« Върни се назад Публикувано на 08.05.2014 / 19:14

ВЕСЕЛИН ДАНОВ СЪОБЩИ, ЧЕ СЕКРЕТАРКАТА МУ ИЗЧЕЗНАЛА В КИПЪР, СЪС СЪМНЕНИЯ, ЧЕ БИЛА ПРИНУДЕНА ДА ПРОСТИТУИРА.

 

В сайта на Веселин Данов се появи съобщение със следния текст: /б.р. правописа е дело на сайта на Данов/: „В РЕДАКЦИЯТА НА САЙТА СЕ ОБАДИХА ЗАГРИЖЕНИ ХОРА КОИТО ПОМОЛИХА ЗА ПОМОЩ! ИЗДИРВАТ ЖЕНА НА 32 ГОДИНИ – СТАНИМИРА ПОЛИЕВА СТАМЕНОВА ,ЗАМИНАЛА ЗА КИПЪР НА 14 МАРТ 2014 г . СЪЩАТА Е КАЗАЛА,ЧЕ ЗАПОЧВА РАБОТА В ЛИМАСОЛ В НАЙ ГОЛЯМАТА ФАБРИКА ЗА ТОРТИ ТАМ.СЛЕД ТОВА Е ИСЧЕЗНАЛА ,КАТО ТЕЛЕФОНА И Е ИЗКЛЮЧЕН .

ИМА СЪМНЕНИЯ,ЧЕ Е ПРИНУДЕНА ДА ПРОСТИТУИРА ОТ ХОРАТА ПРИ КОИТО Е ОТИШЛА. ПРИЯТЕЛИТЕ И ОБЯВЯВАТ НАГРАДА ОТ 1000 ЕВРО ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО НЕЯ!”

Не е публикувана снимка, както и телефонен номер, на който да бъде съобщавана информация.

Станимира Стаменова дълги години бе секретарка и сътрудник на Веселин Данов. Тя бе в листата за общински съветници на партията на Веселин Данов и влезе като съветничка в местния парламент след ареста и отстраняването от Общинския съвет на Данов.

Станимира движеше цялата документация на фирмите и делата на Веселин Данов.

Съобщението, написано в сайта на Веселин Данов, странно се появява едва сега, въпреки че е упоменато, че Стаменова е заминала на 14 март за Лимасол.

АФЕРА получи информация от среди близки до Стаменова, че Станимира Стаменова се е уредила да живее и работи в Кипър, и че не е изчезнала. Защо Данов анонимно я търси с подобни „wanted” – съобщения, е в сферата на интригите, на които той е господар, твърдят източниците ни.

Afera.bg

 

«