« Върни се назад Публикувано на 13.05.2014 / 22:46

ВЕСЕЛИН ДАНОВ, ЮЛИЯ КУНЕВА И КАЛИНКАТА НА ЦВЕТАНОВ В ПЛИТКОУМНА ИНТРИГА СРЕЩУ БАРЕКОВ

 

Едно будоарно – виолетово сайтче, собственост на осъдения като организатор на престъпна група за наркотици и проституция, признал се за виновен, за което – Веселин Данов, в което се изявяват „корифейките” на „журналистическата мисъл” Юлия Кунева, любителка на бирите от сутринта и Калинка Пенчева – бившият говорител на ОД на МВР – Варна, изхвърлена от МВР, заради репликата „селски глупак” и на която Бойко Борисов бе кръстник на детето, се напъна да спретне тъпоумна интрига по явна поръчка срещу Николай Бареков.

Дановите дописнички решили да сведат до десетината си читатели онова, което им е продиктувал чорбаджията им Данов, който им плаща хонорари, които иначе не декларират пред НАП.

За да обслужат интересите на гербаджиите, Данов и компания с истерична злоба, завист и комплексарство плюят по „аферистката на варненската журналистика”, като разбира се се посират да и напишат името, за да не им перне иск за поне 500 000 лева, измисляйки си, че журналистката ходела из Аспарухово заедно с неин приятел да купува гласове за Бареков по … 30 лева.

„Аферисткака” на всичкото отгоре била и прошушнала на „България без цензура”, че щели да отвличат сина на Николай Бареков и то щели да го отвличат „кръгове от БСП”, и понеже „аферистката” имала връзки с ДАНС тя била дала на Бареков „ценната информация”, че детето му било „застрашено”.

Цялата Данова дописка е толкова алкохолно некадърно написана, че измишльотините в нея няма да докарат нито стотинка лев от рекета на поръчката, която изпълняват за интересите на Данов.

Данов толкова се е загрижил за Николай Бареков,че го призовава да размислел преди 25 май на какво „приятелско рамо” разчитал.

Изхвърленият от обществения живот Веселин Данов, очевидно изпитва болки и страдания не само в задните части, болки с които беше известен в ареста, и се чуди каква мръсотия да сътвори, че белким пак се прочуе.

За целта Дановите поръчкови дописнички упражниха опит с напълно лъжовни дописки да изрекетират варненски бизнесмен наскоро, след което хрисимо свалиха материала от сайта си. Данов знае защо.

Малко по-късно Данов реши да изкара бившата си секретарка едва ли не отвлечена за да работи като проститутка, което естествено бе пълна лъжа. Данов пак си знае защо.

Долнопробните боклуци, сътворени под формата на „журналистически материали” в комплексарското нещо, наречено сайтче на Данов, целящи единствено разчистване на личните му драми, злоби и мръснишки поръчки, са лика прилика както на чорбаджията, така и на прислужниците му.

С такова „ниво” Данов може да накара Бареков само да си го премести.

А ние понеже познаваме издъно „стоката” Веселин Данов му пращаме много поздрави и мил пардон „горе на черешата”  на Портних и авера му Арамов.

Те си знаят защо.

Afera.bg

 

«