Публикувано на 01.05.2022 / 22:09

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: ДА СЪЗДАДЕМ СИНДИКАТ „МЕЧ“ ЗА ДА ИМА СЪПРОТИВА НА ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИКАТА, КОЯТО ПРОМИВА МОЗЪЦИ!

Веселина Томова при Волен Сидеров:

Трябва да се съпротивляваме на този медиен тероризъм, който залива, зомбира и промива мозъците на населението на България, трябва да има съпротива на псевдо журналистиката!

Медията Е Чест! Ето сега ми идва на ума „МЕЧ“, да създадем Синдикат „МЕЧ“ за да дадем отпор!

Afera.bg

Коментари 25 за
“ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: ДА СЪЗДАДЕМ СИНДИКАТ „МЕЧ“ ЗА ДА ИМА СЪПРОТИВА НА ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИКАТА, КОЯТО ПРОМИВА МОЗЪЦИ!”

 1. Успех в начинанието и дано успеете да събудите повече заблудени, промити и объркани мозъци! Не може срещу едно нелегитимно правителство, избрано от много малко българи, да се борим само с мирни протести, да искаме оставка и да скандираме по площадите. Имаме нужда от лидери, борбени и безстрашни хора, които да направят истинска българска партия и тя да не е поредният политически проект на САЩ и Сорос. В момента нямаме голям избор при гласуване на избори , въпреки многото партии и кандидат политици.

  1. „Велчовата завера е опит за въстание на българите в Търновско и Силистра през 1835 година. Преди планираната дата на бунта заговорът е разкрит и организацията, свързана с него, е разбита от османските власти с активната помощ на Русия… “
   https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B0

 2. Чудесна си Веселина! Един за всички, всички за един!
  Хапче за пресъпниците и предателите – законът на Вълчан войвода! Ти знаеш!
  Ние сме българи и ще възкръснем от пепелта като птицата Феникс!
  Ходим ли върху въглени реално? Ходим!

 3. Господа от ВЪЗРАЖДАНЕ,
  чувствайте се поканени на 4 май 2022 г. площад НАРОДНО събрание, 15:00 часа:

  НЕ на военната помощ за нацисткия режим в КИЕВ!

 4. „Меч“-ът отдавна е забит в г*зовете български.
  Търси се Човек да го извади.
  А за кашата в мозъците се търси майстор-готвач.
  Волене, по-грешен си от много хора, защото ТИ си причината за гибелта на АТАКА и ти пристана на Боко Тиквата и на Орешарски.

 5. Моите уважения, Томова! Но не вярвам да се получи нещо ефективно. Ще се изпокарате кой да води „бащина дружина“,
  Волен ни го доказа вече заедно с другите „патриоти“

  1. Ще се изпокарат,но чак когато свършат работата. Обиконвено така става,пръво група хора се обединяват серщу общ враг,има спойка,и накрая ако победят сбледва скарване. Идеята е добра и трябва да се направи. Не може повече да се търпи този медиен терор .

  2. Изпрокара! с другите „патриоти!

   Изглежда се много зле в мисловната и аналитическа дейност, защото от казаното от тебе си личи, че нищо не разбираш.. или може би си на ти с ракията!

 6. Блокирайки Реалните новини и Истината…Глобалистите създават един Виртуален Свят около човека!!! Основната причина за Зомбирането на Личността се основава в довеждането му до стадия на Първородните Инстинкти и Кастрирането на Мисловните за да НЕ АНАЛИЗИРА и да има собственно МИСЛЕНЕ!!!
  За да ти Отнемат Свободата ти отнемат Свободата на Мисълта!!!

  Конфискация на Личната Собственност върху Душевното
  развитие!!!
  МЕТА ВСЕЛЕНА!!!

 7. Уважаема госпожо Томова,
  Раздвоен съм – между симпатиите си към Вас и това което поназнайвам от вече отминалото време. Това че, Вие искате „меч“ в ръката си е достойно за адмирации и аз Ви поднасям моите искренни такива. Но тази Ваша нагласа говори, че времето на еволюционните промени е изтекло – дори и за Вас и е настъпило времето на революционните такива. Да, няма голяма социална промяна без революция – без кръвопролитие. Но това ли бе цената на демокрацията която искахме – отново принудени да проливаме кръв? Не знам, а лошото е че видимо никой не знае в това число и учените социолози и фирософи. Някои ултрадемократи говорят за лошият комунизъм – без да навлизам в тази тема, докъде ни докара добрият капитализъм ?! Кой загуби войната между тях и кой спечели? Въпроси, въпроси! Но без меч няма да стане – това е ясно! Като гледах внушителните чествания на международния ден на труда останах с усещането , че никой в България не работи!

 8. ВЕСКЕ ,ПИША ТИ ЛИЧНО НА ТЕБ. ПАК ПОДЧЕРТАВАМ , ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ДЪРЖА КОМЕНТАРИТЕ МИ ДА БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ – МАЙНАТА ИМ – КОМЕНТАТОРИ ,КОЛКОТО ЩЕШ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЪМ ЦЕНЗУРИРАН ОТ ЮТЮБ , ЗАРАДИ КЛИПА СЪС ЗЕЛЕНСКИ , НА КОЙТО ЯСНО СИ ЛИЧИ ,ЧЕ ИМА СЪМНИТЕЛЕН БЯЛ ПРАХ НА БЮРОТО МУ. БЕШЕ СЪБРАЛ ОКОЛО 50 000 ГЛЕДАНИЯ ,ПРЕДИ ТИЯ КРЕТЕНИ АДМИНИТЕ ДА СЕ УСЕТЯТ. ОТ ДНЕС СЪМ С ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА КАНАЛА МИ. ЗНАМ ,ЧЕ НЕ ВИНАГИ СМЕ БИЛИ НА ЕДНО МНЕНИЕ С ТЕБ (НЯМА ЛОШО) , НО ВСЕ ПАК СМЯТАМ ,ЧЕ ИМАМЕ И МНОГО ДОПИРНИ ТОЧКИ. НА ПЪРВО ВРЕМЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОВА ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ СЕРИОЗЕН ОТПОР НА ЦЕНЗУРАТА ПО КАЗИОННИТЕ МЕДИИ.ЕДНА ГРАДИВНА КРИТИКА – МОЛЯ ПУБЛИКУВАЙ НЯКАКЪВ ТВОЙ МЕЙЛ ,ЗАЩОТО МИСЛЯ ,ЧЕ ИМАМ КАКВО ДА СПОДЕЛЯ(АКО ТЕ ИНТЕРЕСУВА РАЗБИРА СЕ). ОТ МЕН ТОЛКОВА ЗАСЕГА.

 9. Медиите са кауза пердута. От тях нищо не може да се очаква. Ето и новата шефка на СЕМ – чупи устнички, къдри ги едни витиевати лафове, цитира ни чужди философи – може да е много начетена, ама като знаем какви текстове за чалга-песни е написала за Слави… Позиране и дърварско-пиарски приказки не ни трябват. Трябва ДЪЛБОКА ОРАН!

 10. ВЕСКЕ ,КОСТАДИНОВ ПЛАЩА НА ПЕНСИОНЕРИ ДА МУ ВДИГАТ ГЛЕДАНИЯТА В ЮТЮБ, ПИТАЙ БЕ ВЕСКЕ ,ПИТАЙ

 11. Въпрос към Волен ?Защо плана Сидеров в тези дни когато се водят военни действие наблизо си седи в студиото и си прави раздумка с Недялко Недялков ?Плана Сидеров се оказа една огромна лъжа .На думи и писания едно на дела друго .Е на това му викам безродна работа като всички останали в 32г преход .Не се засягай Воленчо а излез и докажи, че не си безродник,примат и че тази думи са лъжа ?Ти си

 12. Гледах ви .Томова ми прилича на дива рокаджийка която се бори срещу всички .Волен човека в които повярваха над милион българи за по доброто в България се чутовно провали .Волен против НАТО и ЕС се коалира с Борисов натовеца и стана ЕС и НАТО .Сега въпроси има .Волен спрян ли бе и ако е от кой?Или Волен се изкуши и безкрупулно подведе хората ?И сега когато в български земи има забити американски знамена противника на НАТО пуска в ефира си хората на Борисов Недялко Недялков и Бареков .Що за безродност Волен мушморок текъв?А за журналисти е прав на 100%

  1. 1. Не лъжи, Бадоса (?!). Никога не е имал над 1 милион гласа подкрепа. 560 000 бе на втори тур подкрепата срещу Първанов. Тогава БСП харчиха милиони за пропаганда по ТВ и плащаха по хиляди левове на минута за излъчване клипа “Играчка-плачка”. Ако за Атака имаше “над милион” гласа, щеше да е на власт. А на въпроса ти защо Волен е в студиото си: защото е журналист. Затова там беше и Томова, за да отварят очите на такива като теб.
   2. Когато хората от Атака ги биеха до кръв с палки на протеста против базите, когато ги арестуваха и съдиха “за хулиганство”, когато Волен и Чуколов (вечна му памет) бяха арестувани и оковани като престъпници, ти къде беше? Вероятно в редиците на тия, които хвърляха пълни стъклени бутилки и консерви с бира, както и камъни срещу хората от Атака, докато ченгетата бяха с гръб към платените гамени и с лица към “лошите от Атака. Или пред телевизора и се радваше.
   3. Волен се научи от грешките си, които направи. А ти научи български правопис, после критикувай.
   4. Томова не е “див рокаджия”, а нормален човек, който реагира точно както трябва! По-буйна, но така трябва, а не да е лигла като другите или да се крие под нечий псевдоним и драска под статиите тъпни. За съжаление, като нея са много малко.
   5. Волен е на протест пред Парламента в сряда, като гражданин, не като лидер. А ти? Чакаш да те организира някой? Та ти овца ли си, та да те водят?

   Бъди здрав, Бадоса, Барбароса или Бандера роса, както и да се наричаш…

   1. Моля ви се един човек които е против НАТО и се коалира с натовец Борисов какъв е?Много ви се моля ,нямат почва вашите думи.100% са лъжа .

 13. Прекрасни умонастроения сте изразили, възхитен съм.

  Но да си знаете, на тези проскубани ястреби закони и думи не им повлияват.

  Само профилактиката по зачистване на тъпи парчета, фашисти, фашизоиди, либерасти, мимикриращи и явни педеруги, гей сганта от лгбт и прочие гмеж от легионите на сатаната!

  Само това ги поправя.
  Ънихилейт, чак молекула да не остане, барем за двеста години.

  Да даде Господ – русите да наминат насам, че на нас са ни омекнали коленете от суета и лъженаука. И пак чакаме Дядо Иван.

  Лелееее, как ще висят по колесника на боингите, като на рисувано филмче. Спиди Гонзалес пасти да яде. Ще се изнасят като бити педерасти на подскоци, нищо, че сега се правят на Лили Иванова.

 14. Кога ако не сега!Вие може да сте последнана отбранителна линия на свободната българска журналистика, но като гледам няма такава и на континента.Други такива са Велизар Енчев и Деляна Гайтанджиева.Хубаво е да попитаме „Възраждане“ те на какво мнение са,защото тя е единствената партия която има представителство в парламента,но не получава ефирно време във Бнт

 15. Може и „Белая стрела“! Синдикат на по дъртите апапи, като мен!

 16. Весела, Просто Киро Харакиро Тръпчинков и Кокорино Буратино бяха избрани от 7.5% от можещите да гласуват (около 30% от българите гласуваха, 1/4 от тези 30% гласуваха за ПП). Поправете ме, ако греша, но не ми се струват легитимни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>