« Върни се назад Публикувано на 29.01.2024 / 16:17

ВЕРНО ЛИ БЕ, РАДЕВ, ИСКАШ ДА СЕ ИЗВАДИ ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ?! ЗАЩО СЕ СКРИ КАТО МИШОК, БЕ, РАДЕВ, А?! ЗАЩО НЕ РЕАГИРА НА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ДАНС, НА „САЙТОВЕТЕ“?! ЗАЩО ПАК МЪНКАШ ЗА НОВИЯ СИ ПРОЕКТ, КАТО СТРАХЛИВЕЦ! ГЛАВАТА ТИ ГОРИ, НА ТЕБ ПАК НАЙ-ВАЖНО ТИ Е ДА ПАЗИШ КРАДЛИВИЯ ГРЪБ НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ ТИ!

Румен Радев, президент:

„Българите очакват реална политическа алтернатива. Ситуацията е такава, че появата на такава алтернатива е неизбежна.Тя трябва да се противопостави на взаимното изпиране, индулгенция на корупционните скандали, която да върне нормалността и европейската перспектива за България.

…Наивно е да се мисли, че като омаскаряваш личности, ще промениш настроенията на хората. А те са възмутени. Цялата тази режисирана истерия издава страх от нова партия. Този хор на страха обедини партиите в сглобката и малки партии, които заедно се чувстват застрашени от ерозията на доверието.

…Призовавам съответните компетентни органи да извадят цялата информация за сигнали, дела на трупчета, ако има такива…

…Балзак отдавна е заявил, че една от най-отблъскващите черти на дребните души е, че подозират своите низости у другите. Виждате, че опитомяването на лидерите на ПП-ДБ може би дава някаква надежда някому, че със същия подход може да подходят към президентската институция. Това няма да се случи.

…Няма да коментирам слухове и манипулации и сайтове, които се цитират едни други без никаква фактология. Ако някой има истински доказателства и факти, е длъжен да ги предостави на съответните органи, но и да носи отговорност за достоверността на тези сигнали.

… Ако дам доверието си на някоя политическа формация, ще ви го заявя аз сам.

….

Румен Радев за ПОРЕДЕН път демонстрира, че е страхливец.

Абсолютен страхливец!

Вместо мъжки, честно и открито да каже, че прави партия, да заяви, че тази партия ще се води от Гълъб Донев, след като Радев така и не намери кураж да излезе с лицето си и да я поведе, /както впрочем прави години досега с всичките СИ “нови проекти”/, за ПОРЕДЕН път мънкоти, че “ако щял да даде доверието си на някоя политическа формация, щял да го заяви”.

Страхливец си, Радев!

Ако не беше страхливец, досега щеше да излезеш сто пъти с лицето си и с името си, а не да се криеш зад всякакви твои “копринки” аватари при направата на всеки пореден твой “нов проект”. Всички досега се спихнаха като спукан презерватив, защото бяха правени всичките от “пътя на копринката” ти!

И тоя, новият, ще има същата съдба, защото с твоите тотално компрометирани “копринки” нищо качествено няма да излезе на бял свят. Поредния булшит!

Призовава Радев цялата информация да бъде извадена /б.р. за “пътя на копринката”, който впрочем Радев от шубе даже не смее да произнесе!/.

Верно ли, бе, Радев?

Що за намкьор си, бре?!

Преди една година поисках ли среща с теб, а? Поисках! Ти скри ли се като мишок? Скри се! И допусна не ти, а Копринков да се среща с мен, след като аз поисках среща с теб точно заради Копринков и “пътя на копринката”!

На това какво му се казва, бе, Радев?! Казва му се, че си страхливец!

Нямало да коментира Радев “слухове, манипулации и сайтове…”.

Що за арогантен типигьоз си, бе, Радев?! Срам нямаш ли, бе?!

Кое е “слухове и манипулации”?!

И що си мислиш, че като кажеш “сайтове”, си въобразяваш, че като си запушил всички големи телевизии и слугински “големи” медии, това трябва да звучи като унижение към труда ни?! Толкова ли си кух, да вденеш, че сам се нахакваш?!

“Манипулации и слухове” ли е това, че си запуши ушите, очите и устата и за това, което ти докладваше ДАНС за ТВОИТЕ ХУБАВЦИ?!!!

Направи ли се на глух? Направи се!

Само и само да пазиш крадливите задници на Копринков и “пътя на копринката”!

Всичко, което е трябвало Службите са дали на Прокуратурата!

Друг е въпроса, че една нелепа прокурорка Илияна Намсикоя, днес трепереща и тя от шубе се яви по телевизията и рече, че “дело Кеш” нямало.

Такава тъпотия може само да изрече въпросната пишман прокурорка! Дело Кеш може да няма, ама тая даже и не знаеше какво имало като преписки от закритата Спец.прокуратура. Позорна история!

Колко от подаденото от Службите в Прокуратурата е ЗАМЕТЕНО ЗА “ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА”, А, ДРАГА НИ “ПРОКУРОР” ИЛИЯНА НАМСИКОЯ?! И що така ти трепереше физиономията и гласа, а?!

Не знаели, ай сиктир, бе!

Радев не знаел, прокуратурата не знаели… Лъжци!

Главата ти гори, Радев, на теб пак най-важното ти е да пазиш крадливите задници на “Пътя на копринката”!

Преди години сто пъти ти го написах в прав текст, че тия двамката Копринков и Узунов, заедно с Чичо Гошо, Сотир Ушев и целия ти “път на копринката” ще ти изядат главата, ако не се разграничиш от тях.

Ти обаче си зависим от тях, Радев, и продължаваш тъпо и упорито да вървиш към гилотината.

И не се захващай със “сайтовете”, а си признай защо се скри от мен, Радев! И ти, и аз, знаем защо – защото те е страх от Истината.

Истината – че зад клоунадата “вдигнат юмрук срещу мафията на Борисов”, ТВОИТЕ КОПРИНКИ създадоха синхронично крадлив “път на копринката”.

Кого продължаваш да лъжеш, Радев?

Дори и не изрече най-логичното, което трябваше да кажеш днес: “Ако има престъпления извършени от съветниците ми и хора от моя кръг – ще ги уволня”.

Да не говорим, че само за подозрения и обществена нетърпимост досега сто пъти ТВОЯТ КОПРИНКОВ И КОМПАНИЯ досега САМИ трябваше да си подадат заявлението за напускане, за да не уронят престижа на президентската институция.

Страхливец.

Веселина Томова

«