Публикувано на 26.03.2022 / 8:25

ВЗИМАТ ИМ СВЕТА! ВЗИМАТ ИМ ЕДИН СВЯТ ОТ 7 МИЛИАРДА ДУШИ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНАТ ЦИФРОВИЗИРАНИ ПОЛУ-ХОРА, КОИТО ДА СЕРАТ ПО КОМАНДА, ДА МРАТ ПО КОМАНДА И ДА ДИШАТ ПО КОМАНДА. АМА СТАНА ФАЛ. ПУТИН ТРЪГНА НА ПЪЛЕН ДЕМОНТАЖ НА СВЕТОВНИЯ РЕД И ПОСТРОЯВАНЕ НА НОВ, МУЛТИПОЛЯРЕН СВЯТ

Путин е архи враг на глобализма.

Войната в момента не е между Русия и Украйна, а между глобализма и Путин.

Именно Путин!!!

Не между глобализма и Русия!

Не се бъркайте. Затова са призивите да бъде убит.

Защото ако дойде друг, могат да се договорят. Защото ако го няма Путин те на другия могат да му дадат цяла Украйна, че и Полша подарък и край.

Тук на никой не му пука за хора и територии, камо ли колко човека ще умрат. Че той к@вида уби повече и какво?

Става въпрос, че им взимат света!

Взимат им един свят от 7 милиарда души, които трябваше да станат цифровизирани полу-хора, които да серат по команда, да мрат по команда и да дишат по команда.

И целия паричен поток от тези 7 милиарда полу-хора трябваше да отиде при 7,8,9,10 човека или фирми, или фамилии.

Това беше плана. И той заработи и беше на 51% готов вече. Мина зелена сделка, мина пандемичния договор, почна дигитализация на валутата, тръгна се към федерализиране на ЕС и т.н. …яко!

Ама стана фал.

Путин тръгна на пълен демонтаж на световния ред и построяване на нов, мултиполярен свят.

След войната САЩ няма да е хегемон, организациите като МВФ, СЗО, СБ, ООН и т.н. ще загубят всякаква стойност, долара няма да е световна резервна валута, всичко ще бъде изхвърлено в канала.

В момента войната има 2 измерения: гореща и студена.

Горещата е в Украйна на терен.

Студената е в интернет чрез пропаганда и в икономиките ни чрез санкции.

Кой е врага?

Врагът са страните наложили санкции: Англосаксонския свят ( САЩ, Канада, Австралия, UK, Нова Зеландия ) + ЕС + Южна Корея + Япония + други.

На страната на Путин са страните от БРИКС, ОПЕК ( почти всички) + други. Останалите са неутрални и наблюдаващи.

Този целия рев и вопъл е защото всичко рухва и си заминава. И сегашния Запад ще бъде принуден да живее според това, което си изработва и произвежда, а не според финтех въртели и силово наложен световен ред.

А той не може и не иска. А и глобалистите ще измрат или фалират, или няма да имат същата тежест. Тези 7,8,9,10 фирми или фамилии не е ясно как ще преживеят катарзиса и какво ще им се случи. А и докато се нагоди Запада, ще мине през глад студ мизерия и ще обеднее.

За какво са му милиарди долари като газта вече се плаща в рубли? За какво ти е тоз долар като половината свят вече има юан?

Българинът не може да осъзнае, че страната му е ВРАГ на Русия във студената война (все още в студената) .

Ние сме членове на ЕС и НАТО значи автоматично сме ВРАГОВЕ. Важно е да го разберем.

Защото това означава, че :

 1. Всички медиа и ТВ и цялата информация около нас ще е насочена срещу Русия. И няма да се допуска истина, просто защото НЕ МОЖЕ да се хвали врага, а трябва да се очерня. Просто не гледайте.
 2. Цялата ни икономика ще бъде насочена срещу Русия за да и се причини вреда, защото се води война и тя е враг. Санкции, мита, забрани, както можем.
 3. Русия също ни възприема като враг и ще ни третира като враг на икономическия и информационен фронт. Тоест никакви облаги, никакви отстъпки за газ и суровини и т.н.

Разберете, ние сме във война.

Ние сме част от студения фронт, това не го схващат нито българите, нито ЕС. Но е факт. Вече воюваме.

Единственият вариант да излезем от войната е да свалим правителството и да излезем от НАТО и от ЕС. Няма друг вариант.

Може ли да стане световна война?

Ами може.

Защото Запада губи всичко: пазари, пари, влияние, власт.

Но е малко вероятно защото дори Байдън призна, че при ядрена война срещу Путин нямат шанс.

Как ще завърши това?

Има 2 варианта:

 1. Путен разчеква всички и почваме да живеем мирно и щастливо.
 2. Путин и съюзниците му си правят техен нормален свят и си живеят там, а ние заедно с ЕС и англосаксонския свят си оставаме в старата кочина и живеем в нашата дигитализирана зеленосделчеста половина и кротко си ставаме полу хора да работим за глобалистите, както си беше по план.

Защо Путин започна това и защо чак сега?

По -късно ще напиша.

Тодор Ангелов

Коментари 43 за
“ВЗИМАТ ИМ СВЕТА! ВЗИМАТ ИМ ЕДИН СВЯТ ОТ 7 МИЛИАРДА ДУШИ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНАТ ЦИФРОВИЗИРАНИ ПОЛУ-ХОРА, КОИТО ДА СЕРАТ ПО КОМАНДА, ДА МРАТ ПО КОМАНДА И ДА ДИШАТ ПО КОМАНДА. АМА СТАНА ФАЛ. ПУТИН ТРЪГНА НА ПЪЛЕН ДЕМОНТАЖ НА СВЕТОВНИЯ РЕД И ПОСТРОЯВАНЕ НА НОВ, МУЛТИПОЛЯРЕН СВЯТ”

 1. Да дават към Берлин по-скоро руснаците!
  Писна ми от тая европейска клоака! А американците хитро разпределят ходовете напред, за да се възползват от европейската бъркотия. Понякога обаче работите се променят по неочакван начин…

 2. Аз не съм враг. Аз съм приятел на Русия. На цялото славянство. Но враговете са много. Медии, те не са български, нито по собственост, нито по съдържание. Икономика, пълна с крадливи неолиберални лумпени. Политика, пълна със соросоиди, ционисти, предатели, кирякстефчовци, атлантисти, фашисти, гадове, селяндури…името им легион. Те не са нито българи, нито славяни, нито хора въобще. Те са врагове. Мои, ваши, на целия свят. И ако Путин рути този пошъл, обречен свят бих ритнал и аз няколко тухли.

  1. Много точно, в продължение на прекрасните обяснения на Тодор Ангелов!
   Ако и сега на простите не им стане ясно на къде са ни повели, никой не може да им помогне.
   Всяко хайванче дори има инстинкти на самосъхранение и брани децата си, а в джендърхалифата (за който не ми пука особено) и в България, разни сорсоиди-туркофили мъчат по всякакъв начин да затрият българите и България.
   Към подобно нещо няма как да отвърнем с толерантност!

 3. Чест и почитания! Ясно, точно и разбираемо! Най-лошото колега е, че ние – България пак сме откъм губещата страна!! За кой ли път?! Защо ли?? Защото т.н. елит и тези назначени и одобрени отвън политици и кръговете около тях са си чиста проба ПРЕДАТЕЛИ и Родоотстъпници и Жаджипенчовци! Те са най-голямото Зло за България и народа и!!!

 4. До Стария брат
  26.03.2022 в 11:55

  Може би сте прав, господине, но аз „женска глава“, както казват сърбите, и като човек, който не разбира от военна политика и като човек на фактите мога да кажа, че много мои приятели и колеги между 50 и 60 години починаха от онкология набързо. И това са хора с хубави професии, добри доходи и редовен живот….

  Малките деца на мои приятели от Сърбия се разболяха от тежка астма и депресия… Като ги разхождахме по София и като мине линейка, пищяха, че и тук има бомби!
  Какво повече!

 5. Тук някой беше написал, че имало забавяне в операцията…

  Ами при 30 ТРИДЕСЕТ ДЪРЖАВИ срещу ЕДНА РУСИЯ,
  която щади човеците и не ги избива, нещата се забавят.

  Както когато ясно са се виждали хората стъпили на мостовете, за да си ги пазят от разрушения, при военната операция на НАТО от 78 – дневните бомбардировки над близката ни Сърбия преди 23 години ….

  Или като при бомбенето и картечарската стрелба от самолети по абсолютно мирно население …
  ……

  На 4 януари 1944 г. от авиобаза край Бари над 100 АНГЛО-АМЕРИКАНСКИ бомбардировача Б-17 излитат в посока България, а целта им е столицата София!

  Поради гъста мъгла и невъзможност да открият набелязаните цели, самолетите бомбардират… съседните селища. (няма да връщат обратно бомбите я!)

  250-килограмови фугасни бомби са хвърлени над Босилеградско, Мездра, Враца, Искърският пролом.

  Най-пострадала от тези бомбардировки е Дупница.
  Около 30 самолета изсипват повече от 150 бомби над мирното население нищо неподозиращо.
  Разрушенията са огромни, много хора загиват под руините.
  В паниката си изненаданото население хуква към планината повечето без връхни дрехи и умират от премръзване…

  Майор Мостин Дейвис от Британската военна мисия съобщава в средиземноморския щаб в Кайро че бомбардировките над Дупница не постига желания резултат, тъй като жп линията не е засегната,

  а бордовите картечари със своята стрелба по… мирното население са предизвикали отрицателен ефект“!
  …………………………….

  По закона за БУМЕРАНГА и закона за СПРАВЕДЛИВОСТТА
  на САЩ би трябвало да им се върнат всичките бомбардировки,

  които са правили в последните 50 ГОДИНИ над цветущи десетки разрушени държави и загинали милиони човеци!

 6. Чувала си е там. И кат падне Марик тез дни , ще видиш какво става. А ваксините какво? Нямат общо с нашите ама никак. Няма странични ефекти. А сега и назална ваксина пуснаха. И таз опорка ти падна. А когато ударят чувала ще напиша статия, щото съм добър човек. Да те информирам.

  1. Нашите отрови са по-хубави от вашите отрови:)
   Само болен русофоб вярваш на западната пропаганда може да вярва, че Украйна има шанс в тази война. Не са такива и плановете на повелителите на киевския клоун. Целта е отваряне на дълбока рана между двата народа, чрез дълга и кървава война, изолиране и икономически удар срещу Русия и разбира се колкото повече православни славяни загинат, толкова по-добре за натовците. Не се информирам от Вас за хода на бойните действия и вероятно ще науча новините, преди да ги опишете. Дано войната свърши по-скоро с победа на антифашистите въпреки, че това засега е далечна перспектива. Не е добре човек да бърка желаното с реалността, защото по време на война най-много се лъже, при това и от двете страни.

   1. За да имаш шанс в една война, от както свят светува трябва да си произвеждаш оръжията. Сун Дзъ го е знаел преди 2500 години 🙂 .
    Да не споменавам, какво имаше навремето УССР, а сега какво точно произвежда – танкове, самолети или кораби. Варяг го продадоха на китайците за скрап а те го направиха реален самолетоносач.

    https://www.youtube.com/watch?v=zT8MyK4V5FA

    И т.н. и т.н. Така, че Украйна показва, какво се случва с всяка една държава проядена от корупция. История известна от памтивека и постоянно забравяна. И къде по-големи империи са загивали от собственото си разлагане от корупция.

    Да не говорим за римската Република, превърнала се в Империя, която на свой ред се разпада. Или Отоманската и т.н. и т.н.

    https://www.youtube.com/watch?v=fgPV6AMbjw4

 7. Не бих могъл да се изразя така точно и ясно като автора. Но ми се струва, че всеки нормален човек усеща именно описаното в текста.

  Тук прогресистите глобалисти веднага ще питат любимото си питане „Какво е нормално?”.

  Ето, това е един мъчителен недъг на света, кривите да се имат за прави, а правите да се чувстват гузни, че са нормални.

  За Нормалното са изписани вагони литература.
  Това е заключено в цялото законодателство на стара Европа, дала пример за цивилизация на цял един свят. Както се казва, японските дипломати носят фрак, европейските не носят кимоно.

  *Няма нищо ново под слънцето*, твърди Еклесиаст във Ветия завет.

  *Единственото Ново в света е Иисус Христос.* -допълват евангелистите от Новия завет.

  Мерим времето на Преди и След Христа. ( E, безбожниците са опитали да земестят Бога под евфеминистичното Преди и След Новата ера.)

  Кога Европа започва да губи устои?
  Когато скри християнският характер на законодателството си. Всички виждат ПОГРОМИТЕ от безбожните неоезически попълзновения.

  Е, намери се качествен водач, в лицето на лидерите на Руската федерация, които провидяха враговете на нормалността.
  И ги назоваха.
  Назоваха ги точно, без обобщителни фрази.

  Врагове не са украинците, а фашистите в Украйна.
  Врагове не са българите, а върхушката, откраднала властта от народа, чрез могъща пропаганда и фалшификации на изборите.
  Не са врагове американците, а кръговете, мразещи Свободата в Бога, и ратуващи робство на материята и поклонение на консуматорството.
  Не са врагове французите, а изпедерастената сган, която крепи измислени ценности, отричащи християнските. ИТН ИТН.

  Ако на господин Путин му бяха врагове украинците, Украйна за 2 часа щеше да угар, поле без нищо отгоре му. И щатите. И които и да са.

  Опитват се да го изкарат луд. Точно по почина на дявола, който отколе е лъжец и упреква другите в собствените си грехове.

  Народът ни го е казал *Крадецът вика: Дръжте крадеца*. Повечето народи имат вариации на този лаф.
  Защото всички са яли попарата на лъжецът на лъжците, изкусителят и съблазнителят. Най-чаровният, когото наричат Слънчезарният, понеже блести с блясъка на бесовската тварна светлина, която ослепява.

  Така, че май иде Видов ден.

  Благодаря на автора!

 8. Замалко да ям бой скоро, като изтърсих по повод събитията, че Путин даже закъсня. Трудно схващат хората….от мързел. Мързи ги да четат, мързи ги да учат, мързи ги да работят….ако може нещо да свият и да зяпат в телефона. Толкоз! Не знам това как се оправя.

  1. Разбира се, че закъсня. Ако беше провел тази операция през 2014 или най-късно 2015 съпротивата щеше да е символична, но Русия не беше готова икономически за подобна крачка. Сега се изпълни мечтата на англосаксонците – да се бият брат срещу брата, православни славяни. В такава война не може да има победители освен тези, които стоят в страни и наливат бензин в огъня.

   1. Може, може и се надявам ние да сме сред тях.

    Мир, който ражда престъпление, жестокости, хитреци, крадци, убийци………. е много по-голяма зло от войната. Войната всъщност ще донесе мир.

 9. Най-напред поздравления за тази великолепна статия. В кратък, систематизиран вид, статията казва много неща така, като са. Казва истината!
  Ето и малко проста аритметика. По данни на Министерството на външните работи на Руската Федерация(МИД РФ), списъка с вражеските за Русия държави включва 48-50 държави. В цял свят общият брой на всички държави е 206, включително такива мини-държави като Ватикана, Сан Марино или Андора.
  Общият брой на държавите обявили санкции и показали враждебност към Русия е 50. Следователно имаме 50/206=50:206=0.242718, т.е. приблизително 0.24. Умножаваме 0.24 по 100%, за да получим в проценти и имаме 0.24х100%=24%.
  ИЗВОД: само 24% или една четвърт(1/4) от целия свят са срещу Русия. Останалите 76%(или 3/4) от света са ZА Русия! Целият континент Африка, цяла Азия(без Япония, Южна Корея и Тайван) и цяла Латинска и Централна Америка са тези, които подържат Русия!
  Всякакви останали коментари са излишни. И нека САЩ и колективният слугински Запад да си ги приказват и пишат лъжите, измамите и фалшивите(фейк) новини, колкото им душа иска – това нищо няма да промени. Техният край е вече очевиден. Планът за Новия световен ред просто се провали. Време им е да свикват с това.

  1. По повод аритметиката Ви, поинтересувайте се на колко държави английската кралица им е „някакава“ въпреки, че те са „независими“-само Индия, Пакистан и Бангладеш са около 2 милиарда……За Канада, Австралия и пуделчето САЩ да не говорим. Който разбрал, разбрал……..Месец май 2022 ще е интересен…

 10. Divide et impera! Путин – „антиглобалист“? Много бързо забравихме кой и как наложи ваксо-терора в Русия. Да, пенсионираха показно Чубайс, но петата колона е все толкова силна, макар и притихнала. Просто замениха Ковид с войната в Украйна. Средствата са други, но целите (цензура, насаждане на омраза между бъдещите свръх-клъстери, унищожение на икономиката, налагане на нов социално-икономически ред и диктатура) са същите. Проектът за един глобален свят е история и е замен от нов – свят от няколко свръх-клъстера. САЩ, Япония, Великобритания и страните от „Commonwealth“ са единия. ЕС са друг, но тук ми се струва, че част от славянските страни ще бъдат в следващия клъстер. Русия в територията приблизително на СССР ще бъде трети. Китай, Тайланд, Виетнам, Индонезия, Малайзия, а може би и двете Кореи ще са трети. Африка, Латинска Америка ще са четвърти и пети. Близкия Изток с Турция и Пакистан ще са шести, а Индия и Бангладеш седми. Нищо не се е променило, просто кралете в сянка разбраха, че за да е стабилна системата, трябва да е специфична за всеки район (религия, култура, исторически връзки и обичаи).
  Никой не е отменил новия световен ред, а за мен Путин е част от него. Погледнато от тази переспектива, това обяснява ограничените военни части задействани в Украйна и продължителния характер, който „операцията“ придобива, както и западните санкции.

  1. Ако всички тези „свръх-клъстери“ ползват средства за разплащане, израстнали от корена на „червения щит“ – тогава донякъде сте прав.
   Пробния камък е евентуалния централен контрол върху банките за всяка общност.

 11. На Титаник, когато му доѝде ВРЕМЕТО, всички БОГАТИ търсеха единствено СПАСИТЕЛНИТЕ ЛОДКИ!

  И даваха пари…

  1. Украинската специална операция е ето тоя момент от историята на Титаник(т.е. европейския съюз), не северна Америка, тя си кораб сам по себе си :

   https://www.youtube.com/watch?v=5Me76JcCIyc

   Проблема е, че българската шлюпка тече и никой дори не се сеща за нея защото в салоните се вихрят танци и само проскърцването и вибрацията от удара показва че нещо не е наред. Но до разцепването има още много време, а и осъзнаването, дори на командния състав на лайнера още не е започнало. Така, че предстоят интересни времена, както казват китайците. Много опасни и с големи възможности !

   https://www.youtube.com/watch?v=PGKpT1oGAnQ&t=9600s

   Titanic met her fate and sank creating one of the most infamous tragedies in history. – забелязвате ли че Титаник е тя, не той или то 😉 ?

 12. Това е началото на края на лъжовната политика наречена „демокрация“ и на неолибералното управление, което в цялата човешка история се идентефицира с робовладелския обществен строй, през която епоха именно се ражда мафиотската химера наречено „демокрация“. Сълзливите постулати „права на човека“, „свобода на словото“, „пазарна икономика“ и други тъпизми доведоха до това 1% от населението на света да разполага със 70% от материалните и финансови капитали на света. В последният доклад на ООН се казва „29 човека разполагат с 50% от световните капитали”. Това ли е демократичното равенство на пазарната икономика? Да се умира от глад ли е свободата на човека? Липсата на справедливо правораздаване ли е свободата на словото? Големи държави като Русия и Китай вече се ориентират към водене на политика насочена единствено и само към защита на НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ на ДВУСТРАННА ОСНОВА, а не на някакви международни гейски и джендърски съюзи, организации и комитети.

 13. Отдавна съм го написал:

  В наше време НЕОЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ се явява най-долната и уродлива форма за съществуване именно на РОБОВЛАДЕЛСТВОТО, прикрито под маската на някакви права на човека. След като 1% от населението на света притежава 80% от материално-финансовите му блага, то това не е нищо друго освен РОБОВЛАДЕЛСТВО. С цел ПРИТЪПЯВАНЕ на човешкото чувство за справедливост СЪВРЕМЕННИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ създадоха такива организации като Европейски съюз, Шенген, НПО-та и други, и проучиха и назначиха за държавни ръководители представители на МАФИЯТА. В този смисъл НЕОЛИБЕРАЛИЗМА, като последен и най-уродлив стадий на ДЕМОКРАЦИЯТА навлезе в своя последен стадий на съществуване наречен – НЕОЛИБЕРАЛЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ. Съдбата му в никакъв случай не може да се реши по мирен път – или той ще бъде премахнат със сила или ще ни въвлече в световен военен конфликт.

 14. НАТО и ЕС са като бесилки за България!
  Колкото по-бързо излезем от тези съюзи, толкова по-добре за България!!!

 15. Жители на Мариупол: Националните батальони разрушиха града до основи С началото на освобождението на Мариупол украинските националистически формирования, заселени в града, взеха за основа тактиката на изгорената земя.

  За това разказаха очевидци. Съответното видео беше публикувано от Щаба на териториалната отбрана на ДНР, предаде кореспондентът на PolitNavigator. „Видях, че украински военни влязоха в къщата ни, качиха се на покрива и стреляха от едрокалибрено оръжие. В нашата къща дойдоха бронетранспортьор и „Гради“, стреляха в посока Восточный. Видях как идва танк, стрелящ към Восточни и по девететажната сграда“, каза тридесетгодишният Александър Милославски, евакуиран от Мариупол. https://www.politnavigator.net/zhiteli-mariupolya-nacbaty-razrushili-mariupol-do-osnovaniya.html

 16. ФАЩ/НАТО всячески се опитват да провалят започнатото от Путин ,те имат спешна нужда от включване в конфликта и търсят начин …всички знаем любим претекст за намесата на НАТО в събитията в Украйна е възможна, ако Русия използва химическо оръжие, каза Джо Байдън. „Химическите атаки“ е любим трик на американците. Именно тях САЩ използваха като претекст за атаки срещу Ирак и Сирия. И в двата случая заплахите за използване на химическо оръжие по-късно се оказаха измислици. Изглежда, че в Украйна сега готвят провокация по „сирийски сценарий“.

  Въпросът за намесата на НАТО ще бъде на дневен ред, ако Русия използва химическо оръжие в Украйна, обеща президентът на САЩ Джо Байдън, говорейки в Брюксел в четвъртък след срещата НАТО. Американският лидер беше попитан дали според него руският президент Владимир Путин обмисля възможността за използване на химическо оръжие в Украйна и как биха могли да реагират САЩ или НАТО в този случай.
  Продължава след рекламата…

  „Не мога да отговоря на първия въпрос. Не мога да пусна разузнавателни данни. Това е първото. Второ, ние ще отговорим, ще отговорим, ако той го използва“, каза Байдън. Какъв точно ще бъде отговорът ще зависи от естеството на използването на химическо оръжие, добави той. На уточняващ въпрос дали това е военен отговор, американският лидер уклончиво обеща: „Това ще доведе до пропорционален отговор“ и добави, че окончателното решение в НАТО ще бъде взето в случай на описаното развитие на събитията.
  Германският канцлер Олаф Шолц подхвана темата: „Всяко използване от Русия на химически или биологични оръжия в Украйна би било нарушение на всички правила, всички споразумения и всички съществуващи конвенции. Можем само да кажем: не го правете!“
  Френският президент Еманюел Макрон беше още по-неопределен. Запитан за реакцията на Запада към хипотетична химическа атака в Украйна, той каза: „Ние се подготвяме, работим, но няма да обявявам никакви червени линии по този въпрос“.
  Малко преди речта на Байдън, „Ню Йорк Таймс“ съобщи, позовавайки се на собствени източници, че властите са създали специална група „Тигър“, която разработва план за реакция на Вашингтон в случай, че Москва „използва ядрено, биологично или химическо оръжие“.

  Игор Коротченко, главен редактор на списание „Национална отбрана“, смята, че Байдън по същество е маркирал „червена линия“, след преминаване на която САЩ са готови да отприщят война срещу Русия. „Не можем да го изключим. Но ако той започне Трета световна война, тогава в крайна сметка между Атлантическия и Тихия океан, вместо САЩ, ще има проток на името на другаря Сталин. За агресия срещу Русия САЩ ще получат ядрен удар в отговор. Мисля, че Пентагонът и Белият дом ясно осъзнават това“, каза Коротченко. С изявлението си Байдън „всъщност тласка Зеленски към мащабно повторение на провокации, които вече се случиха в Сирия през 2013-2017 г. и в Ирак през 2003 г.“

 17. А тук още веднъж се оказа че Сърбите пак са на печелившата страна ,а ние за пореден път сме на губещата .Сърбите се оказаха мъже със топки а не либерални джендър проститутки като ние Горят в ада!“ – Сърбите на митинга проклинат Олбрайт и подкрепят Русия Масова акция в подкрепа на руската операция за денацификация на Украйна сложи край на поредица от мемориални събития, които се проведоха днес в Сърбия по повод 23-тата годишнина от началото на агресията на НАТО срещу Югославия.

  През целия ден хората носеха цветя към паметниците на загиналите в тези събития. И така, до скулптурата, изобразяваща Милица Ракич, тригодишно момиченце, което загина от летящ фрагмент в банята на къщата си, с надпис „Ние бяхме само деца“, служители на руското посолство в Белград и Руския дом положи цветя. https://www.politnavigator.net/gori-v-adu-serby-na-mitinge-proklinayut-olbrajjt-i-podderzhivayut-rossiyu.html

 18. Според бившия депутат на Върховната Рада Иля Кива Западът е готов за разделянето на Украйна.

  Бившият депутат от Върховната Рада на Украйна Иля Кива публикува карта на разделението на Украйна в своята Telegram.

  Според него тази карта е била показана в Полша в ефира на местния канал TVP1.

  Според Кива тази карта показва, че Западът е готов да раздели Украйна.

  В какъв контекст полският канал показа тази карта, Кива не каза.

  Според експерта картата показва, че в Украйна остават само централните и северните райони, докато част от териториите, включително Лвовска област, Иваново-Франковск и други региони, фигурират на тази карта като полски.

  Закарпатието, според картата, е „оттеглило“ от Унгария, а Одеса, Николаев, Херсон, Запрожие, Днепропетровск, Харков и Донбас са маркирани от руснаци. https://www.pravda-tv.ru/2022/03/25/525426/zapad-polnostyu-gotov-k-razdelu-ukrainy

 19. Лукашенко към НАТО: Ненормалници! Путин и Русия ще ви стъпчат, преди да гъкнете! Лукашенко си дава ясна сметка за силата на Владимир Путин и Русия!

