Публикувано на 15.05.2020 / 23:08

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: БОРИСОВ Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА. БОЖКОВ E КОРАВ, НЕ Е ОТ „ЛОЯЛНИТЕ ГРАЖДАНИ“, ДЕТО ХЕМ ПЛАЩАТ РЕКЕТ, ХЕМ ПРОСНАТИ ПО ОЧИ, ХЕМ БОРИСОВ ПОДВЕДЕН!

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: БОРИСОВ Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА. БОЖКОВ E КОРАВ, НЕ Е ОТ „ЛОЯЛНИТЕ ГРАЖДАНИ“, ДЕТО ХЕМ ПЛАЩАТ РЕКЕТ, ХЕМ ПРОСНАТИ ПО ОЧИ, ХЕМ БОРИСОВ ПОДВЕДЕН!ДИСКУСИОНЕН КЛУБ с Велизар Енчев по БСТВ.

Интервю с Веселина Томова за скандала с СМС-ите между Васил Божков и Владислав Горанов.

Какво става?!

Цялото интервю може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 28 за
“ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: БОРИСОВ Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА. БОЖКОВ E КОРАВ, НЕ Е ОТ „ЛОЯЛНИТЕ ГРАЖДАНИ“, ДЕТО ХЕМ ПЛАЩАТ РЕКЕТ, ХЕМ ПРОСНАТИ ПО ОЧИ, ХЕМ БОРИСОВ ПОДВЕДЕН!”

 1. НАЙ ЛЮБОПИТНОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИИ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ЧЕ ЛИ СА СЕ КЛЕЛИ ПРЕД БОРИСОВ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ СТАНИШКО СИ ОТГЛЕДА И ТОЙ ЕДИН СЪСТАВ , КОЙТО ДА ГО ИЗБИРА ВИНАГИ, А КОРНЕЛКАТА ТРЪГНАЛА ДА ПРАВИ ФУНДАМЕНТАЛНИ ПРОМЕНИ. ПОЗНАВАМЕ ЛИ ВСИЧКИ ЕДУАРД СТЪРНС-АНГЛИЧАНИН ЕТО КАКВА ХАРАКТЕРИСИКА Е ДАЛ ЗА г ОРДОТО НИ ПЛЕМЕ. ОТ „ПУБЛИКУВАЙ С 999“: Едуард Стърнс: Няма по-прост народ от българския
  https://radio999bg.com/yambol/publikuvay-999-eduard-styrns-nyama-prost-narod-bylgarskiya

 2. До госпожа Мария – Изразът е Има си хас (от арабски ез.) вижте в речника! Вярно, че съм емоционална, характер…

 3. Йьорист с 3 виши от Калоферския Университет каза:

  Кольо Вейронов тука e страховито прав.

 4. До госпожа Мария – Ваш пост: „Велик е Васил…Кунчев. А Васил Крумов си го бива, да.“
  Благодаря за репликата, но фактът, че ги поставяте в две съседни изречения…. ваша работа. Освен емоционална съм и реалист. За съжаление понякога виждам нещата по-ясно, отколкото бих искала. Поздрави!

  1. Имах си аз да не Ви отговоря, след като се опитахте да ми разясните какво съм искала да кажа, че чак ми заповядахте- като Баце! Не го приемам, извинете…Приемам разнообразието от мнения, изразни средства и възгледи.
   Всеки съди спрямо себе си. За едни е велик футболният „Левски“ , за други- историческият Левски. За едни е велик Божков, за други- Дяконът. „Разни хора, разни идеали!“ В случая съм го посочила като антипод и съм го дала за пример.
   За поздравите- искрено благодаря!

   1. Васил Иванов Кунчев – ЛЕВСКИ е един за всички българи! Не е нормално, не може името Му да се ползва от агитките на спортни запалянковци. Този клуб от Подуене през годините е имал и други имена. Време е да спре използваното имената на национални герои за такива цели . Иначе става като в лудницата: в тази стая ли е Наполеон, не, в тази е Хитлер, Наполеон е в съседната!?

 5. До госпожа Мария, в предишен коментар – Не сравнявайте светинята Васил Левски с някаква мутра, макар и образована. Недейте! Нямам време за политически лекции, но се надявам, че постерите в този сайт все пак имат нещо в главата си!

  1. Г-жо Мери, някой преди време беше написал, че сте много емоционална… Е, лично се убедих!
   Последната ми мисъл е била да ги сравнявам. Как може да стане подобно сравнение?!?
   Постът ми беше насочен към използването на думите „велик“ и „гениален“. Твърде силни са, за да се употребяват лековерно. Заслужават ги единици- като Васил Кунчев. Други Василовци, които да ги са ги заслужили, нямаме./Уви!/
   Останете си все така емоционална- в това Ви е чарът. Разбирам Ви /точно защото имам нещо в главата си/.

 6. Докато не ви ги набият тея ваксини няма да мирясат.
  Нас ,дето сме със жълти книжки няма да ни ваксинират,щото така и така сме си луди.
  Айнщайн от четвъртия етаж каза да яхаме Адронния Кулайзер и да заминаваме на Марс.
  Вий ,,нормално-мълчаливите“ къде на майната си ше одите остава открит въпрос ?!

  1. Никъде няма да ходим г-н Вейронов!

   Северният и Южният полюс (магнитен и географски) са решили да си СМЕНЯТ местата!

   Тъй че, днес сме тук, ПЪК утре ни няма … тук!

   🙂

 7. Извън всички теории и конспирации, факт е че Мутафчийски си изпусна нервите, а въпросите на Бенатова не бяха провокативни. Когато човек си изпусне нервите, казва неща, които мисли. И вече тук трябва да се намеси главният прокурор, защото не за първи път и Мутафчийски, и премиерът говорят за трупове и така насаждат тревога, безпокойство и това е предпоставка за болести. Толкова ли беше трудно и за двамата още в началото на извънредното положение да се обърнат човешки към хората и да им кажат, че въвеждат всички тези мерки, защото не знаят нищо за този вирус…..или този вирус им дойде дюшеш?

  1. Г-жа Елена Гунчева нали подаде сигнал преди месец…
   Т.е. срещу премиера и генерала, че всяват паника в обществото…
   Какво последва?

   1. Входящ номер. Никакво движение. Това и се очакваше. Явно един ден тези „студени досиета“ ще трябва други да ги отварят.

    1. Ама какво ДВИЖЕНИЕ очаквате,
     когато СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ ви разпорежда – никой да не мърда!

     Ако мърдате – ще умирате, така казва СЗО-то!
     И куп „световно“ известни учени припяват същото.

     Вие тук едни местни щабове се катанчите…

     🙂

  2. Те от компетентност не знаят нищо за вируса. Но ПОНАЗНАЙВАТ нещо от лиШчетата , които им спускат от Вашингтон. Казано е че трябва да плашат хората ден и нощ , трупове , камиони , чували , брифинги в полунощ и т.н. Шок и ужас ! Който изкрейзи , хубаво. Който забази критичен разум и задава въпроси – окошарен стойте си у дома ! Помияри с една дума. Каквото каже Гебресус – и те това.

 8. Наистина Миролюба Бенатова и Валерия Велева,бяха от най-близкото обкръжение на Борисов.Помним как Бойко споделяше съкровени тайни и мечти.Тогава той мечтаеше за два три пълни мандата премиер,един президент.Горе долу около 20г.на власт.После щял да се оттегли при една“женица“ и да си гледа старините.Велева пък наречена от Доган Мадам В даже му извъртя една баница и лично му я занесе у тях в Банкя.И докато Бенатова я изритаха от медиите на мафията,то мадам В лети с Бойко до САЩ.Репортажът и за това как Бойко захвърлил костюма и дошъл при тях в салона по време на дългият полет земен и човечен кърти бетона.Но мадам В е стара лисица.Тя нарече Фандъкова“графинята на София“.Пък и месела чудни баници.Та нищо чудно сега Мирето да я вадят от тестето с карти за да спасява Борисов прецаквайки Мутафчийски,който така или иначе си е един бушон.

  1. ..Blizkoto,,krevatno,,obkragenie…da ne zabravjame i shefkata na edna ,,pressgrupa,,…sreshtayki ja/s zatvoreni ochi/…v edna sauna…

 9. Г-жо Томова,трябва ли да разлепим плакати със снимки и имена на хората тровещи децата ни? Връзката между кметските избори,хотел Капитол,контрабандата по време на пандемия,връзката между Дънката, Чирпанския,Хърватския? Посред бял ден се возят в една кола?

 10. И още нещо, свързано с актуалното състояние на българската действителност в допълнение на казаното от г-жа Томова при г-н Енчев. От вчера във форумите се възхищават от смелостта на Мирюлюба Бенатова, изкарала „извън равновесие“ ген.д-р, шеф на ВМА, проф.В.Мутафчийски по време на интервюто си с него за ТВ1. Коя всъщност е тази журналистка? Още по времето, когато работеше в „168 часа“, а Той бе главен секретар на МВР, репортерката попадна в най-близкото журналистическо обкръжение около Борисов. Неслучайно напористата Миролюба, която бе сред новоизгрелите имена в професията, бе сред най-добре информираните за крими делата в онези години. Нейни колеги разказват, че Борисов често звънял на репортерката дори късно нощем, което двамата определят като „нормални отношения между репортерка и главен секретар на МВР“. За специалното внимание на Бойко към Миролюба разбира и тогавашната му приятелка Бориславова, но доколко близки са Борисов и Бенатова си знаят само те, Цветелина и вероятно още някои… Доскоро тя продължаваше да взема най-знаковите интервюта от премиера, като често насочваше микрофона към него в собствения му дом.Той пък очевидно не се притесняваше да говори пред нея за най-интимните си тайни. Двамата са запазили повече от приятелски отношения до днес, според инсаидери. Всичко това предполага едно по-различно третиране на нейното интервю с ген. Мутафчийски, което може да се възприема и като театрален етюд под егидата на кукловодите за да спасят премиера от надигащата се вълна срещу него във връзка с безобразията Му, свързани с диктатурата и ненужното коронавирусно извънредно положение и последвалите „мерки“, опитвайки се да прехвърлят вината и отговорността за случващото се върху шефа на НОЩ, с което той най-вероятно се е съгласил в името на оцеляването си и обещание за още по-висока държавна служба.Изобщо, който продължава да подценява шайката и тези, които направляват действията й отвън и отвътре, горчиво се заблуждава. Доказателстото е вече десетгодишното й управление върху територията…

 11. ДОЛУ ГЕРБЕРАСТКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА АТАКА ЗА ПРАВА И СВОБОДИ!!!
  До 1990 г живеехме в Партия-държава, сега живеем в Мафия-държава!
  Гласуваш за Боко-получаваш Доган!!!Гласуваш за Тиква-получаваш Сокол!!
  ГЕРБ/ДПС-Дружба завинаги!!!
  Ей,сгодиха се най-сетне, нагло и открито….!!
  На сватбата ще ги наредим – мутра-фес , мутра-фес!!!!!
  -“Единственото от което има нужда злото за да тържествува е добрите хора да не правят нищо”-Едмънд Бърк.
  -„Бедността е най-справедливото наказание за глупостта“-Едмънд Бърк
  -„Фалшивата демокрация винаги води до диктатура на идиотите“- Алфред Нобел
  Като не пуснахме водата в клозета 1990-а и 1997-а сега колкото и ароматизатори да слагаме , клозета ВОНИ.

   1. Ако Тръмп успее да „нагази“ в „дълбоката държава“, както се вижда по първите знаци, какво ли ще следва? Тук всички са протежета и хрантутници именно на дълбоката държава.

 12. Каракачанов: Благодарение на Горанов България има тази финансово крадлива стабилност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *