Публикувано на 14.09.2021 / 11:11

ВЕРНО ЛИ, БЕ, ИЗМЕКЯРЧЕ?! ДОЛНА ИСТОРИЯ. ПРЕДАТЕЛСКА.

Ще продължавам да подкрепям ценностите, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалисти – свобода, солидарност, справедливост, каза още Румен Радев в отговор на въпрос за подкрепата на БСП.“

Верно ли, бе, измекярче?!

Ценности подкрепяш, а? А не партии?

Кои „ценности“? „Синергия с дневния ред на САЩ“ ли?

Кой те издигна и направи президент? Аланкоолу ли, или БСП?

Кой те доведе за ръчичка с извехтелите дънчици? Ценностите или партийният лидер на БСП?

Що за измекярче евтино си – подкрепял „ценностите на хилядите социалисти“, а не смее да спомене партията, която го направи президент?

Не подкрепял партии? Верно ли?

А всички измислени „протестни партии“, дето осраха умишлено протеста? А партията на остапбендеровци, която безпардонно ползва властта, за да се организира и създава, че чак и с официални съобщения от фейсбук групата и ни засипват спамово, обяснявайки ни колко процента българи ги харесвали?

Долна история.

Предателска.

П.П. Въобще не ни интересува БСП, но мразим предателите във всичките им битности и форми. Дори и като зелени чорапи.

Afera.bg

 

Коментари 52 за
“ВЕРНО ЛИ, БЕ, ИЗМЕКЯРЧЕ?! ДОЛНА ИСТОРИЯ. ПРЕДАТЕЛСКА.”

 1. ….исках да кажа – че капутите СА ТРИМА …и е ясно кой ще духа яко в пандиза !!!!……..ПОНИМАЕШ ???? !!!!

 2. ………Fuck the mother Fuckers , fuck you mother fuckin fuckers , fuck YOUR FUCKIN = russian ASSHOLLE !

 3. Мръсен и гнусен страхлив предател…..предаваш не само партията която те направи Президент….но преданаш и Българските национални интереси,за да си в „синергия с дневния ред на САЩ(колонизаторите)“…..
  МРЪСЕН БОКЛУК ПРЕДАТЕЛ радев(без извинение)!!!

 4. Този слаботоков малоумник зависим от джендърска прокопиева секта ще е с белезници веднага след като няма имунитет!

 5. Права е Веселина: предателите винаги будят само едно чувство – отвращение!

 6. Аз само не разбрах: Кога харвардци започват да стрелят по руснаците?
  Или само за едно крадене става въпрос?

 7. Донт би сийли !!!
  Мария ,какво ще кажеш ?

  Аз мисля,че макар Росинант да е кранта ,в него има потенциал, защото все още може да носи на гърба си Рицарят на Печалния Образ…

  Венсеремос.

  П.Пис
  Пътя,истината и Животът…

 8. Защо не излезе Боцко или някой дилбер юнак от конака и да срази този зелен чорапчо.

  1. E kak da излезе Боцко с осрания си гъз? Другарят Т.Живков в разговор пита , от къде го намерихте този цървул за охрана. А не аз ,не аз другарю Живков ,хахахаха.E to e qsno не си ти чичо ти да го еба в началника ,хахахаха.

 9. Rумбата май бръкна в гъза на травеститите с боксова ръкавица , статукво а ,на най ,хахахах.Рязаните що реват ,ще го подкрепите и кючек ша играйте ,хахаха.

 10. И оставя служебното правителство без промяна.Какви толкова големи успехи видя от тях,та ги оставя,герб ли разтуриха ,или дпс,или мафиотския модел.Нищо и никакво,още се пазарят за закриването на извънредната прокуратура,а за гешев хич не претендират.Лихварските наредби и ЧСИ не ги пипат,чуждите банки,концесии,контрабанда,превзет пазар от чужди стоки и дъмпинг,фалшиви стоки и пр.Даже се обсъждаше дали може да остане служебното правителство за постоянно.То се оказа така компромисно решение,всички реакционери са доволни,подготвят се за щурм на властта.

 11. Аз на предните избори за президент гласувах за Радев но този път за този на-ху-й-ник повече никога няма да гласувам. Ясно като бял ден. Той с ИТН-ъняците и служебното правителство попречиха да се свали Пишман прокурора с вирнатите свински уши Гешев и БайХу’йя Простия Ху’й Вампира Тапира Ибрикчията от Банкя за отърве затвора. Всичките ни сили и енергия отидоха на вятъра заради този на-ху-й-ник Радев..Ако трябва ще гласувам за Цветето но никога повече за на-ху-й-ника…

 12. Поредният национален предател, който Левски с радост би пратил на дръвника!

   1. Дали имаме толкова много самолети, че продажниците в България станаха повече от хлебарките?

 13. ХАЙДЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ КИРО-ЛЪЖЕЦА И ВАСИЛЕВ -КРАДЕЦА… ВСЕ ХАРВАРДСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ШЕТАТ В БЪЛГАРИЯ ОТ 2013 ГОД. И ИДВАТ ДА НИ ОПРАВЯТ. ТЕ ЕДНИ
  ЮПИТА, ДОЙДОХА-ВАСИЛЕВ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И НИ ОПРАВИХА ТАКА , ЧЕ ОЩЕ ПЛАЩАМЕ ДЪЛГОВЕТЕ , АМА ТЕ СЕ ОПРАВИХА.ЗАБОГАТЯХА.СЕГА СА ДОШЛИ СЛЕДВАЩИТЕ КАНДИДАТИ. МИСЛИ БЪЛГАРИНО, МИСЛИ!

 14. МНОГО ПРОСТ НАРОД СМЕ БЪЛГАРИТЕ ! РАДЕВ СИ РЕДИ ПАСИАНСА…ТОЙ ПРЕЗИДЕНТ ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ,А ПРАВИТЕЛСТВОТО- НА ХАРВАРДСКИТЕ ЛОКУМДЖИИ, КОИТО В СИНХРОН С НЕГО ЩЕ ОМАЙВАТ И СКУБЯТ БЪЛГАРИТЕ .ПО-ДОБРЕ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ И КОЗЯК ДОВОЛНИ И МАНИПУЛАТОРИТЕ БОГАТИ!!!

 15. Колко много си приличат ренегатите Триморският синергист Радев и Първан Добрев -и двамцата предадоха и продадоха всичко, което коемо можеше да се предаде и продаде.

 16. ‘Измекярче“ изобщо не описва същността на Радефф и е по-скоро комплимент.
  Мога да използвам поне 10 цинични думи за него, но ще се задоволя само с една книжовна.
  Той е чудовище.

  1. С прилагателно „Кръвожадно“, кръвожадно чудовище !

 17. Аз лично НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. Така, при гласували по-малко от половината, имащи право на глас, никой не може да спечели на първи тур. А за втория – я камилата, я камиларя… Изповядвал „свобода, солидарност, справедливост“??? Моля? Свобода от какво? От ангажимент и грижа за България ли? Солидарност с кого? Солидарност за постигане стратегическия дневен ред на САЩ ли? Справедливост за кого? За децата на убитите, които остават сираци благодарение на неговата синергия ли? Или за всички българи, повярвали му и гласували за него и предадени и продадени на чужди интереси. Буквално-физически и духовно. Или за българските деца, навирани в ръцете на чужда образователна система, отнемаща им постепенно българското самосъзнание? Приказки, изречени с равен, безчувствен тон. Ако си мисли, че някой още му вярва, лъже се.

  1. Ох , Нейбар , много ли сте простите , като теб!?
   Няма значение колко са гласували , от гласувалите се броят 50%!!!
   Така , че трябва да се гласува против Радев!
   Анадънму!?

   1. Не обиждайте , Неймар ! Прав е ! Според Конституцията, ако на първиятур гласуват по-малко от половината – се провежда втори тур за избор на резидент. А до втория тур, може ида го наебат !, преебат !

 18. БСП задължително трябва да отвърнат на предателя и мерзавеца (колко му отива това определение само) и да издигнат собствен кандидат за президент! Така даже ще си повишат и парламентарния вот!

 19. Избран е вече, преди да сме гласували!?! Никакъв смисъл, от гласуване!!! Демократична МАФИЯ!!! Та така…….!?!

 20. Вярно бяхте написали веднъж, г-жо Томова, че Борисов ни е карма. Според мен съвсем закономерно и заслужено.

 21. ЕДИН ПЪЛЕН ГЛУПАК, КОЙТО МИСЛИ САМО ЗА НЕГО СИ И
  ОНАЯ ТЪПА КОБИЛА ДО НЕГО.
  ВСИЧКИ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ И ФУРАЖКИ ВЪН ОТ ДОНДУКОВ 2.

 22. Нека говори, тъкмо сам си се копа… аз пък ще гласувам против козяшките му ценности!

 23. БСП като издигне техен кандидат президент и Румбата ще глътне плувката.
  Освен ИТН които прогресивно залязват, няма кой друг да го подкрепи.
  Всички ще му играят контра на балотажа и ще види втори мандат през крив макарон.

  1. Това е съвършената истина, дано веднъж БКП спаси народа от собствените си грешки ! Помярът ще глътне помиите си !

 24. БСП е тежко ремарке. Опитва да го играе независим. Хората пак чакат промяна. Хората искаха промяна и когато БСП беше БКП. С допълнителния багаж от позволението на Решетников Корнелата да го лансира за президент, Радев губи точки. Избрал е правилна според мен стратегия иначе може пак Бойко да ни върже едно магаре като плевньо или дори самият плевньо щото конят отказа да го вържат. Бойко не ще да е президент – на парадите няма милиарди, не е като да си господарят на магистралите. Принципът е като няма риба и ракът е риба.

 25. Да каже за убития военен този слаботоков малоумник дето ще е с белезници докато няма имунитет!

 26. Лети високо,високо в небесата с американските си ценности,Румба! Като Икар ще завършиш с тия твоите извисени ценности.

  1. Боклук, Бандит, Враг на Народа е този импотентен и прост педерас – плъхът Румбата Радев.

 27. МИЛИ ХОРИЦА ,САМО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ПАВЕТАТА. ПРЕД НАРОДНОТО ИМА МНОГО ,САМО ДА ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА ХВЪРЛЯТЕ.

 28. Само че този човек е стратег и не трябва да се подценява. Той флиртува с всички. До изборите за президент остават 2 месеца. Защо другите кандидати мълчат. Толкова ли са безпомощни, че не могат да намерят трибуна и да запознаят обществото със своите виждания. Още повече президентската институция им предоставя достатъчно материал за изява.

  1. Мишо Константинов каза, че огромен проблем било, че няма да гласуват 3.3 милиона избиратели, колкото се изискват за първия тур, за да бъде редовен! Ако Радев остане сам, с кого ще се състезава? С високите цени, например! Година и половина той е в кампания и ползва държавни ресурси, както никой досега! И не, не е съвсем вярно, че администрацията се била напълнила с хора на БСП, вярно е, но ако се добави бивши такива! Областните управители се явяват областни координатори на новата партия на Киро и Кокорчо т.е. на Радев!

  2. Не са безпомощни, скъпа, а съучастници в обира ни !

 29. Такова долно политическо падение има няколко измерения:
  – моралът и идейно-ценностната ориентация на „зеления чорап“;
  – огромното разочарование на онези, които го подкрепиха на изборите, надявайки се на нещо различно в ситуацията от последните 30 г.;
  – спекулативните игри, типични за политическите партии – от „столетницата“ та до новите „десни“ с „лява резба“;
  – и още, и още…

  1. Нека говори, тъкмо сам си се копа… аз пък ще гласувам против козяшките му ценности!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *