« Върни се назад Публикувано на 27.11.2014 / 14:13

Вече си правят ташак с ДАНС. Писанчев става за кашмер. Вътрешната обвързаност е като проточени „свински черва“ – от Сарая до „онзи свинарник“ в Банкя.

Владимир Писанчев ДАНСЦв.Цв. се върна с инструкции от САЩ: Писанчев оставя впечатление, че не се справя. Б.Б. ще бере ядове с Д.П. и Доган.
„Владимир Писанчев оставя впечатление, че не се справя. От Реформаторския блок казаха, че все пак това е добър момент да бъде подадена оставката от Писанчев. Аз смятам, че с промените в закона за МВР, които ще имат пряко действие върху промените в закона за ДАНС, тогава вече можем да направим по-цялостен анализ.“, редна Цветан Цветанов в кулоарите на парламента. „Цялостният анализ“ означава да натирят топтан главния секретар на МВР, Светлозар Лазаров, и председателя на ДАНС Владимир Писанчев, за да изпълнят инструкциите на янките в София.

„Когато започнат да действат комисиите, ще можем да имаме повече ясна представа за дейността на ДАНС през последната година и половина и дали, че това което остана като впечатление от казаното от г-н Писанчев за несправяне от негова страна, ще стане ясно, като бъде изслушан в комисия.“. Цветанов подсказва какво трябва да очаква шефът на ДАНС от новия тандем „Атанасов-Цветанов“. Тормоз, разбира се, тормоз по отчетност, процедури и инструкции от САЩ. „ДАНС трябва да противодейства, а не да наблюдава. Притеснени сме от думите на Писанчев, че Агенцията „наблюдава процеса“. Не чухме нищо смислено от него.“, изцепва се прокурорски Цв.Цв.
„Това, което каза Писанчев, е, че има изтичане на информация. Той пряко обвини Окръжния съд в Пазарджик за изтичане на информация и това е наложило избързване. Загубили са много от това избързване.“, ниже Цв.Цв. обвинително. Апропо. Защо изобщо дрънкат, че е имало „закрито“ пленарно заседание, щом като някои от депутатите плещят като комунист на разпит пред Гешевите следователи.
Според председателя на парламентарната група на ГЕРБ шефът на ДАНС не е бил в състояние да отговори на въпроси, които са му били зададени. „Те са от обща култура, като председател на ДАНС той трябваше да отговори, поне от уважение към депутатите.“, изгаври се Цв.Цв. с Владимир Писанчев. Ако и това не е координирана атака на Цветанов и Атанасов срещу Писанчев, тогава какво – шеги и закачки в пленарната зала и кулоарите на парламента ли?
Сега на ход е Бойко Борисов. Ако се скатае и притаи, значи го е шубе от американците. Ако и той влезе в играта на Цветан Цветанов и Атанас Атанасов, ще бере ядове с Д.П. и Доган. Не че на тях няма да им е сложничко да се правят на бранители на „евроатлантическите ценности“, както хлевоусти напоително Лютви Местан с подобострастно лицемерие, а да скачат срещу отстраняването на шефа на ДАНС. Да видим кой как ще си изиграе картите.

Вече си правят ташак с ДАНС. Нидал Алгафари се изля за „нескопосания филм“ на Писанчев и Сие

Приятели, от няколко дни службите ни развяват байрака на борба с така нарочените за джихадисти в България. Някак изникват въпроси, чийто отговори очаквам някой да даде: Защо само в циганската махала от целия свят се проповядва радикален ислям. Те нали са тайни клетки? Дали са говорили, че трябва да се избиват християни и неверници публично? Ако е така тези хора не са тайни или са психически болни, а тези, които трябва да се оправят с този проблем, се наричат психиатри, а не спец. служби.
Войните на Ислямската държава стрелят с патрони, които те не произвеждат. Ползват оръжие, което те не произвеждат. Предвижват се с техника, която също не произвеждат. Тези, които ги произвеждат, ги знаем всички и те са компании в изключително уважавани държави. Имам усещането, че когато някой по някакъв начин притисне една партия в България и много услужливо се появяват хора, които искат да се строят паметници на турската армия, строят грамади, създават движения или партии на основата на етно омразата, радикални ислямисти в циганските махали и прочие.
Дейността на службите е да работят тайно и чрез агентура, и да следят, а в случая правят нещо като нескопосан филм, чиято цел е всичко друго, но не и борба с организиран ислямски радикализъм. Действията на спец. службите допринася само за едно с тези си действия… всяване на страх и напрежение и глупава показност пред братските служби, че нещо се прави.
Ако „великите сили“ искаха да направят нещо, за да има умерен ислям, щяха да инвестират една стотна от парите за бомби в ислямските университети като джамията Ал Азхар в Кайро, Омеядите в Дамаск, в Кербала, Пакистан и т.н.. Нямаше да обучават войни и да ги въоръжават, че сега да се борят с тях. Ислямистите в Ирак и Сирия се бият с оръжие, подарено или продадено от същите миротворци сега.
И последно… тези хитри, коварни, опасни и много креативни ислямисти, които не могат да бъдат открити от службите на великите и с много големи бюджети, а в България са се спрели на човек, за който твърдят, че е болен шизофреник. Има нещо гнило, ама не е в Дания!
Нидал Алгафари, Фейсбук

Писанчев става за кашмер. Атанасов: Разбрахме, че има една „спяща клетка“ – ДАНС, искаме оставка

„От парламентарната трибуна му поискахме оставката при оценката на дебата, защото не можахме да разберем дали в България има „спящи клетки на радикален ислям, но разбрахме, че има една спяща клетка – ДАНС, искаме оставката на Писанчев“, изригна депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов, който от седмици се точи да става председател на комисията за вътрешна сигурност в парламента.
Очевидно кадърът на Иван Йорданов Костов вече се опитва да дирижира процесите в сектора на специалните служби. „Изслушването беше безсмислено, безсмислено беше да бъде закрито, защото никакви секретни данни вътре не бяха съобщавани“, отсича Атанас Атанасов.
„България е в центъра на сериозни събития. Тя се намира между две големи кризисни точки, които са дългосрочни и няма да свършат скоро. Нуждаем се от много внимателна стратегия. Опитахме се да направим превенция на нещо, което се опитва да се създава и мисля, че няма да е единствено. Цялата държава трябва да направи анализ на ситуацията и стратегията на това какво правим между тези две кризисни точки.“, обяснява се като ученичка Владимир Писанчев.
Владимир Писанчев горчиво ще се кае, че не си подава оставката. Вече става за кашмер. Той се „отчита“, че в момента няма терористични групи в България, а му отвръщат, че ДАНС е единствената „спяща клетка“. Коя читава служба по света ще иска да си има работа с ДАНС, след като шефа й го правят на пет стотинки в кулоарите на парламента? Резил. Порнография. Потресаваща сапунка. Цирк.
Да повтаряме ли, че всеки народ си заслужава управниците? Че Писанчев е „мишката на Д.П.“, пишем от момента, в който го тропосаха като „първа резерва“ на „КОЙ предложи“. Обаче. Кой ще поиска оставките на Цв. Цв. и онзи, когото описваха като „Гном“, когато наследникът му се окаже още по-голямо, пардон за бруталния каламбур, МИШЛЕНЦЕ?!
Кой, кой, кой? Суверенът? О, да, как да обвиняваме Народа, след като блоковата обвързаност ограничава суверенитета на България по определение. Вътрешната обвързаност е като проточени „свински черва“ – от Сарая до „онзи свинарник“ в Банкя. Писанчев, мъж ли си, Писанчев, или „спяща мишка на Д.П.“?!

Гаргарата с Писанчев ескалира. Предлагат инспекторка за шеф на ДАНС, спира терора на циганските сватби в Пазарджик

„Регионалната здравна инспекция в Пазарджик не възразява срещу предложението за промяна на Наредбата за обществения ред на община Пазарджик, касаеща провеждането на шумни тържества и даде положително становище.“, заяви директорът на инспекцията, д-р Фани Петрова. „Здравната инспекция застава категорично зад радикалното решение на въпроса. Сватбите на открито трябва да бъдат забранени, защото за това си има регламентирани места. Така, както се провеждат българските сватби, редно е и ромските да бъдат на закрито и да не нарушават обществения ред.“, подчерта д-р Петрова пред радио „Фокус“.
„Правили сме многократно измервания в жилищните сгради и винаги шумът е бил над нормата. Засипани сме от жалби и сме изпращали в срокове протоколите за предприемане на административно-наказателни мерки от страна на общинската администрация.“, продължава директорът на Регионалната здравна инспекция в Пазарджик. Д-р Петрова признава, че до момента няма случаи на отправени заплахи срещу здравните инспектори по време на проверки в ромския квартал.
Зевзеци тутакси предложиха д-р Фани Петрова за шеф на ДАНС, защото хем щяла да се справи със „шумните клетки“, хем щяла да даде възможност на тероризираните пазарджиклии да поспят. Гаргарата с Писанчев ескалира. Д.П. се таи. Борисов се е покрил.

www.bgsniper.com

 

 

«