Национално явление!!!Закъснял си драги!!!Наглоста алчноста злобата и тъпотата отдавна в Парламента ни не са Явление а стандарт за да влезнеш Там!!!

 8. Четох го тоя във фрогнюз, парцалът, обслужващ курнела и маяма.Наистина само малоумен може да иска манолова за премиер.
  Никой не поставя въпроса как тая сбирщина се промъкна с 4,70% и нямаше ли фалшификации не толкова при тиквата, колкото при нея.

 9. Този е психопат. Тъжно е да го слушаш и гледаш. Още един огромен минус за Манолова – по какъв критерий са избирани хората й? При нови предсрочни избори партията й изобщо няма да има депутати. „Обещан му бил ресурс“ за тъпите му филми! Господи!…

  1. Тези случайници едвам влязоха в НС ама са по-гласовити от всички. А Мая вече се изживява като Премиер или председател на НС. Те не ги пускат в селото, они питат за къщата на попа и ресурса на държавата.

  1. Какво става нещо пак ми копаят под краката долния коментар е за Кольо

   1. Кът съ кръстиш четири шестици,6666, всичко шсъ опрай,недей плака. Цивриш съ кът женка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *