« Върни се назад Публикувано на 09.09.2023 / 17:53

ВЕЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА СИ *УЙ. ВЪЗПРИЕМА СЕ КАТО ПРИЗНАК НА КАРИЕРНО ИЗРАСТВАНЕ. ПРОБЛЕМ Е ОБАЧЕ, АКО *УЙ ТЕ Е УДАРИЛ В ГЛАВАТА

Наблюдавам разрастващата се просташка, примитивна и наглееща информационна система, лишаваща се от всякакъв вид нравствена ценност.

Повлечен от нейния дух отбелязвам цинично, за да бъда разбран от нея:

– Вече не е проблем да си *уй…

Възприема се като признак на бързо кариерно израстване.

Проблем е обаче, ако *уй те е  ударил в главата.

Тогава глупостта в теб става безкрайно амбициозна, нагло авторитетна и болезнено незадоволена.

Спомням си, в студентските ми години, доцент Петър Илчев, мир на душата му, (баща му е небезизвестният Стефан Илчев – съветник по въпросите на езикознанието на цар Борис III-ти) по време на една от лекциите му ни попита:

– Знаете ли от къде произлиза лексемата „хуй“?

Разбира се, при този въпрос, всички започнахме да се смеем.

Той най-сериозно продължи:

Разхождала се с каляската си руската императрица Елисавета Алексеевна заедно с Александър Востоков, който дворянското семейство ползвали като съветник в областта на езикознанието.

Изведнъж, на една от стените на домовете, императрицата забелязала трибуквен надпис „ХУЙ“, изписан с добре изографисани главни букви.

Младата княгиня била ужасена от разврата, който процъфтявал навсякъде около нея в двора, в който похотта се приемала за забавление.

Повлияна от това, решила да накара изтъкнатия езиковед да се почувства неудобно като му посочила това улично творение и го запитала:

 – „Какво е това? Какъв е смисълът на това трибуквие?“

Била с очакването, че ще предизвика неудобство в начетения си събеседник, но за съжаление останала дълбоко изненадана от отговора му.

Александър Востоков, оставайки напълно сериозен при този въпрос, отвърнал:

– „Хуй“, ваше величество, е славянска, стара лексема, която е повелително наклонение на глагола „хавать“, което ще рече – „пъхни“.

Та, някои самозабравили се в услугите си „повелителни наклонения“, считащи себе си за информационни титани, е добре да внимават какво се опитват да „пъхнат“.

И дали това, което на тях им „пъхат“, та и те, сервилничейки да го „пъхат“, един ден няма да ги доведе най-малкото до главоболие…

Велин Хаджолов

бивш шеф на ОСА в ДАНС

Бележка на Веселина Томова: Уточнявам, че „новата версия“, че Алексей Петров бил убит, защото „подслушвал Руското посолство“ е *уйня на цяла страница на в. Уикенд, който надмина и най-големите психопати в измислянето на „топ“ кретении около Алексей Петров, с единствената цел – колкото може по-далеч да бъдат отдалечени читателите от Истината за убийството.

Като видите чорбаджиите и менторите на вестника, моментално ще си направите извода КОИ имат сметка от тези разпространявани идиотски *уйни.

Впрочем, същият вестник Уикенд продължава да разпространява и снимката на убития Алексей Петров.

И тук се налага пак да уточня нещо важно! Снимката на убития Алексей получих още на втория ден след убийството услужливо на телефона си чрез посредник за да стигне до мен. Беше изпратена и на мой близък приятел колега. Тъп контролиран милиционерски прийом. Не се вързахме.

И като не се вързахме, се принудиха да използват ратаите си от в. Уикенд за да разпространят разстреляния Алексей Петров, сниман в близък план.

Знам тримата „висши“ ченгета, които първи бяха до трупа на Алексей. Вероятно един от тях е снимал с телефона си за да изпрати снимката на „Главния“, че да е „топ“ сигурно, че Алексей Петров е умрял, а същият „Главен“ е дал „добро“ снимката да се пласира на „журналята“… Знаков момент е – защо така натрапчиво и задължително трябваше да се пласира и публикува кървавата снимка на разстреляния Алексей Петров, но и да е знаков момента, у нас няма т.нар. „разследващи“, че да четат знаците. Има само *уйове!

Като „уикендовци“, които написали, че Алексей Петров не само подслушвал руското посолство, ами давал и информацията от подслушването на „някои фигури“ от ДАНС… Само пълни идиоти могат да публикуват такива идиотщини. Идиоти, които нямат и грам хабер нито от ДАНС, нито от Алексей Петров, нито от „някои“-те „фигури“ в ДАНС, които нямат нищо общо с Алексей Петров… Идиоти, които обаче не смеят да гъкнат за едни други „някои фигури“ бивши в ДАНС с „мотив“ за елиминирането…

Не *уй, а КУР!

КУР за тия лайнари, наричащи себе си журналисти, а всъщност педалски слугинчета на Мафията, която управлява. Включително и убийствата.

«