  Александър Лукашенко може и да е обвиняван в невъздържаност редица пъти, но показа повече разум и логика от останалите. Президентът на Беларус изказа ясната си позиция за Владимир Путин, Русия и войната в Украйна, както и за безумните идеи на НАТО. http://www.budnaera.com/202201f/2211362.html

 20. Вижте дори и Карибите не са подлоги на англо-американския фалш както ние го правим

  https://ca.news.yahoo.com/prince-william-kates-tour-meant-180950276.html

  Направо е време да тръгнем пак на улиците… това правителство и президенство дето позволяват да бъде потъпкване на националната ни конституция трябва да си отидат

  1. Няма да си отидат лесно. Така са се окопали във властта , а и така им хареса ,че правят парка след партия . А ,и този път няма кой нито да плаща за протести , нито да ги организира.

 21. Я сега един малък тест за „службите“ и КРС: Спрели са ТАСС, РИА, Правда, Взгляд…, ама сайтовете им си вървят идеално не на точка ру, ами на точка ком.

  1. Ако досега автоматически се приемаше че „$“ е опорната точка на световната финансова система, а „.“ е опорната информационна система:

   То относно първото вече е ясно,

   но относно второто, вероятно, ако се наложи, ще се намерят умни хора които да създадат неѝм-сървъри и ди-ен-ес система която да се върти около нещо друго – „*“, „,“ „+“ та дори и (по-трудно) „z“ например.
   Не съм интернет инжинер да изпадам в подробности, просто „пожелателно мислене“ ..

   Тогава и гордите държащи „топ левъл домеѝни“ и силикон-мозъците може да изтърват конците за тотален информационно – пропаганден контрол, ама това е друга дълга тема

 22. Ако Корона беше доктрина,то ,,Опасноста“ от Трета Световна война е също доктрина !

  Някои казват ,че тази война ще е без използване на атомни бомби.
  Замисълът е, оскотели от глад и безпътица хора, да се изправят пред единствената възможност да започнат да се избиват като гладни зверове !!!

  Това е най-жестоката и страшна война,но тя ще пощади Земята и ще я прочисти !
  Така е писано,така са го измислили…

  Оръжие ,крепости,бункери,затворени градове … сред абсолютен ,разрушителен,всепоглъщащ ХАОС !
  Реки от лава…

  Венсеремос.

  П.пис
  Ако Путин бърка нечии сметки,то е пак в тази посока – Създаване на спасителен остров в ХАОСА .
  Проблемът е ,че този ,,Остров“ е много голям,прекалено голям и именно затова не се вписва в Сметката !!!

  1. “Кинжал” доказа на Елитите,че напразно харчат за бункери

  2. Със всичко казано съм съгласен, но не съм много сигурен, че ще е без атомно оръжие. Все ще принудят Русия по някакъв начин да го използва или пък краваро-европейците ще се пробват първи.
   Просто нямат време да чакат да се самоизбиваме 7 милиарди по улици и площади. Видя се при оФид@, че хората взеха да се освестват, така че чакането може да им обърка сметките отново.
   Дано се окажеш прав, де, аз не държа в никаква степен да пророкувам.

 23. Един начин имаме за да се спасим от тази луда сатанинска измет е, като излезем от нато и ес!Всички трябва да се противопоставим на това адско зло!Обединени и заедно твърдо застанали срещу тъмните сили няма сила която може да ни събори!

  1. Никой няма да ни позволи да излезем . А , и нашите управници нямат интерес ще им спрат всякакви финансови потоци .

  2. Как ще ни пуснат да излезем?
   Със сорсоидните изборни машини?
   Със несъществеващото право на референдум?
   Аз затова от доста време пиша, че войната е единствеността възможност да оцелее известно количество българи. Ако останем в сатаниската част на света като роби на Ариман, просто ще ни заличат. и Както виждаш доста успешно се справят. От над 8 000 000 християни останахме под милион само за 30 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *