« Върни се назад Публикувано на 22.02.2023 / 9:56

ВЕСЕЛА Е НОВАТА ЕЛЕНА. НЕ МОГА ДА ИМ РАЗБЕРА КАСТИНГА НА АМЕРИКАНЦИТЕ У НАС! УЖ СНИМАТ ДРАМА, А ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НАЕМАТ КОМИЦИ!

Весела е новата Елена.

Бившата външнополитическа съветничка на Киро, Весела Чернева е новата Елена Поптодорова. Същите квадратни постулати, плюнки по България и Унгария, възхвала на САЩ и Украйна, като дори съм сигурен, че кремът й за лице е същия като този на баба ви Елена. Мазен, от летището във Варшава.

Сутринта този женски “Ум белия делфин” на родната външнополитическа мисъл съобщи, че нямало разлика, дали Русия е била поканена или не, на конференцията в Мюнхен и обобщи, че речта на Путин била много тъпа. Нямало енергия. Не била мобилизационна…

Гледам я аз таз наконтена лелка и си спомням за далеч по-младата, но не по-умна Лена, която преди време ококорено съобщи, че в България руснаците давали по 4000 лв за пропаганда. Гледам я и си мисля, че на тая леля американците дори 400 долара не трябва да й дават. Толкова е зле, горката…Всички ползват Spotify, само тя още цикли на двукасетачно Хитачи.

Не мога да им разбера кастинга на американците у нас! Не мога. Киро?! Асен?! Весела?! Митов?! Захариева?!

Уж снимат драма, а през цялото време наемат комици!

Нищо, де, те си знаят! Само да не се чудят накрая, що и в България всички ги мразят. Една от причините ще е именно в кастинга им на аватари. Аналогови аватари. Само леля Асена е двулентова.

П.С. Между другото, политиката, идеите и слугинството на Весела Чернева са една от причини днес македонците да бият безнаказано българи. Именно тази радетелка за евроатлантизъм е един от активните участници по размяната на национално достойнство срещу чужд интерес. Е! И срещу някое друго кремче, разбира се…

Васил Петев

«