« Върни се назад Публикувано на 24.10.2023 / 16:54

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА СЕЗИРА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ШЕФА НА ДАНС, ШЕФА НА КПКОНПИ И МИНИСТЪРА НА МВР ЗА ЗАКАНИ ОТ СТРАНА НА ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ

До Главен прокурор на България

До Председател на ДАНС

До Председател на КПКОНПИ

До министър на МВР

                                       СИГНАЛ

от Веселина Томова, собственик и главен редактор на сайта www.afera.bg

Гр. Варна, ул. …………………., телефон ……………………

      В качеството ми на журналист публикувах в сайта АФЕРА поредица от статии, касаещи бруталното, арогантно, мутренско поведение на областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков към членове на ДПС, както и безпрецедентните му прийоми на авторитарно управление на организацията.

      Публикувах и разследване за съмнителни финансови операции, свързани с обществени поръчки, дадени от МОН на фирма на тъста на областния управител на ДПС Варна Сали Табаков.

     След публикациите ми до мен достигнаха закани и заплахи, отправени от областния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, че ще се разправи с мен, и че „ще видя какво ще ми се случи“.

    Предвид турболентната ситуация в самата организация на ДПС – Варна и бруталните действия на областния председател на ДПС – Варна към членове на ДПС, които публикувах и във видео в сайта си АФЕРА, както и предвид това как областния председател на ДПС – Варна се отнася и се разправя със собствените си съпартийци, приемам тези негови закани към мен и сайта ми съвсем сериозно и основателно.

    Настоявам за съответните действия и проверка от страна на поверените ви институции.

 Прилагам публикациите в сайта АФЕРА, както следва:

Публикувано на 22.10.2023 / 17:29

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО!/

АФЕРА:Публикувано на 22.10.2023 / 18:42

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“, НОВ СКАНДАЛ В ДПС – ВАРНА! ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗАПЛАШВА ОБЩИНСКИЯ И ИЗЗЕМВА КОМПЮТЪРА МУ! СЕЗИРАНО Е МВР!

АФЕРА: Публикувано на 23.10.2023 / 17:04

ФИРМА НА ТЪСТА НА ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА ЛАПВА 28 МИЛИОНА ЛВ. ОТ МОН, ОТ КОИТО ПРЕВЕЖДА САМО 8 МИЛИОНА КЪМ ТУРСКА ФИРМА СЪС СТРАННО ИМЕ „ФИРМА ЗА АНОНИМНИ ВЪНШНО ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ“. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 20 МИЛИОНА ЛЕВА

АФЕРА: Публикувано на 24.10.2023 / 14:30

НА ВНИМАНИЕТО НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА ЗАПЛАШВА ПО МУТРЕНСКИ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ГЛАВИТЕ НА ВСИЧКИ, ДРЪЗНАЛИ ДА ЗАСТАНАТ СРЕЩУ НЕГО, ВКЛЮЧИТЕЛНО, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВИ И С „АФЕРА“, ПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС АХМЕД ДОГАН!

24 октомври 2023

Варна

«